Canm hayırlı olsun benım daha sılıktı darıdı basımıza:)Kizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi
Iyi dileklerin için çok teşekkYür ederim canım 4 aydır deniyorum pek bişey yapmadım sadece yumurtlama günlerini takip ettim birde kafama hiç takmadim doktor bana normal yollarla hamile kalamazsin Yumurtalarin kalitesiz demişti bir an dünya başıma yıkıldı önerdiği tedavileri kullanmak istemedim bir kaç gün içinde toparladim o konuşmayı hiç yapılmamış farzettim. Bence is kafada bitiyor psikoloji çok önemli nekadar takarsak olmuyo[/QUOTE]UOTE="papatyak10, post: 38304861, membcanim 1881"]Şükürler sonunda topikte hamile habe
Kesinlikle sevinmelisin, etmdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin :)Kan testi yaptırsan durumu netleştirmiş olursun gayet net çıkmış zaten çizgi:)
Bu arada ne zamandır deniyorsun zafere nasıl ulaştın taktikleri ve incelikleri paylaşır mısın lütfen
Ovülasyon pozitif idrar negatif. Sıkıldım artık 2 kere mi yumurtluyorum anlamadım
Kizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi
hayırlı olsun, karın,bel göğüs ağrısı varmı daha önceye göre nasılÇoook teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına insallah
Sabah sabah nasil iyi geldi bu yorumun inşallah öyledir canim.Akasya regline 1 gün varken yumurtlama ihtimalinden
daha yüksek olan ve çoook istediğimiz ihtimal var
inşallah yanılmayız
dilerim seninledir miniğin
Hicbir belirti yokhayırlı olsun, karın,bel göğüs ağrısı varmı daha önceye göre nasıl
Kızlar bugün gecikmenin 3.günündeyim test yaptım az önce gebelik testi negatif ovu testi çok silik çizgi bir sorun mu yaşıyorum ben acaba
Bence yarına kadar takma bazen piskojik da olabilir gecikme.. yarına kadar da olmasa inşallah bebeğin seninledir..
İnşallah canım hepimize nasip etsinKorkma görmediğin bilmediğin şey değil ki..
Umarım seni Regl 9ay Es geçer
Bu topic bugunleri gorecekmiydi yarabbiiiimmm saNa sukurler olsun, hayirli olsun canm bizler icin de dua et olur mu. darisi basimiza insallahKizlar adetime 5gun var ama ben dayanamadim test yaptim sonucu ekliycem sevinsemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?