• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

İnsallah ya bı de kahverengı lekelenme oldu bugun ıns adet olmuyorumdur :((

Kızlar !! Yardımcı olabilir misiniz? BAT ım yarın, bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı :( Üzülmek için erken mi? adetten önce negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi?? Göğüslerimde şişkinlik var kasıklarımda kasılma falan umutlandım belirtim var dedim negatif çıktı test ;- (

Kızlar !! Yardımcı olabilir misiniz? BAT ım yarın, bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı :KK43: Üzülmek için erken mi? adetten önce negatif çıkıp sonra pozitif olabilir mi?? Göğüslerimde şişkinlik var kasıklarımda kasılma falan umutlandım belirtim var dedim negatif çıktı test ;- (
üzülme canım adet geçtiktn sonra gerçek sonucu vriyor o testlr.yarın erken gebelik testi al bence o daha erken gösteriyor

üzülme canım adet geçtiktn sonra gerçek sonucu vriyor o testlr.yarın erken gebelik testi al bence o daha erken gösteriyor
Heryerde adet gecikmesinden sonra test yapın Diyorlar ama napimmm dayanamadım boşuna moralimi bozdum belkide .. inşallah yeni yıl sürprizi olur benim içim,, yarın tekrar deniyecem SAT ım 1 aralık

Kızlar henüz hasta olmadım gece batmalar oldu aynı adet sancısı gibi ama hastada olmadım test de yapmaya korkuyorum ben ne zaman test yapsam akşamına hasta oldum hep :(

Bende de kahve lekelenme oldu dun bugun de olur mu adet mı olćam yada oluyorum hıcbıse anlamadım bende amaaaaaaaaaannnn dedım sabaha kafar dısarda kar topu oynadım metrelerce kaydım :)))

Kızlar henüz hasta olmadım gece batmalar oldu aynı adet sancısı gibi ama hastada olmadım test de yapmaya korkuyorum ben ne zaman test yapsam akşamına hasta oldum hep :KK43:
Kan testı yaptrsaydın canm ıdrarda belkı negatıf cıkabılır ya da bı. Ikı gun daha bekle oyle yap.

Kan testı yaptrsaydın canm ıdrarda belkı negatıf cıkabılır ya da bı. Ikı gun daha bekle oyle yap.
pazartesiye kadar bekleyim bakalım canım inşallah hasta olmam ama doktor hastalıgının ikinci günü gel demişti tedavi için :( vitamin ignesi vermişti onları da vuruldum onunda etkisi varmı acaba birde günde 1 tane imom omega hapi içiyorum

Kızlar henüz hasta olmadım gece batmalar oldu aynı adet sancısı gibi ama hastada olmadım test de yapmaya korkuyorum ben ne zaman test yapsam akşamına hasta oldum hep :KK43:

Bende de kahve lekelenme oldu dun bugun de olur mu adet mı olćam yada oluyorum hıcbıse anlamadım bende amaaaaaaaaaannnn dedım sabaha kafar dısarda kar topu oynadım metrelerce kaydım :)))
inşallah ikinizde hasta olmazsınız ve o güzel haberi alırsınız :)

Hiç bebek durumu yokmuş gibi yapmaya çalışıyorum ama bu azmim nereye kadar bilmem artık :) Sizden ümitlendim sizin gibi çok sıkı çalıştık ya farkında olmadan beklenti oluşturuyorum galiba ama yok hemen toparlıyorum kendimi..
Ah inşallah bebiş bendedir dediğin gibi..Ya şu batın son haftası yok mu içimde çılgınlar gibi test yapma isteği oluyor stoklayayımda her gün yapayım falan:rolleyes:Yok tabiki yapmayacağım çılgınca bir istek sadece:KK53:
Batimiz ayni benimde 6 ocak.klomen de kullanmistim bu ay ama pek umutlu deglim cunkuu adet belirtilerim basladi bile belim agriyo.insallah senin gebelik beltisidir.insallah bebegin seninledir canim

Kızlar kırmızı kart yedim az önce hayırlısı buymuş demek ki cuma günü gidicem bakalım doktoruma

canım kendimi gördüm birden
bende eşimi aradığımda sana bi haberim var dedim oda bana yoksaa dedi ve sustuk ikimizde
daha sonra hiç bozuntuya vermedim ama kapattıktan sonra gözlerim bi dolu dolu oldu
inşallah rabbim bizede bu haberleri vermeyi nasip etsin
ayy kızlar ya bizde böyleydik ben birisinden bahsetsem babası böyle falan gibi, eşim hemen ney bişimi var aşkım der gözleri parlardı yok bişi diyip devam ederdim ama içim cızlardı şimdi aklıma geldi gözlerim doldu bak.:KK61: üzülmeyin herseyin bir zamanı var kızlar bu ay olmayacak dediğiniz ay oluyor dr a gidin eğer rahatsızlığınız varsa tedavi olun ordan sonrasını da Allaha bırakın o zamanı gelince hiçbirimizin kucağını boş komaz

İnsallah ya bı de kahverengı lekelenme oldu bugun ıns adet olmuyorumdur :KK43:(
sabah ilk idrarınla bir test yapsana o dediğin lekeler bende hala varr dr dediki pekçok kadın bu lekeler sayesinde anlıyor gebeliğini denediysen başka marka testte dene ben ormed kullanmıştım 3 tl eczanede ve 3 haftalıkken çıkmıştı

ayy kızlar ya bizde böyleydik ben birisinden bahsetsem babası böyle falan gibi, eşim hemen ney bişimi var aşkım der gözleri parlardı yok bişi diyip devam ederdim ama içim cızlardı şimdi aklıma geldi gözlerim doldu bak.:KK61: üzülmeyin herseyin bir zamanı var kızlar bu ay olmayacak dediğiniz ay oluyor dr a gidin eğer rahatsızlığınız varsa tedavi olun ordan sonrasını da Allaha bırakın o zamanı gelince hiçbirimizin kucağını boş komaz

inşallah canım Rabbim inş.bekleyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin

kızlar aslında benim hesabıma göre batım dündü ama periyod takviminde bugün görünüyo gelen giden yok hala ve ne adet ne bebek belirtisi var hiçbi belirtim yok ..dün akşam bi ara belim ağrıdı uzandım geçti şimdi ara ara ağrıyo gibi...Ve ben batıma 3 gün kala test yaptım hayal meyal bi çizgi gördüm sandım annemde var gibi dedi.dünde 2 tane yaptım ama çizgi yoktu yani ben anlamadım hiçbişe :( daha önce düşüğüm olduğu için hemen doktora gitmemde fayda var tedbir alınmasında ama ya yoksa boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum napiyim bilemedim :(

kızlar aslında benim hesabıma göre batım dündü ama periyod takviminde bugün görünüyo gelen giden yok hala ve ne adet ne bebek belirtisi var hiçbi belirtim yok ..dün akşam bi ara belim ağrıdı uzandım geçti şimdi ara ara ağrıyo gibi...Ve ben batıma 3 gün kala test yaptım hayal meyal bi çizgi gördüm sandım annemde var gibi dedi.dünde 2 tane yaptım ama çizgi yoktu yani ben anlamadım hiçbişe :KK43: daha önce düşüğüm olduğu için hemen doktora gitmemde fayda var tedbir alınmasında ama ya yoksa boşuna hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum napiyim bilemedim :KK43:

daha önce riskli bir durum yaşadıysan bence kan tahlil yaptır.Hayal kırıklığı yaşamak kötü sonuçtan iyidir canım

Back