• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Yaptırmadım canım yarın yaptıracağım negatif çıkarsa cumartesi eşim sperm testi yaptıracak.
Ben de doktora gideceğim.
Ama esinin testi yaptırması icin mesela bugun iliski olması ve ardından 4 gün gecmesi gerek, yani benim esimde gidicekte arastırdı bu sekilde oluyomus :/ garip...

bak ben sana bizim çalışma günlerini yazayım :) 5,7,8,9,11,12,14,16,17,19,24,27,29,30 :) 16.güne kadar sıkı tuttuk sonra çalışmaları yavaşlattık :KK48: o zamana kadar olan olmuş zaten :) düşünme hiç sperm kalitesini ne kadar sık ilişki o kadar yüksek ihtimal

Hee hee heyyy çok iyiymişşş ya hay çok yaşa sen çalışma takvimi düşündüğüm gibi.:KK48:
Çok haklısın bu ay aynı kafadayım mesaiye devammm:KK71: Umutluyuz azimliyiz bu ay bakalım:confused:

Hee hee heyyy çok iyiymişşş ya hay çok yaşa sen çalışma takvimi düşündüğüm gibi.:KK48:
Çok haklısın bu ay aynı kafadayım mesaiye devammm:KK71: Umutluyuz azimliyiz bu ay bakalım:confused:
ha şöyle ya umutsuz hiçbişey olmuyor, sen sıkı çalış ve dua et hayırlısı ile mucizen gelir bulur seni :) arada eşine de keçiboynuzu pekmezi yedir :)

Ama esinin testi yaptırması icin mesela bugun iliski olması ve ardından 4 gün gecmesi gerek, yani benim esimde gidicekte arastırdı bu sekilde oluyomus :/ garip...
En son salı günü olmuştu şimdi cumartesiye kadar bekleyecek canım.
Hastaneyi aradık konuştuk.

Hmm biliyomussun zaten :KK66: insallah bi problem cıkmaz ordan ya, benim esimdr gidicek ama korkmuyo degilimm
Ben içten içe eşimi suçluyorum :) Sigara içtiği için.
Kafamız rahat olsun varsa bir sorun tedbir alalım.

Aslında bende sucluyorum :) zayıf oldugu icin :))))) söylemiyorum tabidee, aklımda var yaniii bu düsünce
Ben söylüyorum sigarayı bırakır belki diye :)
Gerçi babam 15 yaşından beri içiyor 3 kardeşiz Allah'a şükür gayette sağlıklıyız.
Eskiden daha kolaymış bu işler. :)

Ben söylüyorum sigarayı bırakır belki diye :)
Gerçi babam 15 yaşından beri içiyor 3 kardeşiz Allah'a şükür gayette sağlıklıyız.
Eskiden daha kolaymış bu işler. :)

:))))))))))) güldümm yaaa.. Aynen öyleymis, mesela simdi bu yumurtlama günleri vs muhabbetlerini duyunca sahsen benim annem gülüyo dalga gecercesine, biz hic yumurtlama günü bilmedik diyo :))))

kızlar adetim bitti daha dün temizlendim bu sabah kasıklarımda ağrı vardı sanki adet olacakmıs gibi bi ağrım oldu.bu ay bal tarçın kürü yaptım yumurta çatlamış olamaz değil mi? akıntım yok..yumurta büyüdüğünde böyle bir ağrı yapar mı?ne diyorsunuz
bugunden itiberen gün aşırı çalısma planlarım var :) dua edin banada

