Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Tşk ederim :)Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına inşallah:)
inşallah geç döllenme olmuştur, bebeğin seninledirGünaydın canlar.
Ben de hala gelen giden yok testlerin inatla negatif.
Cumartesi doktora gidicem.
hahahaha bende mi yapsam bir tane test daha acaba, aylarca çıkmayan o ikinci çizgilerin acısını çıkartayım :)Günaydınnnnn herkese :) bende bugün tekrardan test yaptım tam inanmak için. Yine çift çizgiyi gördüm :) akşam iş çıkışı kesin gidiyorum kan testine :)
Hiç sanmıyorum tatlım hiç belirtim yok acaba yumurta kist mi oldu korkmaya başladım.inşallah geç döllenme olmuştur, bebeğin seninledir
Pozitif enerjin çok iyi geldi teşekkür ederim canımaleysa bahar12umut ......tatlı annecikler kutlarım ikinizi de...
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
uğurunuzu bulaştırın kızlar bize de
ama önce Akasya ya...inşallah seninledir minişin, sonucunu çok merak ediyorum, umutluyum Akasya
hem ben size söylemedim mi art arda alcaz tatlı haberleri diye
bekleyin dahası vaaaaaaaaaaar
bende de ne hamilelik ne de adet belirtisi hiçbişey yoktu. iyi düşünelim iyi olsun inşallahHiç sanmıyorum tatlım hiç belirtim yok acaba yumurta kist mi oldu korkmaya başladım.
Allah razı olsun sağol canım, herkes hamile olsun hepimiz peşpeşe doğuralım inşallahaleysa bahar12umut ......tatlı annecikler kutlarım ikinizi de...
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
uğurunuzu bulaştırın kızlar bize de
ama önce Akasya ya...inşallah seninledir minişin, sonucunu çok merak ediyorum, umutluyum Akasya
hem ben size söylemedim mi art arda alcaz tatlı haberleri diye
bekleyin dahası vaaaaaaaaaaar
Kaç gün geçtiiii??Hiç sanmıyorum tatlım hiç belirtim yok acaba yumurta kist mi oldu korkmaya başladım.
:) koydum ikisini yanyana duruyolar akşam kan testine gidicem bakalım. Sen nasılsın benim başıma dönmem varhahahaha bende mi yapsam bir tane test daha acaba, aylarca çıkmayan o ikinci çizgilerin acısını çıkartayım :)
üzerlerine tarihlerini de yaz, fotosunu çekersin :) iyiyim ben, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir belirti yok. normalde ben böyle erken farketmezdim her zaman 46-47 günde bir adet olduğum için ama Allahın işi işte göğsümden o sıvının gelmesi korkuttu beni de öyle öğrendim.:) koydum ikisini yanyana duruyolar akşam kan testine gidicem bakalım. Sen nasılsın benim başıma dönmem var
şu kalp atışlarını bi göreyim bütün anıları biriktirmeye başlıcam. Sen ne zaman gitcen doktoraüzerlerine tarihlerini de yaz, fotosunu çekersin :) iyiyim ben, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir belirti yok. normalde ben böyle erken farketmezdim her zaman 46-47 günde bir adet olduğum için ama Allahın işi işte göğsümden o sıvının gelmesi korkuttu beni de öyle öğrendim.
pazartesi gitmiştim, Allah izin verirse 27 aralıkda tekrar gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarızşu kalp atışlarını bi göreyim bütün anıları biriktirmeye başlıcam. Sen ne zaman gitcen doktora
3 günKaç gün geçtiiii??
Ay inşallah canım :) peşpeşe doğurcazpazartesi gitmiştim, Allah izin verirse 27 aralıkda tekrar gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarız
Allah o günleri görmeyi de nasip etsin inşallahAy inşallah canım :) peşpeşe doğurcaz