Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet belirtisi var mı? Hadi inşallah hayırlı haberler alırıztest yapmak istemiyorum çevremdekiler eczanedeki testlere güvenmiyorlar e bende kaldım takvimim diye proğram indirmiştim ağustos ayında onunla beraber günlerimi ayarladım hiç şaşmadı hep dediği günlerde oldum bugünde ayın 11 'i bakalım Rabbim inşallah nasip etmişdir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hiç test yapmadın mı?inşallah canım keşke bakalım gidip alsam mı diyorum test ama bilemıyorum kendımı de uzmek ıstemıyorum
Adet belirtisi var mı? Hadi inşallah hayırlı haberler alırız
yok canım yok liste dökülüyorhala güzel haberimiz yok mu kızlar?
benim mesai günleri başladı, ovulasyon yakındır
dilerim yeni yıla müjdelerle gireriz..
yok canım yok liste dökülüyor
amiiiiinnnn inşallah07 Aralık bat günümdü ama ne yazık ki 05 Aralıkta kırmızılar geldi. Bu ay aşılama için iğnelerimi vurulmaya başladım... Rabbim çok bekletmeden tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Gordum canim ama vesile olur belki bu ay da boyle vakit gecmis olur Rabbim hakkimida hayirliini versin hepimiz icin Allah a emanet olun.hayirli aksamlar herkeeeseeebiz kullandık onu 2 ay hiç bi işe yaramadı
konu sahibi ilk aydan hamile kalırsınız dedi sadece 1 kişi çıktı hamilşeyim diyen
bugün de yokBugün de mi yok ..
Allahım ne olur hasretimizi dindir. Burda ki arkadaşlar dan biri hamile kalsın da bize umut olsun..
Bende umut yok gibi tuhaf seyler yasiyorum iki gun cok kotu kasik agrisi cektim lekeler geldi dun parca geldi bu gun kasik agrisi hafifledi ama yine ara ara leke geliyo@lamb-h nerdesin bi senden umutluyum bu ay
bu arada benim bat a 3 gün var
Kızlar bata 4 gün var az önce yaptığım ovülasyon testi sanki pozitif gibi.
Sabah gebelik testi yapacağım mutlu haberi veririm inşallah dua edin benim için.