Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız?
İyiyim Allah'a şükür batı 15 aralık olanlardan bile kötü haber gelmeye başlamışmerhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Herşeyin bi yolu var yani :) Bir deneyeyim bakayım :):) :) :) bizde de sosyal medya sözde yasak ama herşeyin bir çaresi var canım. zenmate diye bir program var google chrome da eklenti olarak kullanıyorum hoooppppp her site açık, yasak yok.
sorma yaaa ne oluyo bu ay anlamıyorum. bir tane hamiş çıkar mı acaba aramızdan çok merak ediyorum.İyiyim Allah'a şükür batı 15 aralık olanlardan bile kötü haber gelmeye başlamış
dene canım dene, bnm işime yaradıHerşeyin bi yolu var yani :) Bir deneyeyim bakayım :)
sorma yaaa ne oluyo bu ay anlamıyorum. bir tane hamiş çıkar mı acaba aramızdan çok merak ediyorum.
geçen ay bende senin gibiydim. bir iki gün lekelenmem oldu, üstünden de yaklaşık 10 gün geçti yine adet olmayınca kesin hamileyim diyodum. yaklaşık 20 gün gecikti adetim neden hep stresten işte. herşeyi hamileliğe yordum ama sonuç güzel olmayınca bu ay umursamaz oldum artıkmarhaba kızlar. yazmıyorum ama sizi takip ediyorum kaç gündür . bu ay hasta olunca rahatladım o nasıl bir stresti öyle herşeyi hamileliğe yorma. beni çok yıprattı. hayat devam ediyor akışına bırakmak en iyisi hoopppp...umarım sizden güzel haberler gelir ama ne olur benim gibi herşeyi hamileliğe yormayın bu zamana kadar böyle bir belirti yaşamamış olsanız bile. şuan hasta olmasam hala hamile miyim dicem . selam ve dua ile....
ARKADAŞLAR!iyi ğünler göbek kayması göbek düşmesi gebe kalmayı zorlaştırırmı acaba?benim göbegim zürekli kayıyooo.duyan varmı yada cektirip hamile kalan
bende göbek kaymasını duydum ama hamilelikle bir ilişkisi var mı onu hiç duymadımGöbek kayması diye bir şey var ama hamileliğe engel olduğu sanmıyorum.
hamile olsa bizim olmasa da başka topiclerde yazardı herhalde hamile olduğunu ama hiçbiryerde haykırmamış demek ki o da kırmızı kart yediHamile değil mi acaba? Olsaydı mutlaka haber gelirdi diye düşünüyorum. Başına bir şey gelmemiştir inşallah.
sakin ol canım, dua et hayırlısını dile. hayırlı olacaksa inşallah bebişin seninledirBen hala beklemedeyim hem korku hem heycanlardayım
sakin ol canım, dua et hayırlısını dile. hayırlı olacaksa inşallah bebişin seninledir
yoksa topiğimizin ilk hamişi geliyor mutest yapmak istemiyorum çevremdekiler eczanedeki testlere güvenmiyorlar e bende kaldım takvimim diye proğram indirmiştim ağustos ayında onunla beraber günlerimi ayarladım hiç şaşmadı hep dediği günlerde oldum bugünde ayın 11 'i bakalım Rabbim inşallah nasip etmişdir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah