• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

zobiska zobiska ........................3 Aralık yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık nane-limon nane-limon .................4 Aralık B balarisi1 .......................6 Aralık T tpm .............................6 Aralık KEVOK KEVOK ........................7 Aralık C ceyloss27 ......................8 Aralık K kuse .............................9 Aralık denizz87 denizz87 ......................9 Aralık W Wonderful222 ..................10 Aralık ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık U UYAA38 ......................11 Aralık D Duuyguu09 .................12 Aralık nesnesly nesnesly ......................13 Aralık S srn_frh .......................14 Aralık aleysa aleysa ..........................15 Aralık Akasya Akasya .........................15 Aralık T tanem7777 ...................15 Aralık K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 agustos72 ....................15 Aralık bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık yaren92 yaren92 .......................19 Aralık abadiss abadiss .........................19 Aralık hzrn6 hzrn6 ..........................20 Aralık @nurduaa.......................21 Aralık azure34 azure34 ........................24 Aralık
only_time only_time .....................26 Aralık
Kizlar cepten bu kadar yapabildim kusura bakmayin ,pazartesi duzeltirim söz :-)

mrb kader arkfslarim 18 aydr husran hep cok sukur esimde de bende de bisey yok doktor bu sonuclarla 1 seneye kalmz olursun dedi ve asilma onerdi bu ay ki adetmde bn ovak veua subata kadr muddet verdim doktrm dha iyi olur kafani rahatlat stres yapmazsn dedi biraxda kilo vermeliym bu surefe kilo ver dedi ..insallah gerek kalmz ve 2014 gider ayak bi kiyak yapar bizlere aralikta adetlere 9 ay ara verelim insallh :) :*

slm kızlar bende geldim aranıza :KK3: bat 15 aralık

ben de varım kızlar...ve listenin sonuna talibim
bat 26 aralık:KK66:
hepimize uğur getirsin inşallah burası...

:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Hoşgeldiniz kızlar topik uğurlu gelir güzel haberler paylaşırız inşallah:):KK49:

Kizlar herkese hayirli hzftasonlari diliyorum:Dbirsey sorucam ben bu ay 4 gun erken yunurtladim.acaba 4 gun erken mi bat olur yoksa ayni duzende mi devam eder bu durumu yasiyan varmi.?

Kizlaar nerelerdesiniz:KK55::KK51:

Merhaba canım hafta sonu olunca yoğun geçiyor ancak uğrayabildim :)
Bat yumurtlamaya göre değişiyor yumurtlamadan 14 gün sonra bat oluyor.Ben de geç yumurtlamıştım geçen ay, öyle hesapladım tuttu ve bu ay ben de erken yumurtladım normalde geçen adet tarihime göre 10 aralık ama yumurtlamaya göre 7-8 aralık olacak gibi benmki de.
Aman batsın da gelmesin batlar yaaa:KK43:

yazzz arkadsim gelmz olasica batimi 26 aralik :)

kızlarrrr herkese günaydınnn :KK3:güzel hamiş adayları hepinizi kocaman öpüyorum (kendimi de tabi) :KK15: dün işyerinde çok yoğundum işten çıktım başka işler falan derken akşamın bi vakti eve girdim telefondan bile giremedim genelde işyerinden telden giriyorum yakalanmamak için :KK48: benim çalışmalar iyi gidiyo bakalım artık sonucu nolcak :KK69: aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş :KK50: aralık ayı hepimize mutluluklar getirsin bu topic de uğurumuz olsun inşallahhhh

kızlarrrr herkese günaydınnn :KK3:güzel hamiş adayları hepinizi kocaman öpüyorum (kendimi de tabi) :KK15: dün işyerinde çok yoğundum işten çıktım başka işler falan derken akşamın bi vakti eve girdim telefondan bile giremedim genelde işyerinden telden giriyorum yakalanmamak için :KK48: benim çalışmalar iyi gidiyo bakalım artık sonucu nolcak :KK69: aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş :KK50: aralık ayı hepimize mutluluklar getirsin bu topic de uğurumuz olsun inşallahhhh

Aminn caaniimm

artık Aralıktayız hayırlı haberler peş peşe gelsin inşallah

Hafta sonu ağzını gözünü yamulttuğum listemizi yeni gelen arkadaşları da ekleyerek düzelttim çok şükür:) Yeni arkadaşlara hoşgeldiiiinnnn diyoruz ve hepimiz için yeni ay bol bebişli olur inşallah
zobiska zobiska ........................3 Aralık :nazar:
yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık :nazar:
nane-limon nane-limon .................4 Aralık :nazar:
B balarisi1 .......................6 Aralık :nazar:
T tpm .............................6 Aralık :nazar:
KEVOK KEVOK ........................7 Aralık :nazar:
C ceyloss27 ......................8 Aralık :nazar:
K kuse .............................9 Aralık :nazar:
denizz87 denizz87 ......................9 Aralık :nazar:
W Wonderful222 ..................10 Aralık :nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık :nazar:
U UYAA38 ......................11 Aralık :nazar: