• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

çok teşekkürler abadiss..gözlerimize inanamıyoruz bir türlü arkadaşım ya
inşallah kandırmaz bebeğim beni:)
inşallah canım ben güvenmiyorum o testlere artık yapmama kararı aldım bi gecikmem olursa direk kan tahlili yaptırcam.ama seninki doğruudurinşallah o testlerden öğrenen çok kişi oldu

inşallah canım ben güvenmiyorum o testlere artık yapmama kararı aldım bi gecikmem olursa direk kan tahlili yaptırcam.ama seninki doğruudurinşallah o testlerden öğrenen çok kişi oldu
bende de kan testine fobi oluştu...
ne zaman kan versem o gün regl oluyorum hemen
iğneden de korkuyorumm zaten, oyalanalım netleşsin diyoruz ama
söylediğin gibi en güveniliri de kan...
hayırlısı bakalım, çok sağ ol canım desteğin için

hayrli olsun cnm bnmde bat 26 si sabh bn yaprm tek ciZgi cikti bebfn sennle insallah

çok teşekkürler arkadaşım..ben de sabah akşam yapıyorum
her seferinde netleşiyor sanki...
inşallah benimledir, çok sağ ol ve darısı sana..isteyen herkese olsun inşallah

Hamile olan arkadaşlar ve testleri yanlış çıkan yanıltan arkadaşlar
Yaptığınız kullandığınız testlerin markalarını da yazarmısnız arkanızdan gelen bizler için kolaylık olsun, fikir olsun:KK66:

Evet ben görüyorum :) ama emin olmak için kan testi yaptır bence. Hadi bakalım hayırlı olsun canım.

çok teşekkür ederim..inşallah güzel haberle dönerim inş..muhtemelen hfta sonu yaptırcam bakalım

ivviiittt gayet belirgin geliyor miniikkk:KK76:
Bir an önce yaptır canım kan testini bence netleşsin güzel haber

nasıl heyecanlanıyorum okudukça yazdıklarınızı...çok teşekkürler..inşallah öyledir

Öyle güzel yazmışsın ki canım...Hakikaten bazen korkuyor insan yaşayamamaktan zaman dursun istiyor, bazen de bekleyişlerde umut ederken çabucak geçsin..Bu handikap ne zaman sona erer merak ediyorum.
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize...
Amin canım benim, bu mubarek günde dualarımız kabul olur inşallah.

Günaydın arkadaşlar benim evimde katı meyve sıkacagı yok malesef havuç suyunu başka türlü nasıl elde edebilirim :(

çok teşekkür ederim..inşallah güzel haberle dönerim inş..muhtemelen hfta sonu yaptırcam bakalım

nasıl heyecanlanıyorum okudukça yazdıklarınızı...çok teşekkürler..inşallah öyledir
olmuş olmuş :) git kan ver aklında duracağında elinde dursun sonucun benimde böyleydi ilk testim ertesi gün sabah ilk idrarla pembe oldu o silik çizgi sonra gidip kan verdim bende korktum ya yanlışsa diye ama baktım hep takacağım kafama gidip kan verdim şimdide bekliyorum

Kızlar doktor dış gebelikten şüpheleniyor keseyi göremedi. Çok sıkıntıdayım nolur dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var dualarınıza

kış kuzum doğalgaz fat. falan derken elimi çok sıkışık alamam ki birde doktor masraflarım var .
bende alalı 1 sene oldu, 15 ay taksitle hala taksit ödüyorum ayda 6 lira, her ayda vermiyorum arada gidip 10-15 lira veriyorum
sende böyle bişey bulursan bütçeye bi zararı olmz

Kızlar doktor dış gebelikten şüpheleniyor keseyi göremedi. Çok sıkıntıdayım nolur dua edin bana lütfen çok ihtiyacım var dualarınıza
ilk önce sakin ol canım. kan değerindeki artışın falan nasıl doktorun bunu takip etmesi lazım. belki daha çok küçüktür hemen telaş yapma lütfen dualarım seninle.

benimde kese karından görünmedi ama kan değerlerime baktı artış iyi dedi. alttan baksak görürüz keseyi ama gerek yok dedi canım ben de daha keseyi göremedim 7 ocakta gidicem doktora

Back