Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RÜYALARIMIZI BİLE ETKİLİYORUZ YAAA PESSS BİZEEE.PESSS.
hay anasını yaaa, ne kara listeymiş bu liste. bir tane hayırlı haber çıkmaz mı o kadar kişinin içinden,şaşırdım kaldım. kızlar bi okuyun bişey yapın şu listeye hayrına yakızlar bu ayda olmadı regl oldum bugun..
inş listedeki diğer arkadaşlar hayırlı haberler verir
hay anasını yaaa, ne kara listeymiş bu liste. bir tane hayırlı haber çıkmaz mı o kadar kişinin içinden,şaşırdım kaldım. kızlar bi okuyun bişey yapın şu listeye hayrına ya
amiiinnnn. Allah razı olsun canım ağzına sağlıkRabbi hebli min ledunke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud dua. -Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin- AMİİİN
Okudum üfledim topiğimizi
ne olacak halimiz bizim böyleHakikaten bedevi gibiyiz
Allah razı olsunRabbi hebli min ledunke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud dua. -Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin- AMİİİN
Rabbi hebli min ledunke zürriyyeten tayyibeten inneke semi-ud dua. -Rabbim bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin- AMİİİN
Hayirlisiyla insallah biran once bebisine kavusursun caninÇatlatma iğnesi oldum bugün. Hadi hayırlısı. Benim heyecanım kalmadı olsa da olur olmasa da olue modundayım. Olmayınca bir şey değişmiyor hayatımda. Ve bu 16 ay içinde çevremde herkes hamile kaldı. Artık üzüleceğim bir durum da yok yani 20 mm çok güzel bir yumurtam var rahim duvarım çok güzelmiş tam döllenmeye uygun dedi doktor ve gerisi Allaha kalmış nasip deyip vurduk iğneyi. artık bundan sonrası güzelce çalışıp sabretmek
Neymis bu bitkisel karisim merak ettim simdiKizlar s.a. nasilsiniz ben bir topik buldum
Jinekoloji bolumunde hamile kalmak icin bitkisel karisim diye 2 yada 3.sayfda
Ben aldim malmeleri basladim bugun rabbim vesile kilar insAllah
Neymis bu bitkisel karisim
Hamile kalmak icin bitkisel karisim topigi.Neymis bu bitkisel karisim merak ettim simdi
Canım hala regl belirtilerim başlamadı ara ara kasıklarda hafif ağrı oluyo az önce test yaptım tabiki negatif bakalım cuma belli olcak ak mı kırmızı mı :)hayırlısı olsun canım inşallah, nasıl hala bir belirti yok mu ya da var mı bize güzel haberlerin :)