• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Benimde 8 gün gecmisti, hic bu kadar umutlanmamıstım :( ama 8 gün sonra tam kan tahliline gidecekken olduu gelde delirmee.. Biraz daha gecmesini bekle bence sende, bu yasadıgıma dayanaraktan söylüyorum :( ama tabiikii insallah vardırrr 15 güne kadar testte cıkmayıp hamile olanıda gördüm benn bu da bi ihtimal

Merhaba kızlar nasılsınız?
aleysa aleysa bahar12umut bahar12umut kızlar diyaloglarınız heyecanınız öyle güzel ki insanın içi kaynıyor umut oluyor Allah bizlere de nasip etsin, sizlere de sağlık mutlulukla tamamına erdirsin.:nazar:Güzel heyecanınızı, güzel haberlerinizi, gelişmeleri paylaşmaya devam edin olur mu iyi geliyorsunuz bize.
Ben de yumurtlama günlerindeyim, çat pat yuvarlanıp gidiyoruz mesai yapmaya çalışıyoruz:KK48:Mühim günler bugünler bana ve hepimize dua edin hamilelerin duası kabul olur.

Akasya Akasya kan testi yaptırdın mı? Seni de merakla bekliyorum bebiş yoldadır inşallah

kızlar bişey sorucam benim bat 4 aralıktı. 4 aralık akşam namazından sonra kahveengi leke geldi sabah namazıma kalktığımda adet olmuştu 5 aralık sabahı . batı hangi gün kabul etmeliyim yumurtlama tarihini hesaplıcam da:KK48:

aleysa aleysa bahar12umut bahar12umut kızlar diyaloglarınız heyecanınız öyle güzel ki insanın içi kaynıyor umut oluyor Allah bizlere de nasip etsin, sizlere de sağlık mutlulukla tamamına erdirsin.:nazar:Güzel heyecanınızı, güzel haberlerinizi, gelişmeleri paylaşmaya devam edin olur mu iyi geliyorsunuz bize.
Ben de yumurtlama günlerindeyim, çat pat yuvarlanıp gidiyoruz mesai yapmaya çalışıyoruz:KK48:Mühim günler bugünler bana ve hepimize dua edin hamilelerin duası kabul olur.

Akasya Akasya kan testi yaptırdın mı? Seni de merakla bekliyorum bebiş yoldadır inşallah
merhaba canım iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz bizde. sen nasılsın

merhaba kızlar nasılsınız bugün
Merhaba iyiyiz sen nasılsın?
kızlar bişey sorucam benim bat 4 aralıktı. 4 aralık akşam namazından sonra kahveengi leke geldi sabah namazıma kalktığımda adet olmuştu 5 aralık sabahı . batı hangi gün kabul etmeliyim yumurtlama tarihini hesaplıcam da:KK48:

canım ben çok geldiği günü kabul ediyorum genelde, benimde damla damla başlar 2 gün önceden ama pedi batırmaya başladığı zamandan sayıyorum.Aslında senin yumurtlama zamanın olması lazım bugünler gerçi periyot uzunluğuna bağlı

evet yumurtlama günlerim bu hafta dun ve bugün diyor internette. gün aşırı mı yapmak lazım hergün mü acaba bugünleri nasıl değerlendirsek:))))

merhaba canlarım, çok sağol W Wonderful222 Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sizlere de yaşatsın bu duyguyu inşallah, hep dualarımdasınız. Ayrıca kızlar şu yumurtlama günlerine takılıp kalmayın akışına bırakın herşeyi. adet bittikten sonra 2hafta sağlam çalışın boşverin yumurtlamayı falan.

Yaptırmadım canım yarın yaptıracağım negatif çıkarsa cumartesi eşim sperm testi yaptıracak.
Ben de doktora gideceğim.

merhaba canlarım, çok sağol W Wonderful222 Allah en kısa zamanda hayırlısı ile sizlere de yaşatsın bu duyguyu inşallah, hep dualarımdasınız. Ayrıca kızlar şu yumurtlama günlerine takılıp kalmayın akışına bırakın herşeyi. adet bittikten sonra 2hafta sağlam çalışın boşverin yumurtlamayı falan.

Dediğin gibi yapıyorum canım ben bu ay adet bitti hemen başladık günaşırıya 5-7-10 gidiyoruz 9 olmalıydı ama takıştık biraz düzen sekteye uğradı 1 gün:KK48:Bugün 11. gün, bugünden itibaren birkaçgün hergün mesai yapalım diye düşündük ama sperm kalitesini etkiler mi bilmem, sonra adete bikaç gün kalana kadar günaşırı devam:KK48:

haklısın canım ya ne bileyim şimdi yumurta 12 ile 24 saat yaşıyormuş ya o yüzden tam günü olsun istiyorum.

