• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

inşallah canım keşke bakalım gidip alsam mı diyorum test ama bilemıyorum kendımı de uzmek ıstemıyorum

test yapmak istemiyorum çevremdekiler eczanedeki testlere güvenmiyorlar e bende kaldım takvimim diye proğram indirmiştim ağustos ayında onunla beraber günlerimi ayarladım hiç şaşmadı hep dediği günlerde oldum bugünde ayın 11 'i bakalım Rabbim inşallah nasip etmişdir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Adet belirtisi var mı? Hadi inşallah hayırlı haberler alırız

hala güzel haberimiz yok mu kızlar?
benim mesai günleri başladı, ovulasyon yakındır
dilerim yeni yıla müjdelerle gireriz..

07 Aralık bat günümdü ama ne yazık ki 05 Aralıkta kırmızılar geldi. Bu ay aşılama için iğnelerimi vurulmaya başladım... Rabbim çok bekletmeden tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

07 Aralık bat günümdü ama ne yazık ki 05 Aralıkta kırmızılar geldi. Bu ay aşılama için iğnelerimi vurulmaya başladım... Rabbim çok bekletmeden tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
amiiiiinnnn inşallah

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... beklemede:KK51:
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık :nazar:
@lamb-h..........................13 Aralık :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.........................14 Aralık :nazar:
@aleysa............................15 Aralık :nazar:
@Akasya..........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777....................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92........................19 Aralık :nazar:
@abadiss..........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6............................20 Aralık :nazar:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@kelebekk47 ................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

biz kullandık onu 2 ay hiç bi işe yaramadı
konu sahibi ilk aydan hamile kalırsınız dedi sadece 1 kişi çıktı hamilşeyim diyen
Gordum canim ama vesile olur belki bu ay da boyle vakit gecmis olur :KK53:Rabbim hakkimida hayirliini versin hepimiz icin Allah a emanet olun.hayirli aksamlar herkeeeseee:KK50:

Bugün de mi yok :anneadayı:..
:KK42:Allahım ne olur hasretimizi dindir. Burda ki arkadaşlar dan biri hamile kalsın da bize umut olsun..

Bu akşam büyük akşam:KK49: 3.çatlatma iğnesi oldum dün. İnşallah bu ay nasip olur bebeğimiz. Her tataftan da hamile haberi alıyorum. Olmayacak herkes hamile. Rabbim bu sınavdan hayırlısı ile çıkmayı nasip etsin inşallah hepimize. Öpüyorum sizi kızlar:KK15:

çamaşırım ıslatıcak kadar sıvı geldi adet oldum sandım beyaz bi sıvı adet öncesi normalmi yoksa bu belirti olabilirmi

Kızlar bata 4 gün var az önce yaptığım ovülasyon testi sanki pozitif gibi.
Sabah gebelik testi yapacağım mutlu haberi veririm inşallah dua edin benim için.

Eklentiler

• 20141211_213537.jpg
    20141211_213537.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bata 4 gün var az önce yaptığım ovülasyon testi sanki pozitif gibi.
Sabah gebelik testi yapacağım mutlu haberi veririm inşallah dua edin benim için.

Simdiden hayirli olsun canimmm ben de leke geldi agrmda var umutlr gitti onumizdeko ay insallah

Back