• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Kizlar az once tek gogsumden koyu renkli akinti geldi hala da siktikca geliyor. Nedenini net de arastiriken kanser belirtisi olabilecegine dair yazilar okudum cok korkuyorum. Icimde bir umut belki hamilelik belirtisidir diyor,olabilir mi sizce? Kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu :-(

Kizlar az once tek gogsumden koyu renkli akinti geldi hala da siktikca geliyor. Nedenini net de arastiriken kanser belirtisi olabilecegine dair yazilar okudum cok korkuyorum. Icimde bir umut belki hamilelik belirtisidir diyor,olabilir mi sizce? Kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu :-(
Sakin kotu dusunme cnm yarin doktora git test yaptir hemen ben sey duydum prolaktin hormonu yukselince oyle seyler oluyomus arastir bi

Gogusten sivi geliyormus yani o hormonun etkisiyle

Moralini bozma canım hamilelik belirtisi de olabilir yarın bir doktora git en iyisi.

Sakin kotu dusunme cnm yarin doktora git test yaptir hemen ben sey duydum prolaktin hormonu yukselince oyle seyler oluyomus arastir bi
Evet simdi net den okudum prolaktin yukselince goguslerden akinti olabiliyormus hatta prolaktin hormonu yuksekligi gebeligi de engelliyormus. Acaba diyorum aylardir ugrasipda sonuc alamamizin sebebi prolaktinim mi yusek o yuzden bebegimiz olmuyor

Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi:((( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi:(bat 14 ocak

Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi:KK43:(( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi:KK43:bat 14 ocak
Alla alla ne oluyo bu testlere ya.
Moralini bozma abadiss Ocak için hazirliklara başlayalim.

Sevincim bir gun sürdü hevesim kursagimda kaldi adet oldum bu testler beni yine kandirdi:KK43:(( iyuki sizden baska kimseye soylememisim bu ayda hayal kirikligi:KK43:bat 14 ocak
Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin acaba?
Benim başıma geldi idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırdım hamilesin dedi doktor 2 gün sonra kanamam başladı. Kimyasal gebelikmiş.

Canım endişelenme kötüye yorma inşallah güzel haber belirtisidir ama değilse bile prolaktin yüksekliğidir.Benim de başıma geldi koyu sarı kahveye yakın bir akıntı olmuştu.Ayrıca adet düzensizliği de yapıyor prolaktin yüksekliği ama basit bir ilaçla kısa sürede normale dönüyor canını sıkma.

Kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin acaba?
Benim başıma geldi idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırdım hamilesin dedi doktor 2 gün sonra kanamam başladı. Kimyasal gebelikmiş.

abadis hakkında hayırlısı olsun çok netti test ama nasip değilmiş.Ayrıca Akasyanın dediği gibi büyük ihtimal kimyasal benim de aklıma ilk gelen o oldu.

abadis hakkında hayırlısı olsun çok netti test ama nasip değilmiş.Ayrıca Akasyanın dediği gibi büyük ihtimal kimyasal benim de aklıma ilk gelen o oldu.
Kimyasal gebelik olduğunu sanmıyorum test bozuk tu muhtemelen hep bana denk geliyor bu testlerde nedense geçen ay gecikince yaptım çift ve kıpkırmızı çıktı doktora gittim yok bişey yine aynı bidaha da yapmam bu testlerden offf bu neyaa.gerci en azindan 24 saati çok mutlu geçirdim bu test sayesinde iyi tarafından bakmak lazim:))))

Cok uzuldum canm hayirlisi diyecegiz napalim.ben de bu ay bebek nujdesi verecegini hic sanniyorum yunurtkama gunlerimdeyi ama birlikte olamiyorus yorgun gekio ve uyuyo bense sibirden kuduruyorm.

Kimyasal gebelik olduğunu sanmıyorum test bozuk tu muhtemelen hep bana denk geliyor bu testlerde nedense geçen ay gecikince yaptım çift ve kıpkırmızı çıktı doktora gittim yok bişey yine aynı bidaha da yapmam bu testlerden offf bu neyaa.gerci en azindan 24 saati çok mutlu geçirdim bu test sayesinde iyi tarafından bakmak lazim:))))
Valla herseye ragmen o cift cizgiyi görmek coookk güzel bi duygu olsa gerekk, zira bende 1 haftadır görmek istiyorum göremiyorum, artık yarın kan tahlilinde pozitifi görürüm insallah oda yeter bana :)

Back