Dediğin gibi yapıyorum canım ben bu ay adet bitti hemen başladık günaşırıya 5-7-10 gidiyoruz 9 olmalıydı ama takıştık biraz düzen sekteye uğradı 1 gün:KK48:Bugün 11. gün, bugünden itibaren birkaçgün hergün mesai yapalım diye düşündük ama sperm kalitesini etkiler mi bilmem, sonra adete bikaç gün kalana kadar günaşırı devam:KK48:
yürü be arkadaşım kim tutar seni.:anneadayı: kız beslenmene dikkat et bari. o kadar enerjiyi nerde bulacaksın:KK48: güzel haberlerini bekliyorum inşallaahhhhhh

sıkıldım ben herseydennn.cilt doktoruna gittimm kremle gecmez agız yoluyla tedavi olman lazım dedi .bebek düşüncesini ertelemen gerek dedii. 84 lira verdim.eee çıktım geldimm sinir oldum döndüm dolaştımmm cocuk konusuna geldimm.. sıkıldımm yaaa bebekten falan eşimdende sıkıldımm. çekip gitmekkk istiorumm. sessiz sedasız yaşamak istiorumm düşüncelerimden kurtulmak istiorumm..götünü bir türlü alev almadı milletin kocası getirioo götürüüoo eşini dr.benimki hiç gelmedi benle dahada kızdıı engelledii.. çıkışta ben aradımmmm drtan cıktımmm diee dr bunu dediii falan diee ben anlattımm sıkıldımm. ölmek istiorumm. yalvarıorum allahaaa.içimdeki bu çoçuk sevgisi alll böyle yaşayamıorum diee.sıkıldımm yaaa.yokk ben her ayy stres ediomuşumm. ya beennnn cevreden lafıı ben duyuyorumm haberi yok. sinir bozucu anlayışşsız.sonrada seni düşünüorumm.kimse kimseyyi düşünmezzz.ayrı eve cıkmak istiorumm ne onun ailesi ne benim ailem duysu n istemiorummm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.adalet diee bişeyde yokkk inanmıorumm bittiii

bak ben sana bizim çalışma günlerini yazayım :) 5,7,8,9,11,12,14,16,17,19,24,27,29,30 :) 16.güne kadar sıkı tuttuk sonra çalışmaları yavaşlattık :KK48: o zamana kadar olan olmuş zaten :) düşünme hiç sperm kalitesini ne kadar sık ilişki o kadar yüksek ihtimal

neler hissediyosun aleysa? nasıl bir duygu hamile olduğunu öğrenmek? eşine söylerken falan gözlerin doldu mu?
gözlerim dolmak ne demek hüngür hüngür ağladım :) güzel bir duygu fakat endişeden sevincini yaşayamıyor insan, hep aklımda ya tutunamazsa ya ona birşey olursa korkusu var :( birde hiçbir belirti olmadığı için sanırım daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum :)

sıkıldım ben herseydennn.cilt doktoruna gittimm kremle gecmez agız yoluyla tedavi olman lazım dedi .bebek düşüncesini ertelemen gerek dedii. 84 lira verdim.eee çıktım geldimm sinir oldum döndüm dolaştımmm cocuk konusuna geldimm.. sıkıldımm yaaa bebekten falan eşimdende sıkıldımm. çekip gitmekkk istiorumm. sessiz sedasız yaşamak istiorumm düşüncelerimden kurtulmak istiorumm..götünü bir türlü alev almadı milletin kocası getirioo götürüüoo eşini dr.benimki hiç gelmedi benle dahada kızdıı engelledii.. çıkışta ben aradımmmm drtan cıktımmm diee dr bunu dediii falan diee ben anlattımm sıkıldımm. ölmek istiorumm. yalvarıorum allahaaa.içimdeki bu çoçuk sevgisi alll böyle yaşayamıorum diee.sıkıldımm yaaa.yokk ben her ayy stres ediomuşumm. ya beennnn cevreden lafıı ben duyuyorumm haberi yok. sinir bozucu anlayışşsız.sonrada seni düşünüorumm.kimse kimseyyi düşünmezzz.ayrı eve cıkmak istiorumm ne onun ailesi ne benim ailem duysu n istemiorummm yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.adalet diee bişeyde yokkk inanmıorumm bittiii

Canım sakin ol lütfen neler diyorsun öyle neler yapıyorsun kendine.Lütfen açık havada sakince bir yerde otur ya da bir balkona çık derin derin yavaş yavaş nefes al ver önce sakinleş.
Allahın gücüne gider öyle konuşma düşünme, kimsenin hayatı mükemmel değil kimse dört dörtlük yaşamıyor herkesin kendine göre bir yönden sıkıntısı var herkes kendince bir imtihan veriyor.Kiminin imtihanı bu dünyada oluyor kiminin öbür dünyada..Ama elinde olanı iyi yönde değerlendirmek bardağın dolu tarafını görmek, kimi zaman o aldığın derin nefese bile şükredebilmek senin elinde..
Bol bol dua et, Yasin oku, İnşirah suresi oku ferahlatır..
Allah yardımcın olsun, yanında olsun...

kuzum sakin olllll, böyle bir yere varamazsın hiçbirşey kazanamazsın. şu kafanı boşalt önce bırak şu düşüncelerin hepsini bu kadar gerginlikle olacağı varsa da o bebeğin olmaz zaten,yapma yazık etme kendine

Back