- 19 Mayıs 2014
- 307
- 301
- 78
Hoşgeldin canımBenim bat da 6 aralık hadi hayırlısı inşallah hepimiz için
tabiki ekleriz canım niye eklemeyelim, sende hoşgeldin aramıza :) yalnız bize beklenen adet tarihini söylemen lazım listeye ekleyebilmemiz için :)MERABA NİLİFERRR BEN BENİDE LİSTAYA EKLEYEBİLİRMİSİN 24 YAŞINDAYIM .8 AYDIR DENİORUZ AMA OLMADI EŞİMDEDE BENDEDE HİÇBİR SORUN YOK.HOTMON TESTLERİM GÜZEL ÇIKTI DÜZENLİ ADET GÖRÜORUM EN SON RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM. AMA OLMUORR LÜTFEN BENİDE EKLEYİN.
ekle tabi ki canım, hatta tembellik de edebilirsin kopyala yapıştır nolcak :)Kizlaar hayirli aksamlar hedkese rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah.aleysa canim senden aldikca ekliyorum 1.sayfaya haberin olsun tembellik etmiyorum
bizde çalışmalar tam gaz devam ediyorCogunluk 15aralik :) calismalar ne alemde kizlar???
15 aralıkçılardan biri olarak çalışmaya devamCogunluk 15aralik :) calismalar ne alemde kizlar???
Hoşgeldin N niliferrr29 ARALIK CANIM EKLERSENİZ SEVİNİRİM.
]
15 aralıkçılardan biri olarak çalışmaya devam
gerçeketen karışıkmış bişey diyemicembende 15 aralıkçı olarak tam gaz devam ama son adet döngüm epey uzun sürdüğü için benim durum karıştı biraz.sat 15 kasım telefonumdaki program yumurtlama günümü 17 aralık gösteriyorneye göre çalışıcam ben şimdi kafam karıştı :)
kötü düşünme kötüyü de çağırma canım. inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz da bu stresli günlerden kurtuluruziyi günler bayanlar. telefonumda internetim bitti işyerinde de yoğunluktan giremiyorum vakit bulunca son sayfayı okuyup çıkıyorum takip edemedimbenim çalışmalar 8-9-11-13-15-16. günler oldu ovulasyon testi kullanmadım bu ay kafama takmayacağım dedim ama bat zamanı yaklaştıkça takıyorum hayatımda aksilik üzerine aksilik yaşıyorum umarım bir sürpriz olur ve herşeyi unutturur
inşallah Allah gönlümüzden geçeni versinkötü düşünme kötüyü de çağırma canım. inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz da bu stresli günlerden kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?