Sakin kotu dusunme cnm yarin doktora git test yaptir hemen ben sey duydum prolaktin hormonu yukselince oyle seyler oluyomus arastir biKizlar az once tek gogsumden koyu renkli akinti geldi hala da siktikca geliyor. Nedenini net de arastiriken kanser belirtisi olabilecegine dair yazilar okudum cok korkuyorum. Icimde bir umut belki hamilelik belirtisidir diyor,olabilir mi sizce? Kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu :-(
Gogusten sivi geliyormus yani o hormonun etkisiyleKizlar az once tek gogsumden koyu renkli akinti geldi hala da siktikca geliyor. Nedenini net de arastiriken kanser belirtisi olabilecegine dair yazilar okudum cok korkuyorum. Icimde bir umut belki hamilelik belirtisidir diyor,olabilir mi sizce? Kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu :-(
Moralini bozma canım hamilelik belirtisi de olabilir yarın bir doktora git en iyisi.Kizlar az once tek gogsumden koyu renkli akinti geldi hala da siktikca geliyor. Nedenini net de arastiriken kanser belirtisi olabilecegine dair yazilar okudum cok korkuyorum. Icimde bir umut belki hamilelik belirtisidir diyor,olabilir mi sizce? Kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu :-(
Evet simdi net den okudum prolaktin yukselince goguslerden akinti olabiliyormus hatta prolaktin hormonu yuksekligi gebeligi de engelliyormus. Acaba diyorum aylardir ugrasipda sonuc alamamizin sebebi prolaktinim mi yusek o yuzden bebegimiz olmuyorSakin kotu dusunme cnm yarin doktora git test yaptir hemen ben sey duydum prolaktin hormonu yukselince oyle seyler oluyomus arastir bi
Boyle koyu renklide gelebiliyormuymus acaba, ben sut gibi geldigini okudum hepGogusten sivi geliyormus yani o hormonun etkisiyle
Insallah canim insallah hamilelik belirtisdir zaten yarin da bat gunum :-(Moralini bozma canım hamilelik belirtisi de olabilir yarın bir doktora git en iyisi.
Boyle koyu renklide gelebiliyormuymus acaba, ben sut gibi geldigini okudum hep
Adetinde gecikme oluyomuydu hicduzensiz mi yaniInsallah canim insallah hamilelik belirtisdir zaten yarin da bat gunum :-(
Alla alla ne oluyo bu testlere ya.Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi(( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi bat 14 ocak
Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin acaba?Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi(( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi bat 14 ocak
Hep duzensiz cnm bnm adetim. Okuycam simdi verdigin linki cok saolAdetinde gecikme oluyomuydu hicduzensiz mi yani
Kizlar az once tek gogsumden koyu renkli akinti geldi hala da siktikca geliyor. Nedenini net de arastiriken kanser belirtisi olabilecegine dair yazilar okudum cok korkuyorum. Icimde bir umut belki hamilelik belirtisidir diyor,olabilir mi sizce? Kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu :-(
Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi(( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi bat 14 ocak
Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin acaba?
Benim başıma geldi idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırdım hamilesin dedi doktor 2 gün sonra kanamam başladı. Kimyasal gebelikmiş.
canim o yerlesme kanamasi olabilir mi ?Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi(( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi bat 14 ocak
Yok canim sanmiyorum koyu kirmizi rengicanim o yerlesme kanamasi olabilir mi ?
Kimyasal gebelik olduğunu sanmıyorum test bozuk tu muhtemelen hep bana denk geliyor bu testlerde nedense geçen ay gecikince yaptım çift ve kıpkırmızı çıktı doktora gittim yok bişey yine aynı bidaha da yapmam bu testlerden offf bu neyaa.gerci en azindan 24 saati çok mutlu geçirdim bu test sayesinde iyi tarafından bakmak lazim:))))abadis hakkında hayırlısı olsun çok netti test ama nasip değilmiş.Ayrıca Akasyanın dediği gibi büyük ihtimal kimyasal benim de aklıma ilk gelen o oldu.
Valla herseye ragmen o cift cizgiyi görmek coookk güzel bi duygu olsa gerekk, zira bende 1 haftadır görmek istiyorum göremiyorum, artık yarın kan tahlilinde pozitifi görürüm insallah oda yeter bana :)Kimyasal gebelik olduğunu sanmıyorum test bozuk tu muhtemelen hep bana denk geliyor bu testlerde nedense geçen ay gecikince yaptım çift ve kıpkırmızı çıktı doktora gittim yok bişey yine aynı bidaha da yapmam bu testlerden offf bu neyaa.gerci en azindan 24 saati çok mutlu geçirdim bu test sayesinde iyi tarafından bakmak lazim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?