sıkıldım ben herseydennn.cilt doktoruna gittimm kremle gecmez agız yoluyla tedavi olman lazım dedi .bebek düşüncesini ertelemen gerek dedii. 84 lira verdim.eee çıktım geldimm sinir oldum döndüm dolaştımmm cocuk konusuna geldimm.. sıkıldımm yaaa bebekten falan eşimdende sıkıldımm. çekip gitmekkk istiorumm. sessiz sedasız yaşamak istiorumm düşüncelerimden kurtulmak istiorumm..götünü bir türlü alev almadı milletin kocası getirioo götürüüoo eşini dr.benimki hiç gelmedi benle dahada kızdıı engelledii.. çıkışta ben aradımmmm drtan cıktımmm diee dr bunu dediii falan diee ben anlattımm sıkıldımm. ölmek istiorumm. yalvarıorum allahaaa.içimdeki bu çoçuk sevgisi alll böyle yaşayamıorum diee.sıkıldımm yaaa.yokk ben her ayy stres ediomuşumm. ya beennnn cevreden lafıı ben duyuyorumm haberi yok. sinir bozucu anlayışşsız.sonrada seni düşünüorumm.kimse kimseyyi düşünmezzz.ayrı eve cıkmak istiorumm ne onun ailesi ne benim ailem duysu n istemiorummm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.adalet diee bişeyde yokkk inanmıorumm bittiii
canım neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun anlamıyorum.kkda bizimle aynı durumda pek çok kadın var ama senin gibi umutsuz birini ilk defa görüyorum.Allah korusun bu düşünceler seni isyana sürükleyebilir..yaşadığımız bütün sıkıntılar bizim imtihanımız..bu imtihandan alnımızın akıyla çıkalım inşaallah .cenneti kazanmak kolay değil unutma..
eşinde hiç sperm olmayan veya rahim kanseri hastalar bile senin gibi kendini bırakmamış.lütfen sağlam dur.kötü düşüncelerden sıyılmak için bol bol zikir çek.dua et.namaz kıl.kuran oku.bunların dışında çalısmıyorsan kursa falan git aklını dagıt.seninde bir gun bebişin gelecek onu umutla bekle.

daha biz bebek isteyeli 2-3 ay falan olmustu.3 yaşındaki yegenim benim için bir bebek resmi çizmisti.benim bebeğimmiş.hemde böyle yumurta içinde cenin şeklinde çizmiş.gökyüzünü göstererek bana dediki senin bebegin orada bekliyo.peki ne zaman gelecek dedim.daha var gelmesine biraz geç gelecek dedi.
cocuga ayan olmus heralde bir yıl oldu daha bekliyoruz.ama yegeniminde dediği gibi zamanını bekliyor ben buna inanıyorum

canım neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun anlamıyorum.kkda bizimle aynı durumda pek çok kadın var ama senin gibi umutsuz birini ilk defa görüyorum.Allah korusun bu düşünceler seni isyana sürükleyebilir..yaşadığımız bütün sıkıntılar bizim imtihanımız..bu imtihandan alnımızın akıyla çıkalım inşaallah .cenneti kazanmak kolay değil unutma..
eşinde hiç sperm olmayan veya rahim kanseri hastalar bile senin gibi kendini bırakmamış.lütfen sağlam dur.kötü düşüncelerden sıyılmak için bol bol zikir çek.dua et.namaz kıl.kuran oku.bunların dışında çalısmıyorsan kursa falan git aklını dagıt.seninde bir gun bebişin gelecek onu umutla bekle.

daha biz bebek isteyeli 2-3 ay falan olmustu.3 yaşındaki yegenim benim için bir bebek resmi çizmisti.benim bebeğimmiş.hemde böyle yumurta içinde cenin şeklinde çizmiş.gökyüzünü göstererek bana dediki senin bebegin orada bekliyo.peki ne zaman gelecek dedim.daha var gelmesine biraz geç gelecek dedi.
cocuga ayan olmus heralde bir yıl oldu daha bekliyoruz.ama yegeniminde dediği gibi zamanını bekliyor ben buna inanıyorum
ne güzel anlatmışsın canım ağzına, ellerine sağlık. kesinlikle herşeyin bir zamanı var. Şuan vermiyorsa Rabbim demek ki hayırlısı böyle ki vermiyor, en hayırlı zamanda gelecektir inanın ve dua edin

kızlar adetim bitti daha dün temizlendim bu sabah kasıklarımda ağrı vardı sanki adet olacakmıs gibi bi ağrım oldu.bu ay bal tarçın kürü yaptım yumurta çatlamış olamaz değil mi? akıntım yok..yumurta büyüdüğünde böyle bir ağrı yapar mı?ne diyorsunuz
bugunden itiberen gün aşırı çalısma planlarım var :) dua edin banada

Belki hala adetin etkisindendir ağrı bittiği günlerde bazen benimde hafiften bir ağrı ve yoğunluk devam ediyor kasıklarımda.
Haydi hayırlısı sende başla gün aşırı, bende başladım hemen bitiminde gün aşırı çalışıyoruz bakalım, bu ay hepimize günaşırı ayı oldu mesailer sürsünn bebişler gelsiinnn:KK55::KK71:

