- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Bende çok kötü bir yeni yıl gecesi yaşadım. Gece 2 saat yağmurda sokakta dolaştım. Karın ağrısı çektim. Annem eltimin gazına geldi ikisi bir oldu delirttiler beni. Dedikodu oldu bi dünya zaten bu dedikodu yüzünden kaç haftadır çektiklerim yetti. Biz eşimle boşancakmışız da falan filan annem ben bunlarla uğraşamıcam dedi. Babam arabasını vermişti bize eşim kızdı bıraktı arabayı da bu halimle günde 4 saat otobüsle yol çekicem zaten işe gitmeyi istemiyorum kafayı yicemBebegimle dun cok kotu zamanlar yasadik :-( calistigim isyeri erken salmadi,biz cikana kadar yollar kapandi.traktorler geldi kurtarmaya en yakin koye traktor tepesinde sallana sallana gittik cok korktum bebegime bisey olacak diye :-( yeni yila babamizdan ayri girdik of offf Allah kimseye yasatmasin berbat saatlerdi
Bebegimle dun cok kotu zamanlar yasadik :-( calistigim isyeri erken salmadi,biz cikana kadar yollar kapandi.traktorler geldi kurtarmaya en yakin koye traktor tepesinde sallana sallana gittik cok korktum bebegime bisey olacak diye :-( yeni yila babamizdan ayri girdik of offf Allah kimseye yasatmasin berbat saatlerdi
Bende çok kötü bir yeni yıl gecesi yaşadım. Gece 2 saat yağmurda sokakta dolaştım. Karın ağrısı çektim. Annem eltimin gazına geldi ikisi bir oldu delirttiler beni. Dedikodu oldu bi dünya zaten bu dedikodu yüzünden kaç haftadır çektiklerim yetti. Biz eşimle boşancakmışız da falan filan annem ben bunlarla uğraşamıcam dedi. Babam arabasını vermişti bize eşim kızdı bıraktı arabayı da bu halimle günde 4 saat otobüsle yol çekicem zaten işe gitmeyi istemiyorum kafayı yicem
Kızlar merhabalar. Cümleten Kandiliniz cumanız hayırlara vesile olsun inşallah.
Bugün 26. günüm, geçen ay 28. günde adet olmuştum.Sabah test yapacaktım kendimi zor tuttum, artık kontrolden çıkmaya başladım resmen, şu 2-3 gün bir geçse...Öyle umutlu bekliyorum ki yaşayacaklarımdan korkuyorum ama bir taraftan da güçlü bir his var içimde çok istediğimdenmidir bilmem...
Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bana ve tüm isteyenlere nasip etsin sağlık hayırla tez zamanda inşallah..
Kimseyle görüşmüyorum Görüşmücem de. En çok koyan annemin sırt çevirmesi gaza gelip onun da dedikodulara katılması. Zaten yıllardır beni korumadı böyle ortamlarda bırak haksızken haklıyken bile suçlu ben olurdum hep. O yüzden çok sessizim hep susarım. Onların ayıbı beni şu halimle üzmek. Sabah bi saat erken uyanmak zorunda kalıcam artık akşamları da bi saat geç gidicem eve belki ayakta kalıcam oturamıcam. Hiçbiri sorun değil ben içimde güçlüyüm dayanırım ama gerek yoktu işte annemin beni koruması lazımdı.canım ya hayatının böylesine güzel bir dönemindeyken, hep birlikte daha çok birbirinize sarılmanız tutunmanız daha çok mutlu olmanız gerekirken bu çekişme neden böyle..Oysaki herkesin seni incitmekten kaçınması daha çok mutlu etmeye çalışması lazım ve en önemlisi senin her şeyi bir yana bırakıp yalnızca bebeğini düşünmen lazım.Dışarıda ağrıyla dolaşman sadece bebeğine eziyet hiç kimseye değil.
Artık biraz tırnaklarını çıkarmanın vakti gelmedi mi sence, herkese biraz esip gürlesen karşına alıp, ben artık laf sorun istemiyorum kimse bana birşey demesin benim en önemli en hassas zamanım falan desen.
Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıkla kucağına almayıKızlar merhabalar. Cümleten Kandiliniz cumanız hayırlara vesile olsun inşallah.
Bugün 26. günüm, geçen ay 28. günde adet olmuştum.Sabah test yapacaktım kendimi zor tuttum, artık kontrolden çıkmaya başladım resmen, şu 2-3 gün bir geçse...Öyle umutlu bekliyorum ki yaşayacaklarımdan korkuyorum ama bir taraftan da güçlü bir his var içimde çok istediğimdenmidir bilmem...
Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bana ve tüm isteyenlere nasip etsin sağlık hayırla tez zamanda inşallah..
Kimseyle görüşmüyorum Görüşmücem de. En çok koyan annemin sırt çevirmesi gaza gelip onun da dedikodulara katılması. Zaten yıllardır beni korumadı böyle ortamlarda bırak haksızken haklıyken bile suçlu ben olurdum hep. O yüzden çok sessizim hep susarım. Onların ayıbı beni şu halimle üzmek. Sabah bi saat erken uyanmak zorunda kalıcam artık akşamları da bi saat geç gidicem eve belki ayakta kalıcam oturamıcam. Hiçbiri sorun değil ben içimde güçlüyüm dayanırım ama gerek yoktu işte annemin beni koruması lazımdı.
Amin cnm cümlemizincanım annenin ki de o anlık bir durumdur bence yoluna girer her şey et tırnaktan ayrılmaz, mübarek gün Allah yardımcın ve yanında olsun..
çok geçmiş olsun canımm
Canım çok geçmiş olsun. Biz de babamızdan ayrı girdik yeni yıla ben annemin yanına geldim burda ailece tanıdığımız güvendiğim bir doktor var onun kontrolü altında olmak istedim.. ama olsun Allah başka ayrılık vermesin vardır bunda da bir hayır yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunkorkma canım sen de bişey olmamıştır Allahın izniyle bebeğine
Bende çok kötü bir yeni yıl gecesi yaşadım. Gece 2 saat yağmurda sokakta dolaştım. Karın ağrısı çektim. Annem eltimin gazına geldi ikisi bir oldu delirttiler beni. Dedikodu oldu bi dünya zaten bu dedikodu yüzünden kaç haftadır çektiklerim yetti. Biz eşimle boşancakmışız da falan filan annem ben bunlarla uğraşamıcam dedi. Babam arabasını vermişti bize eşim kızdı bıraktı arabayı da bu halimle günde 4 saat otobüsle yol çekicem zaten işe gitmeyi istemiyorum kafayı yicem
Canım çok geçmiş olsun şükürler olsun sonunda sağ salim evinize yerinize ulaşmışsınız, babanızla da zaten gönülleriniz hep bir olsun varsın ayrı olsun yılbaşı, bebişinizle önünüzde paylaşacağınız güzel günler yıllar var
Bebeğini melekler korur canım, iyidir inşallah içini ferah tut.
Arada başdönmesi ve bulantı oluyo ama çok fazla değil. Kasık ve bel ağrısı var. Bi de aşırı duygusallık :)
Ben evde yapılan testlere pek güvenmiyorum canım. Bence adetini bekle 1 gün geçince kan testi yaptır. Doktorum da öyle söylemişti banaGünaydın kızlar, ben dayanamadım test yaptım bu sabah ve negatif...2-3 gün var adetime, olsa zaten çıkardı bu kadar az zaman kala...Galiba yine umutların sonuna geldim..
Bende hiç belirti başlamadı daha ama bugün gittim 5 hafta civarında dedi ultrasona göre. Erken sanırım dahaArada başdönmesi ve bulantı oluyo ama çok fazla değil. Kasık ve bel ağrısı var. Bi de aşırı duygusallık :)
Ben evde yapılan testlere pek güvenmiyorum canım. Bence adetini bekle 1 gün geçince kan testi yaptır. Doktorum da öyle söylemişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?