Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Günaydııınnnn topiğimizin güzel anne adayları.
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@cnrma...........................13 Aralık ................................... ???
@srn_frh.........................14 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@aleysa............................15 Aralık ................................... hamiş
@Akasya..........................15 Aralık ................................... beklemede
@tanem7777....................15 Aralık ................................... ???
@kahve_delisi.................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar
@agustos72......................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 12 Ocak
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık ................................... hamiş
@sadecenben..................17 Aralık ................................... ???
@yaren92........................19 Aralık
@abadiss..........................19 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar 14 Ocak
@hzrn6............................20 Aralık
@nurduaa........................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@kedicik61 .....................25 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@zobiska..........................27 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@kelebekk47 ...................29 Aralık
@Esaskiz43 .....................29 Aralık
@gokceasaf.......................31 Aralık

Günaydın canlar.
Ben de hala gelen giden yok testlerin inatla negatif.
Cumartesi doktora gidicem.

Günaydınnnnn herkese :) bende bugün tekrardan test yaptım tam inanmak için. Yine çift çizgiyi gördüm :) akşam iş çıkışı kesin gidiyorum kan testine :)
hahahaha bende mi yapsam bir tane test daha acaba, aylarca çıkmayan o ikinci çizgilerin acısını çıkartayım :)

aleysa bahar12umut ......tatlı annecikler kutlarım ikinizi de...
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
uğurunuzu bulaştırın kızlar bize de
ama önce Akasya ya...inşallah seninledir minişin, sonucunu çok merak ediyorum, umutluyum Akasya

hem ben size söylemedim mi art arda alcaz tatlı haberleri diye
bekleyin dahası vaaaaaaaaaaar

Pozitif enerjin çok iyi geldi teşekkür ederim canım
Olmasa da umudumuzu kaybetmek yok.
Ben ocaktan umutluyum çok mutlu haberler alacağız

Allah razı olsun sağol canım, herkes hamile olsun hepimiz peşpeşe doğuralım inşallah

hahahaha bende mi yapsam bir tane test daha acaba, aylarca çıkmayan o ikinci çizgilerin acısını çıkartayım :)
:) koydum ikisini yanyana duruyolar akşam kan testine gidicem bakalım. Sen nasılsın benim başıma dönmem var

:) koydum ikisini yanyana duruyolar akşam kan testine gidicem bakalım. Sen nasılsın benim başıma dönmem var
üzerlerine tarihlerini de yaz, fotosunu çekersin :) iyiyim ben, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiçbir belirti yok. normalde ben böyle erken farketmezdim her zaman 46-47 günde bir adet olduğum için ama Allahın işi işte göğsümden o sıvının gelmesi korkuttu beni de öyle öğrendim.

şu kalp atışlarını bi göreyim bütün anıları biriktirmeye başlıcam. Sen ne zaman gitcen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…