Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Telefonumdaki progrma göre dun yumurtlama gunumdu ovulasyon testi yaptim 2.cizgi sililikti bugun tekrar test yapicam.ilk defa bu ay test kullaniyorum.hayirlisi...

Telefonumdaki progrma göre dun yumurtlama gunumdu ovulasyon testi yaptim 2.cizgi sililikti bugun tekrar test yapicam.ilk defa bu ay test kullaniyorum.hayirlisi...
ikimizinde bat 15 aralık ama benim yumurtlama 17 aralıkta ne saçma bir insanım ben yaaa :)

Aralik geldi uMUTLU haberler neredeeeeeeeeeeeee
Heyecan neredeeeeeeeeee
Sevinc neredeeeeeeeeeeee
Sizler neredesiniiiiiiiiiiiiiz
offf sorma kuzum ya, kızıyorum ama artık kimsecikler yok terkedip gidicem sonunda bu topikden bat tarihleri geldi millet ortalıkta yok, öyle listeye adını yazdır git olmuyor ama

Nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeli?
Dün tam dipteydim sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi akşam yorgunluktan bayılacaktım.
Bugün de kendime maske bakım falan, bat beklerken saçmalama katsayım da artıyor
Bu arada gece 12 gibiydi lavaboda peçeteye hafif pembe açık sarı aynı adet bitimi gibi bir şey geldi.
Kafamın karışıklığı bünyeme de tesir ediyor galiba

offf sorma kuzum ya, kızıyorum ama artık kimsecikler yok terkedip gidicem sonunda bu topikden bat tarihleri geldi millet ortalıkta yok, öyle listeye adını yazdır git olmuyor ama

Ben ogrendigim gun butun topiklere yazicam cnm herkes duysunn hic biyere gitmemm ses etmeyenleri tehdit et silerm deee

kızlar merhaba nasılsınız?
bende yoğunluktan uğrayamadım hiç
bat bir hafta kaldı heyecan dorukta:)
bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım inşaallah sonuç alırım.şuan bi belirtim yok arasıra kasıklarım ağrıyor o kadar adet belirtiside olabilir tabi..

oh ohhhh inşallah o akıntı kahverengiye döner devamı da gelmez :) bi öğreniriz ki yerleşme kanamasıymış aaaa :)

O nasıl oluyor Yumurtlama hesabı takviminde bir yanlışlık olmasın
B

Bencede bi terslik var bu durumda :)
en son 15 kasım da adet oldum ben yine 15 aralıkta bekliyorum ama son döngüm 45-46 günü bulduğu hatta geçtiği için programda ona göre hesaplıyor. şimdi programa mı inanayım napayım şaşırdım. adet düzensiz olunca yumurtlama falan yalan oluyo böyle

bende bu ay soğan kürünü yapmaya çalıştım ama ancak 7 gün yapabildim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu ay

30 kasım yumurtlama günüydü çalıştık şimdi beklemeye geçtim ama içimde yine olmadı gibi bir his var
bekleme canım bekleme çalış durma :) maazallah geç yumurtlama olur bişey olur aman kaçırmayalım yumurtacıkları

bekleme canım bekleme çalış durma :) maazallah geç yumurtlama olur bişey olur aman kaçırmayalım yumurtacıkları
ovülasyon testi ile belirledim yumurtlama gününü bir daha yumurtlamam herhalde. Artık çalışmakta sıkıyor insanı iş anlaşması gibi olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…