• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

kızlar slm yerleşmeden 5 gün sonra idrar testinde çıkar mı gebelik? bat 3 gün geçti bugün yaptım negatif çıktı.Cuma gnü ağrılı bir şekilde lekelenme oldu yumurtam o gün mü çatladı yoksa yerleşme mi oldu anlamadım.yardımcı olur musunuz?o_O

@bahar12umut:nazar: :anneadayı:hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin:KK16: ..darısı başımıza..​

gözünaydın darısı başımıza inşallahh

18kasım da adetim bitti 19 unda çalışmalara başladık canım :) yumurtlama günlerine hiç takılmadım, gün aşırı hatta bazen hergün çalıştık. 19.güne kadar işi sıkı tuttuk sonra 3-4 gün ara verdiğimizde oldu ki zaten 19.güne kadar işe yaramış bizim çalışmalar :)
yumurtlama gününe odaklanınca ve zoraki ilişki olunca çok sıkılıyorum hiç canım istemiyo normalde bi sorun yok ama o an geldimi hissizleşiyorum. eşime dedim bide 1 ay boyunca gün aşırı deniyelim öyle yapanlarda varmış, sen yumurtlama günlerinde sıkılıyosun öyle nasıl yapcaz dedi. şu adetim biitsinde bunu denemeye karar verdim sıkılmak yok.
sen ne hissettin benim gibi mecburilik falan hissetmedinmi

yumurtlama gününe odaklanınca ve zoraki ilişki olunca çok sıkılıyorum hiç canım istemiyo normalde bi sorun yok ama o an geldimi hissizleşiyorum. eşime dedim bide 1 ay boyunca gün aşırı deniyelim öyle yapanlarda varmış, sen yumurtlama günlerinde sıkılıyosun öyle nasıl yapcaz dedi. şu adetim biitsinde bunu denemeye karar verdim sıkılmak yok.
bunda önceki aylarda senini gibiydim, sanki yerine getirmem gereken bir görev olarak görüyordum o işi. ama bu ay zaten olmuyor demekki hayırlısı böyleymiş dedim hiç düşünmedim ve afedersin ama anın tadını çıkardım :KK23:

bunda önceki aylarda senini gibiydim, sanki yerine getirmem gereken bir görev olarak görüyordum o işi. ama bu ay zaten olmuyor demekki hayırlısı böyleymiş dedim hiç düşünmedim ve afedersin ama anın tadını çıkardım :KK23:
sizde bi sorun yoktu demi

Ben yumurtlama doneminde hormonlarla alakali istegin arttigini duymustum yazdiklarinizi okuyunca sasirdimm

Ben yumurtlama doneminde hormonlarla alakali istegin arttigini duymustum yazdiklarinizi okuyunca sasirdimm
normalde hormonlarım çok isteklidir :KK23: ama önceden gün belirleyip ille bugün olcak deyip robota bağlayınca hormonlarda istek falan kalmıyo
bu işin günü olmazki ya, canın ne zaman isterse o zaman yaparsın :KK47::mad:

Of bizde de aynı sorun var geçen ay tam yumurtlama dönemi çalışmamız lazım modu yüzünden gerildik birbirimizi yedik ayı pas geçtik.Sonra adet günü oturup beraber yas tutuyoruz niye olmadı sanki leylekler getirecek:KK11:
Bu ay konuştuk anlaştık gün aşırı başladık hemen ama istikrarımız 3 gün sürdü.Resmen buluttan nem kapar olduk durup durup birbirimize sarıyoruz sinir oluyorum çalışma malışma hakgetire bizden bir cacık olmaz vazgeçtim ben artık:KK12:

Of bizde de aynı sorun var geçen ay tam yumurtlama dönemi çalışmamız lazım modu yüzünden gerildik birbirimizi yedik ayı pas geçtik.Sonra adet günü oturup beraber yas tutuyoruz niye olmadı sanki leylekler getirecek:KK11:
Bu ay konuştuk anlaştık gün aşırı başladık hemen ama istikrarımız 3 gün sürdü.Resmen buluttan nem kapar olduk durup durup birbirimize sarıyoruz sinir oluyorum çalışma malışma hakgetire bizden bir cacık olmaz vazgeçtim ben artık:KK12:
bizim tartışmamız falan olmuyoda, o anda sadece isteksizlik oluyo işte

bizim tartışmamız falan olmuyoda, o anda sadece isteksizlik oluyo işte
İşte herkesinki farklı surette velhasılkelam zoraki ilişki muhabbetine dayanıyor durum insan üzerinde hem kadında hem erkekte baskı ve isteksizlik oluşturuyor, itici hale getiriyor.Nasıl aşacağız bilemiyorum cidden:KK43:

Back