Merhaba kızlar nasılsınız?
aleysa aleysa bahar12umut bahar12umut kızlar diyaloglarınız heyecanınız öyle güzel ki insanın içi kaynıyor umut oluyor Allah bizlere de nasip etsin, sizlere de sağlık mutlulukla tamamına erdirsin.:nazar:Güzel heyecanınızı, güzel haberlerinizi, gelişmeleri paylaşmaya devam edin olur mu iyi geliyorsunuz bize.
Ben de yumurtlama günlerindeyim, çat pat yuvarlanıp gidiyoruz mesai yapmaya çalışıyoruz:KK48:Mühim günler bugünler bana ve hepimize dua edin hamilelerin duası kabul olur.

Akasya Akasya kan testi yaptırdın mı? Seni de merakla bekliyorum bebiş yoldadır inşallah

Rabbim sizede nasip etsin inşallah canım gönülden diliyorum :) ben iyiyim çok şükür pzt doktora gidicem. Biraz baş dönmesi var akşamdan kalma gibi geziyorum :)

Rabbim sizede nasip etsin inşallah canım gönülden diliyorum :) ben iyiyim çok şükür pzt doktora gidicem. Biraz baş dönmesi var akşamdan kalma gibi geziyorum :)
Mutluluk sarhoşluğudur o:KK76:
Kan testi yaptırmadın mı henüz?İyi bekliyorsun canım ya sabırlısın ben olsam çizgiyi görür görmez doktorun kapısında yatardım herhalde:KK70:

Mutluluk sarhoşluğudur o:KK76:
Kan testi yaptırmadın mı henüz?İyi bekliyorsun canım ya sabırlısın ben olsam çizgiyi görür görmez doktorun kapısında yatardım herhalde:KK70:

Hemşire dönüş yapıcam ben dedi kullandığım ilaçlarla ilgili aramadı daha. Pzt ye randevu verdi kan testine de iş çıkışı gidicem :)

Dediğin gibi yapıyorum canım ben bu ay adet bitti hemen başladık günaşırıya 5-7-10 gidiyoruz 9 olmalıydı ama takıştık biraz düzen sekteye uğradı 1 gün:KK48:Bugün 11. gün, bugünden itibaren birkaçgün hergün mesai yapalım diye düşündük ama sperm kalitesini etkiler mi bilmem, sonra adete bikaç gün kalana kadar günaşırı devam:KK48:
tek günlerdemi çalışmaya özen gösteriyosun öylemi denk geldi :KK53:

sıkıldım ben herseydennn.cilt doktoruna gittimm kremle gecmez agız yoluyla tedavi olman lazım dedi .bebek düşüncesini ertelemen gerek dedii. 84 lira verdim.eee çıktım geldimm sinir oldum döndüm dolaştımmm cocuk konusuna geldimm.. sıkıldımm yaaa bebekten falan eşimdende sıkıldımm. çekip gitmekkk istiorumm. sessiz sedasız yaşamak istiorumm düşüncelerimden kurtulmak istiorumm..götünü bir türlü alev almadı milletin kocası getirioo götürüüoo eşini dr.benimki hiç gelmedi benle dahada kızdıı engelledii.. çıkışta ben aradımmmm drtan cıktımmm diee dr bunu dediii falan diee ben anlattımm sıkıldımm. ölmek istiorumm. yalvarıorum allahaaa.içimdeki bu çoçuk sevgisi alll böyle yaşayamıorum diee.sıkıldımm yaaa.yokk ben her ayy stres ediomuşumm. ya beennnn cevreden lafıı ben duyuyorumm haberi yok. sinir bozucu anlayışşsız.sonrada seni düşünüorumm.kimse kimseyyi düşünmezzz.ayrı eve cıkmak istiorumm ne onun ailesi ne benim ailem duysu n istemiorummm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.adalet diee bişeyde yokkk inanmıorumm bittiii
eşin destek değilmi, eşinin ailesiylemi yaşıyosun onlarda baskı yapıyo böyle bi ortamda bebek falan düşünme, kendi evinize çıkırsanız rahat kafayla bebek düşüncesinin üzerine düşersin.
Ben içten içe eşimi suçluyorum :) Sigara içtiği için.
Kafamız rahat olsun varsa bir sorun tedbir alalım.
benimki ağzına sigara koymuş insan değil ama bu varikosel illeti nerden bulmuş bizi :KK43:

çok etkilendim ben bundan

Back