• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

kızlar bu ayda olmadı :(regl oldum bugun..
inş listedeki diğer arkadaşlar hayırlı haberler verir

kızlar bu ayda olmadı :KK43:regl oldum bugun..
inş listedeki diğer arkadaşlar hayırlı haberler verir
hay anasını yaaa, ne kara listeymiş bu liste. bir tane hayırlı haber çıkmaz mı o kadar kişinin içinden,şaşırdım kaldım. kızlar bi okuyun bişey yapın şu listeye hayrına ya

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... ???
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık :nazar:
@fiyonkbakery ................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09...................12 Aralık :nazar:
@nesnesly........................13 Aralık :nazar:
@lamb-h..........................13 Aralık :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.........................14 Aralık :nazar:
@aleysa............................15 Aralık :nazar:
@Akasya..........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777....................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık :nazar:
@bahar12umut................17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92........................19 Aralık :nazar:
@abadiss..........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6............................20 Aralık :nazar:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@kelebekk47 ................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık :nazar:

Rabbi hebli min ledunke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud dua. -Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin- AMİİİN
Okudum üfledim topiğimizi :anneadayı:
amiiinnnn. Allah razı olsun canım ağzına sağlık

Rabbi hebli min ledunke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud dua. -Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin- AMİİİN
Okudum üfledim topiğimizi :anneadayı:
Allah razı olsun
Rabbim bi an önce kabul etsin inşallah

Kizlar s.a. nasilsiniz ben bir topik buldum
Jinekoloji bolumunde hamile kalmak icin bitkisel karisim diye 2 yada 3.sayfda
Ben aldim malmeleri basladim bugun rabbim vesile kilar insAllah:KK72:

Çatlatma iğnesi oldum bugün. Hadi hayırlısı. Benim heyecanım kalmadı olsa da olur olmasa da olue modundayım. Olmayınca bir şey değişmiyor hayatımda. Ve bu 16 ay içinde çevremde herkes hamile kaldı. Artık üzüleceğim bir durum da yok yani:KK47: 20 mm çok güzel bir yumurtam var rahim duvarım çok güzelmiş tam döllenmeye uygun dedi doktor ve gerisi Allaha kalmış nasip deyip vurduk iğneyi. :KK15:artık bundan sonrası güzelce çalışıp sabretmek :KK54:

Çatlatma iğnesi oldum bugün. Hadi hayırlısı. Benim heyecanım kalmadı olsa da olur olmasa da olue modundayım. Olmayınca bir şey değişmiyor hayatımda. Ve bu 16 ay içinde çevremde herkes hamile kaldı. Artık üzüleceğim bir durum da yok yani:KK47: 20 mm çok güzel bir yumurtam var rahim duvarım çok güzelmiş tam döllenmeye uygun dedi doktor ve gerisi Allaha kalmış nasip deyip vurduk iğneyi. :KK15:artık bundan sonrası güzelce çalışıp sabretmek :KK54:
Hayirlisiyla insallah biran once bebisine kavusursun canin

Kizlar s.a. nasilsiniz ben bir topik buldum
Jinekoloji bolumunde hamile kalmak icin bitkisel karisim diye 2 yada 3.sayfda
Ben aldim malmeleri basladim bugun rabbim vesile kilar insAllah:KK72:
Neymis bu bitkisel karisim merak ettim simdi

Hadi yarın hayırlı haberlerle gelin kızlar
... Aralik havası gibi soğuk:KK57: ısız ..

Back