- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ama neden öyle olmus ki, iste bende de aynı sey oldu neden oldu ya .. sonuc negatif ama hala olmadın dimi?Kızlar yeni yıl yeni umutlar yazabilirsiniz. Sonuç negatif.
Regl olmadığım için yeni bat da belli değil.
Olmadım. Galiba ben bu ay 2 kere yumurtladım.Yaaa ama neden öyle olmus ki, iste bende de aynı sey oldu neden oldu ya .. sonuc negatif ama hala olmadın dimi?
Olmadım. Galiba ben bu ay 2 kere yumurtladım.
Kızlar yeni yıl yeni umutlar yazabilirsiniz. Sonuç negatif.
Regl olmadığım için yeni bat da belli değil.
sıkmayın canınızı kızlar her şer de bir hayır vardır. topiği takip edenler belki bilir benimde geçen ay en son 46-47 .gündü hala adet olmamıştım dr gittimde en son tarlusalla adet olmuştum ama bak bu ay hamile kaldım. geçen ay o kadar gecikmeye kaç tane test yaptım sayısını sayamamıştımYaaa ama neden öyle olmus ki, iste bende de aynı sey oldu neden oldu ya .. sonuc negatif ama hala olmadın dimi?
2 kere yumurtladıysam bile 2.yi değerlendirmedim canım.Nasip değilmiş hayırlısı olsun birlikte umutların peşinden gitmeye devam
2 kere yumurtladıysan ve değerlendirdiysen genel olarak belki denk gelmiştir 1 hafta 14 gün sonra çıkar oyüzden gecikiyordur belki de. Hani yumurtlamadan sonra genelde 14. günde adet olunur ya.Biraz karışık oldu canım ama 2 kez yumurtladıysan bence hala şansın var.
Ya bende bunu duydum biliyo musun, hamile kalmadan önceki ay düzensizleşiyomus adet, şimdi tek umudum bu zaten, benim hiç gecikmem olmazdı bu ay 8 gün geçti bi dahaki aya kısmetse olsun inşallah ya.. Demek seninde öyle olduuusıkmayın canınızı kızlar her şer de bir hayır vardır. topiği takip edenler belki bilir benimde geçen ay en son 46-47 .gündü hala adet olmamıştım dr gittimde en son tarlusalla adet olmuştum ama bak bu ay hamile kaldım. geçen ay o kadar gecikmeye kaç tane test yaptım sayısını sayamamıştım
olur tabiki neden olmasın, hepimizin sırayla hamile olduğunu görelim bu topic de :)ya buarada aralık ayı bitince topiği bırakmak yok. bizim batlar ocak ayına kaydığı için ocakda da devam edelim olur mu? insan merak ediyor ne oldu falan diye...
inşallah. hayırlısı ve selametlisiyle.... RAbbim en güzel zamanda en güzel şekilde sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin aminolur tabiki neden olmasın, hepimizin sırayla hamile olduğunu görelim bu topic de :)
Bencede katılıyorumm herkesin haberini alalım önce, artık kaç ay sürer bilmiyorumya buarada aralık ayı bitince topiği bırakmak yok. bizim batlar ocak ayına kaydığı için ocakda da devam edelim olur mu? insan merak ediyor ne oldu falan diye...
Ben sanmıyorum cünkü sonucta adet bitince olan bir olay bu yani hem adetli hem yumurtalı olunmaz bencekızlar bişey sorucam. benim adetim 10 gün falan sürüyor yani o sırada yumurtlamıyordumdur di mi?10. gün falan... ay komik ama merak ettim
çok uzun sürüyomuş ya normal değil böyle uzun olmasıkızlar bişey sorucam. benim adetim 10 gün falan sürüyor yani o sırada yumurtlamıyordumdur di mi?10. gün falan... ay komik ama merak ettim
ya buarada aralık ayı bitince topiği bırakmak yok. bizim batlar ocak ayına kaydığı için ocakda da devam edelim olur mu? insan merak ediyor ne oldu falan diye...