Geçiktin ve negatif mi çıkıyo canım senin testlerdeValla herseye ragmen o cift cizgiyi görmek coookk güzel bi duygu olsa gerekk, zira bende 1 haftadır görmek istiyorum göremiyorum, artık yarın kan tahlilinde pozitifi görürüm insallah oda yeter bana :)
Aynen, cıldırmamak elde degil.. Var mı böyle bi örnek :/Geçiktin ve negatif mi çıkıyo canım senin testlerde
Bende aynı durumdayım canım 4 gün oldu artık testler negatif hiçbir regl belirtisi yok insan kırmızılar geleceksede biran önce gelsin istiyor artıkAynen, cıldırmamak elde degil.. Var mı böyle bi örnek :/
Valla tak etti artık sabah gidicem kan vermeye, artık sonucu ne olursa olsun katlanıcam bakalım, insallah üzülecek bisey olmaz.. sen daha ne kadar beklemeyi düsünüyosun :)Bende aynı durumdayım canım 4 gün oldu artık testler negatif hiçbir regl belirtisi yok insan kırmızılar geleceksede biran önce gelsin istiyor artık
Bende yarın gitmek istiyodum ancAk doktorumdan salı gününe randevu alabildim korkuyorumda bitaraftan kötü haBer gelicek diye inşallah sen yarın güzel haberlerle dönersinValla tak etti artık sabah gidicem kan vermeye, artık sonucu ne olursa olsun katlanıcam bakalım, insallah üzülecek bisey olmaz.. sen daha ne kadar beklemeyi düsünüyosun :)
Aa olsun salıda cok uzak bi gün sayılmaz..Bende yarın gitmek istiyodum ancAk doktorumdan salı gününe randevu alabildim korkuyorumda bitaraftan kötü haBer gelicek diye inşallah sen yarın güzel haberlerle dönersin
İnşallah canım inşallahh yaz ama yarın sonucunu şimdiden hayırlı haberlerle dönmeni diliyorum iyi geceler tatlım :)Aa olsun salıda cok uzak bi gün sayılmaz..o zamann iyi kötü haberleri veriyoruz, ben yarın, sen sonraki gün .. Hadi bakalım hayırlı zamandaysa hayırlısıysa olsun insallah
Bende saat 9daki randevuma gitmek icin kalktım ve gördügüme inanamadım! Hastalanmısım! 8 günün üstüne saka gibi......... Sabah sabah çöktüm resmen dibe vurdum......Erken kalkıp bi test yapayım dedim işe gitmeden.yine negatif ya kırmızılar gelecek ya da kist falan oluştu
Ben de yaptım sabah sabah moralim bozuldu. Bugün Bat günü belirtilerim var yine kırmızılar kapıda sanırım.Erken kalkıp bi test yapayım dedim işe gitmeden.yine negatif ya kırmızılar gelecek ya da kist falan oluştu
Sanırım çok stres yaptığımız için gecikiyor bi rahat bırakabilsek kendimizi.Bende saat 9daki randevuma gitmek icin kalktım ve gördügüme inanamadım! Hastalanmısım! 8 günün üstüne saka gibi......... Sabah sabah çöktüm resmen dibe vurdum......
kızlaarrrrr dayanamadım test yaptım. sonradan üzülmemek için kendimi çok heveslendirmeyim diyorum ama ikinci bir çizgi görüyorum sanki
kızlaarrrrr dayanamadım test yaptım. sonradan üzülmemek için kendimi çok heveslendirmeyim diyorum ama ikinci bir çizgi görüyorum sanki
yaşasın ben de görüyorum, topik olarak nihayet bir bebişimiz olacak sanırım...
inşallah öyledir aleysa
beslenmene, dinlenmene dikkat et aman...
ve seni hemen kan testine gönderelim bence
müjdeni bekliyoruuuuuz
aaa bende gördüm şükür ya :) ay inşallah doğrudur bi tane daha yap bence tatlım yada git kan testi yap
ne yapacağımı şaşırdım yaaaa. kan testine şimdi gidemem işteyim de elimde bir tane daha test var acaba onu da yapsam mı ki
hamilelik belirtisi mi acaba olabilir mi kiyap tatlım nolcak sanki :) ayrıca göğrünseki sıvıya takılma bendede hep gelit süt damarları genişlediğinde ve prolaktin süt hormonu yükselince olur bi tehlikesi yok..kırmızı akıntı olursa tehlikeli..ama emin olmak istersen onun içinde git doktora hamilelik yoksa.
hamilelik belirtisi mi acaba olabilir mi ki
inşallah doğrudur göğsünden gelen sıvıda hamilelik belirtisidirkızlaarrrrr dayanamadım test yaptım. sonradan üzülmemek için kendimi çok heveslendirmeyim diyorum ama ikinci bir çizgi görüyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?