daha önce riskli bir durum yaşadıysan bence kan tahlil yaptır.Hayal kırıklığı yaşamak kötü sonuçtan iyidir canım
haklısın canım ama bel ağrılarım ara ara başladı takvime görede bugün görünüyo batım iyisimi ben bugünü bi atlatayım..bel ağrısı adet belirtisi zaten
aslında pzrtesiye kadar dayanabilsem ve reglim gelmezse inşallah en uygunu ozamn olur diye düşünüyorum ama nasip...pardon onu atlamışım canım o zaman bir iki gün bekle ondan sonra yaptırırsın canım garanti olur
aslında pzrtesiye kadar dayanabilsem ve reglim gelmezse inşallah en uygunu ozamn olur diye düşünüyorum ama nasip...
Aynen canım sabırsılığımdan 4 gün kala başlıyom testler yapmaya..ah bi kendimize hakim olabilsek süprizler gelicek ama elde değil napalımkeske beklesen ama beklenmiyor işte bi sabırsızlanıyor insan
Aynen canım sabırsılığımdan 4 gün kala başlıyom testler yapmaya..ah bi kendimize hakim olabilsek süprizler gelicek ama elde değil napalım
Merhaba kızlar.. Nerede bu listenin hatunları herkes başka yerlere kaçmış galiba...Neyse kalan sağlar bizimdir
Kızlar yeni yıl gerçekten umut mutluluk sağlık huzur getirsin bizlere...Sevdiklerimizle olsun...Allah bugünlerimizi aratmasın, veee tabiki Allah sağlık mutlulukla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeni yılda, hamile arkadaşlarımıza da sağlıkla kucaklamayı kısmet etsinHer şey hepimiz için çok güzel olsun kızlar
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@tanem7777....................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık ...................................Hamiş
@nurduaa........................21 Aralık ....................................???
@azure34........................24 Aralık .....................................Hamiş
@kedicik61 .....................25 Aralık ....................................Yeni yıl yeni umutlar
@only_time.....................26 Aralık ....................................Hamiş
@Hijyenik........................26 Aralık .....................................Yeni yıl yeni umutlar
nznzn ...........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık ....................................Yeni yıl yeni umutlar
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık...................................Yeni yıl yeni umutlar
@Esaskiz43 .....................29 Aralık ..................................Yeni yıl yeni umutlar
P pink_dreams ................29 Aralık.........................Yeni yıl yeni umutlar
@gokceasaf.......................31 Aralık
@Gulsah_b ........................15 Ocak
PEMBEDOLAP .............23 Ocak
hayırlısı olsun canım. yeni yıl yeni umutlar.. benim de bat yarın. ama adet sancılarım başladı bile benimde yeni umut galiba benimde 29 ocak olabilir.11 gün gecikmeyle bat 29 ocak
hayırlısı olsun canım. yeni yıl yeni umutlar.. benim de bat yarın. ama adet sancılarım başladı bile benimde yeni umut galiba benimde 29 ocak olabilir.
inşallah bebiş vardır gelmez kırmızılar ama bebiş yoka gelsin kırmızılar. ben dersimi aldım bu ay bebek yoksa gelsin hemen kırmızılar. 11 gün gelmeyince 3 kan testi 5 6 tane idrar testi yptım.
evet canım haklı olarak. bide birşey varmış gibi dikkat ediyor insan falan...
evet canım anlıyorum. ne zamandır istiyordunuz bi sorun yok inşallah. yoksa eğer içini ferah tut.
11 gün gecikmeyle bat 29 ocak
inşallah bebiş vardır gelmez kırmızılar ama bebiş yoka gelsin kırmızılar. ben dersimi aldım bu ay bebek yoksa gelsin hemen kırmızılar. 11 gün gelmeyince 3 kan testi 5 6 tane idrar testi yptım.
çok geçmiş olsun canımmBebegimle dun cok kotu zamanlar yasadik :-( calistigim isyeri erken salmadi,biz cikana kadar yollar kapandi.traktorler geldi kurtarmaya en yakin koye traktor tepesinde sallana sallana gittik cok korktum bebegime bisey olacak diye :-( yeni yila babamizdan ayri girdik of offf Allah kimseye yasatmasin berbat saatlerdi
Canım çok geçmiş olsun. Biz de babamızdan ayrı girdik yeni yıla ben annemin yanına geldim burda ailece tanıdığımız güvendiğim bir doktor var onun kontrolü altında olmak istedim.. ama olsun Allah başka ayrılık vermesin vardır bunda da bir hayır yeterki meleklerimiz sağlıklı olsunBebegimle dun cok kotu zamanlar yasadik :-( calistigim isyeri erken salmadi,biz cikana kadar yollar kapandi.traktorler geldi kurtarmaya en yakin koye traktor tepesinde sallana sallana gittik cok korktum bebegime bisey olacak diye :-( yeni yila babamizdan ayri girdik of offf Allah kimseye yasatmasin berbat saatlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?