• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

:) :) :) bizde de sosyal medya sözde yasak ama herşeyin bir çaresi var canım. zenmate diye bir program var google chrome da eklenti olarak kullanıyorum hoooppppp her site açık, yasak yok.
Herşeyin bi yolu var yani :) Bir deneyeyim bakayım :)

marhaba kızlar. yazmıyorum ama sizi takip ediyorum kaç gündür . bu ay hasta olunca rahatladım o nasıl bir stresti öyle herşeyi hamileliğe yorma. beni çok yıprattı. hayat devam ediyor akışına bırakmak en iyisi hoopppp...umarım sizden güzel haberler gelir ama ne olur benim gibi herşeyi hamileliğe yormayın bu zamana kadar böyle bir belirti yaşamamış olsanız bile. şuan hasta olmasam hala hamile miyim dicem . selam ve dua ile....

ARKADAŞLAR!iyi ğünler göbek kayması göbek düşmesi gebe kalmayı zorlaştırırmı acaba?benim göbegim zürekli kayıyooo.duyan varmı yada cektirip hamile kalan

Göbek kayması diye bir şey var ama hamileliğe engel olduğu sanmıyorum.

marhaba kızlar. yazmıyorum ama sizi takip ediyorum kaç gündür . bu ay hasta olunca rahatladım o nasıl bir stresti öyle herşeyi hamileliğe yorma. beni çok yıprattı. hayat devam ediyor akışına bırakmak en iyisi hoopppp...umarım sizden güzel haberler gelir ama ne olur benim gibi herşeyi hamileliğe yormayın bu zamana kadar böyle bir belirti yaşamamış olsanız bile. şuan hasta olmasam hala hamile miyim dicem . selam ve dua ile....
geçen ay bende senin gibiydim. bir iki gün lekelenmem oldu, üstünden de yaklaşık 10 gün geçti yine adet olmayınca kesin hamileyim diyodum. yaklaşık 20 gün gecikti adetim neden hep stresten işte. herşeyi hamileliğe yordum ama sonuç güzel olmayınca bu ay umursamaz oldum artık

ARKADAŞLAR!iyi ğünler göbek kayması göbek düşmesi gebe kalmayı zorlaştırırmı acaba?benim göbegim zürekli kayıyooo.duyan varmı yada cektirip hamile kalan

Göbek kayması diye bir şey var ama hamileliğe engel olduğu sanmıyorum.
bende göbek kaymasını duydum ama hamilelikle bir ilişkisi var mı onu hiç duymadım

bende T tpm den umutluydum, şüpheli bir durumu vardı ama kendisi kayıplara karıştığı için bilgi alamıyoruz maalesef
Hamile değil mi acaba? Olsaydı mutlaka haber gelirdi diye düşünüyorum. Başına bir şey gelmemiştir inşallah.

Hamile değil mi acaba? Olsaydı mutlaka haber gelirdi diye düşünüyorum. Başına bir şey gelmemiştir inşallah.
hamile olsa bizim olmasa da başka topiclerde yazardı herhalde hamile olduğunu ama hiçbiryerde haykırmamış demek ki o da kırmızı kart yedi :(

sakin ol canım, dua et hayırlısını dile. hayırlı olacaksa inşallah bebişin seninledir

test yapmak istemiyorum çevremdekiler eczanedeki testlere güvenmiyorlar e bende kaldım takvimim diye proğram indirmiştim ağustos ayında onunla beraber günlerimi ayarladım hiç şaşmadı hep dediği günlerde oldum bugünde ayın 11 'i bakalım Rabbim inşallah nasip etmişdir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

test yapmak istemiyorum çevremdekiler eczanedeki testlere güvenmiyorlar e bende kaldım takvimim diye proğram indirmiştim ağustos ayında onunla beraber günlerimi ayarladım hiç şaşmadı hep dediği günlerde oldum bugünde ayın 11 'i bakalım Rabbim inşallah nasip etmişdir Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
yoksa topiğimizin ilk hamişi geliyor mu :KK9::KK9::KK9:

Back