Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kader arkfslarim 18 aydr husran hep cok sukur esimde de bende de bisey yok doktor bu sonuclarla 1 seneye kalmz olursun dedi ve asilma onerdi bu ay ki adetmde bn ovak veua subata kadr muddet verdim doktrm dha iyi olur kafani rahatlat stres yapmazsn dedi biraxda kilo vermeliym bu surefe kilo ver dedi ..insallah gerek kalmz ve 2014 gider ayak bi kiyak yapar bizlere aralikta adetlere 9 ay ara verelim insallh :) :*
slm kızlar bende geldim aranıza bat 15 aralık
ben de varım kızlar...ve listenin sonuna talibim
bat 26 aralık
hepimize uğur getirsin inşallah burası...
Kizlar herkese hayirli hzftasonlari diliyorumbirsey sorucam ben bu ay 4 gun erken yunurtladim.acaba 4 gun erken mi bat olur yoksa ayni duzende mi devam eder bu durumu yasiyan varmi.?
Kizlaar nerelerdesiniz
Canim baya ugrastim ama sonunda anladim nasil ekliyecegimi sayfanin basinda ekliyorum surekli ama sen gordukce yenilersin bende eklemeye devam ederim bas sayfadan
Ekledim canim hosgeldin gelmez olsuuunn batasicaaa baatttyazzz arkadsim gelmz olasica batimi 26 aralik :)
kızlarrrr herkese günaydınnn güzel hamiş adayları hepinizi kocaman öpüyorum (kendimi de tabi) dün işyerinde çok yoğundum işten çıktım başka işler falan derken akşamın bi vakti eve girdim telefondan bile giremedim genelde işyerinden telden giriyorum yakalanmamak için benim çalışmalar iyi gidiyo bakalım artık sonucu nolcak aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş aralık ayı hepimize mutluluklar getirsin bu topic de uğurumuz olsun inşallahhhh
Benim bat da 6 aralık hadi hayırlısı inşallah hepimiz için
Hoşgeldin canım, hepimiz hakkında hayırlısı :)