Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

UOTE="papatyak10, post: 38304861, membcanim 1881"]Şükürler sonunda topikte hamile habe
Kesinlikle sevinmelisin, etmdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)Kan testi yaptırsan durumu netleştirmiş olursun gayet net çıkmış zaten çizgi:)
Bu arada ne zamandır deniyorsun zafere nasıl ulaştın taktikleri ve incelikleri paylaşır mısın lütfen [/QUOTE]
Iyi dileklerin için çok teşekkYür ederim canım 4 aydır deniyorum pek bişey yapmadım sadece yumurtlama günlerini takip ettim birde kafama hiç takmadim doktor bana normal yollarla hamile kalamazsin Yumurtalarin kalitesiz demişti bir an dünya başıma yıkıldı önerdiği tedavileri kullanmak istemedim bir kaç gün içinde toparladim o konuşmayı hiç yapılmamış farzettim. Bence is kafada bitiyor psikoloji çok önemli nekadar takarsak olmuyo

herkese günaydınnn.... kızlar bir haftadır giremedim çok kötüydüm çünkü. ağlamaktan içim çıktı artık. ben ve çalışmalardan bu ay umutluydunuz ama bi haftadır yaşamadım dersem yalan olmaz bat 17si işte öncekiler olmuştur inşallah diye bekliyorum. bu kötügünlerin ardından bebeğim gelir inşallah. işyerinde çok kötü günler yaşadım. eşim beni almaya bile geldi bırak işi gidiyoruz diye.... ama bırakamadım da işte .... bi bebeğim gelse herkese herşeye arkamı döneceğim. offffff öyle yani. önceki yazılanları da okuyamadım. Rabbim sen sabır ver

Iyi dileklerin için çok teşekkYür ederim canım 4 aydır deniyorum pek bişey yapmadım sadece yumurtlama günlerini takip ettim birde kafama hiç takmadim doktor bana normal yollarla hamile kalamazsin Yumurtalarin kalitesiz demişti bir an dünya başıma yıkıldı önerdiği tedavileri kullanmak istemedim bir kaç gün içinde toparladim o konuşmayı hiç yapılmamış farzettim. Bence is kafada bitiyor psikoloji çok önemli nekadar takarsak olmuyo[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıklı bi şekilde kucağına versin inşallah. Doğru söylüyosun kafaya takınca olmuyo kim ne derse desin isterse imkansız desinler Rabbim nasip edince oluyor işte

Kizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi

canım silik çizgiyi görüp de bebek olmadığını öğrenen pek az insana rastladım
boşuna heveslendirip de sonradan üzülmeni istemem ama
ben gebesin, bebişin oralarda bir yerde diyorum
dilerim yanılmayız
haberlerini bekliyoruz bakalım

Akasya regline 1 gün varken yumurtlama ihtimalinden
daha yüksek olan ve çoook istediğimiz ihtimal var
inşallah yanılmayız
dilerim seninledir miniğin
Sabah sabah nasil iyi geldi bu yorumun inşallah öyledir canim.
Beklemeye karar verdim 15 aralik bi gelsin bakalim.

Gelsin hamişler

Çok şükür artık birer birer anne adayları çıkıyor ortaya.. belki daha benden çok uzak olabilir bu duygu ama hamile kalanlar adına çok mutlu oluyorum ve onlar da bana umut oluyor..

Kızlar bugün gecikmenin 3.günündeyim test yaptım az önce gebelik testi negatif ovu testi çok silik çizgi bir sorun mu yaşıyorum ben acaba

Kızlar bugün gecikmenin 3.günündeyim test yaptım az önce gebelik testi negatif ovu testi çok silik çizgi bir sorun mu yaşıyorum ben acaba

Belirtilerin filan var mı ??

Inşallah geç döllenme den başka birşey değildir..

Normalde adet olmadan önce aşırı göğüs ağrısı olurdu bu ay hiç olmadı son bir haftadır sürekli uyku modundayım bugün karnımın alt kısmı sanki gaz doluymuş gibi baskı var ama gaz falan yokk offf ne oluyo anlamadım yarına kadar hasta olmazsam iş çıkışı hemen bi hastaneye gideyim en iyisi

Bence yarına kadar takma bazen piskojik da olabilir gecikme.. yarına kadar da olmasa inşallah bebeğin seninledir..

Korkma görmediğin bilmediğin şey değil ki..

Umarım seni Regl 9ay Es geçer

Adetime 1 hafta var bikaç gündür her adetimde olduğu gibi kasıklarımda yanma batma hissediyordum hafiften. Dün de göğüslerimde hafif ağrılar vardı. Erken adet olucam galiba dedim ama bugün bütün belirtiler kayboldu nedir bu şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…