Canım benim anlıyorum seni beklemek çok zor gerçekten ama bize düşen sabırlı olmak. Dua et hayırlısını iste hep Allahtan. Vakti zamanı var elbet meleğinin en doğru zamanda gelecek. Ama öncelikle içini rahat tutman lazım akışına bırak herşeyi. Bence adet gününe kadar bekle adet olmazsan kan testi yaptır ben öyle yaptım kafam daha rahattı en azındanİnşallah dediğin gibidir test göstermemiştir...Oysa çok emindim bugün pozitifi göreceğimden, çok inandım çok dua ettim çok istedim..Kasık batması yaşadım ilk kez, sivilcelerim çıkmadı, göğüslerim 1 hafta önceden ağrırdı tık yok...
Biliyorum çok isteyince insan her şeyi ona yoruyor...
Öyle çaresiz hissediyorum ki tarifi yok...
Yok canm bende hala hicbir belirti yok
Umudunu yitirme canm, hic belli olmaz belki gec dollenmedir bebegin seninledir.Allah hayirlisi ne ise onu versinİnşallah dediğin gibidir test göstermemiştir...Oysa çok emindim bugün pozitifi göreceğimden, çok inandım çok dua ettim çok istedim..Kasık batması yaşadım ilk kez, sivilcelerim çıkmadı, göğüslerim 1 hafta önceden ağrırdı tık yok...
Biliyorum çok isteyince insan her şeyi ona yoruyor...
Öyle çaresiz hissediyorum ki tarifi yok...
Aynen bende de öyle aman aman inşallah dediğin gibi olurYok canm bende hala hicbir belirti yokhamile degil gibiyim, uslu olcak benm bebis galiba
Kizlar bugün beş gün gecikmeyle kırmızı kartı gördüm yine...ne çok umitlenmiştim..sanırım topicten bi süre uzak durmaliyim çünkü buraya yazdıkca aklimdan cikmiyo bebiş ve cikmadikca da stres oluyorum..e doktorum stres oldukça hamile kalamazsin dedi oyüzden bi süre tamamen kafamdan atmak adına buralara uğramasam iyi olur.hepinizin desteği muhabbeti için çok teşekkür ederim.dilerim rabbim hiç kimsenin kucağına boş bırakmaz. ..Allah'a emanet olun..görüşmek dilegiyle...
Merhaba kızlar, bu aralar sakin buralar...
Ben bekleme modu yüzünden çatlamak üzereyim.
Kimseyle paylaşamıyorum, eşimi de bunaltmak istemiyorum ancak buraya yazarak rahatlayabiliyorum...
Takvim uygulamalarına göre günüm yarın ama normalde dün bile adet olabilirdim, bugün 29. günüm.
3 gündür her sabah envaye çeşit test yapıyorum yok hayalet çizgi bile yok.
3 gündür sürekli kasık ağrısı kırmızılar geldi gelecek tuvalete taşınıyorum yok.
Normalde adetim yoğun başlamadan 2 gün önce lekelenmeler başlar damla damla o da yok...
Hemen her gün çalıştık bu ay, çok umutluydum çok inandım çok dua ettim, çok hissetmiştim olacağını.
Tek çizgilerden sonra bitti artık umudum...Sadece dua ediyorum allahım yoksa bir an önce adetim gelsin ve bu eziyet daha fazla uzamasın diye...
bugün 21. günüm ve karın ağrılarım başladı biledün gece sol kasığım sol bacağım hep ağrıdı ne biçim bi ağrı bu
ikinizinde Allah gönlüne göre versin, bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz inşallahMerhaba kızlar, bu aralar sakin buralar...
Ben bekleme modu yüzünden çatlamak üzereyim.
Kimseyle paylaşamıyorum, eşimi de bunaltmak istemiyorum ancak buraya yazarak rahatlayabiliyorum...
Takvim uygulamalarına göre günüm yarın ama normalde dün bile adet olabilirdim, bugün 29. günüm.
3 gündür her sabah envaye çeşit test yapıyorum yok hayalet çizgi bile yok.
3 gündür sürekli kasık ağrısı kırmızılar geldi gelecek tuvalete taşınıyorum yok.
Normalde adetim yoğun başlamadan 2 gün önce lekelenmeler başlar damla damla o da yok...
Hemen her gün çalıştık bu ay, çok umutluydum çok inandım çok dua ettim, çok hissetmiştim olacağını.
Tek çizgilerden sonra bitti artık umudum...Sadece dua ediyorum allahım yoksa bir an önce adetim gelsin ve bu eziyet daha fazla uzamasın diye...
amin inşallahikinizinde Allah gönlüne göre versin, bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
çok sevindim arkadaşım bize de dua et darısı başımızaGünaydın kızlardün doktora gittim ve Allahıma şükürler olsun keseyi gördük. Dış gebelik değilmiş yani. Sanki dünyaları verdiler bana o kadar sevindim ki çok şükür çok korkmuştum o 2 gün geçmemişti sanki. Çok dua ettim Allaha şükür rahatladım şimdi. Allah kimseye böyle korkular yaşatmasın hepimizi sağlıkla hayırlarla meleklerimize kavuştursun inşallah.
inşallah canım benim, inşallah ay sonuna da hamile olduğunu haber veren ikinci çizgiyi görürsünkızlar bu ay bal çörekotu ve tarçın karışımı kullandım bir de ovulasyon testi kullanıyorum bu sabah ikinci çizgi iyice belirginleşmişti sanırım birkaç güne yumurtlama gerçekleşecek inşallah buradan ikinci çizgiyi gebelik testinde de görüdüğümü duyurmak nasip olur kızlar dualarınıza ihtiyacım var..
Çok teşekküt ederim canım dualarım sizlerle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin sizlere de inşallah. Yumurtlama günlerini çok iyi değerlendirçok sevindim arkadaşım bize de dua et darısı başımıza
bu sabahki ovulasyon testim pozitifti bakalım çalışmalara devam ediyoruz tabi kiÇok teşekküt ederim canım dualarım sizlerle Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla nasip etsin sizlere de inşallah. Yumurtlama günlerini çok iyi değerlendir
amin canıminşallah canım benim, inşallah ay sonuna da hamile olduğunu haber veren ikinci çizgiyi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?