- 19 Mayıs 2014
- 307
- 301
- 78
oh ohhhh inşallah o akıntı kahverengiye döner devamı da gelmez :) bi öğreniriz ki yerleşme kanamasıymış aaaa :)
en son 15 kasım da adet oldum ben yine 15 aralıkta bekliyorum ama son döngüm 45-46 günü bulduğu hatta geçtiği için programda ona göre hesaplıyor. şimdi programa mı inanayım napayım şaşırdım. adet düzensiz olunca yumurtlama falan yalan oluyo böyle
ovülasyon testi ile belirledim yumurtlama gününü bir daha yumurtlamam herhalde. Artık çalışmakta sıkıyor insanı iş anlaşması gibi olmaya başladı
amaaaannn umursamıyorum artık o programları, sadecce sat ı unutmayım diye kullanıyorum.Bir kez geldi yok bir daha, aahh yerleşme kanaması ağzından bal damlıyor inşallah...
canım ovulasyon testi kullandın mı hiç, adet düzensizliği olanlar çok işe yaradığını söylüyor.Hoş ben düzenli adet ovulasyon testi akıntı makıntı herşeyi tespit etsem de bebişi tutturamadım ama sen de işe yarar bence
Ayrıca program ovulasyon tarihine göre batı vermesi lazım ters olmuş bazı programlarda son bir kaç ayın döngüsünü ayarlıyor bazılarında manuel ayarlanıyor.Bir kaç farklı programa bak istersen ben sıyırdığım aylardan birinde ne kadar uygulama varsa indirmiştim
artık hiç güvenmiyorum hain yumurtalara :) bu ay işi sağlama almaya çalışıyorum, adam da bıktı benden evde soğan kokuları, keçiboynuzu pekmezi yedirmelerovülasyon testi ile belirledim yumurtlama gününü bir daha yumurtlamam herhalde. Artık çalışmakta sıkıyor insanı iş anlaşması gibi olmaya başladı
artık hiç güvenmiyorum hain yumurtalara :) bu ay işi sağlama almaya çalışıyorum, adam da bıktı benden evde soğan kokuları, keçiboynuzu pekmezi yedirmeler
neden içemedin ki? ben hiç zorlanmadım içerken de üşengeçlikten yapmak zor geldi o yüzden devam edemedimBen de bu ay soğan kürünü bi deneyeyim dedim içemedim. Ben 3 aydır test kullanıyorum daha tutturamadık bir yerde yanlış yapıyoruz ama çözemedim
Tadı midemi bulandırdı. Bu ayda olmazsa incir kürü deneyeceğim.neden içemedin ki? ben hiç zorlanmadım içerken de üşengeçlikten yapmak zor geldi o yüzden devam edemedim
eminim mide bulandırıcı bir tadı vardır ama ben tadını hiç almadım çünkü suyun içine birkaç damla limon sıkıyordum ve içerken burnumu kapatıyordum. burnumu açmadan da ağzıma bir lokma tatlı bir şey atıyordum ve sonra burnumu açıyordum :) nasıl formül ama :)Tadı midemi bulandırdı. Bu ayda olmazsa incir kürü deneyeceğim.
Süper limon sıkmak özellikleeminim mide bulandırıcı bir tadı vardır ama ben tadını hiç almadım çünkü suyun içine birkaç damla limon sıkıyordum ve içerken burnumu kapatıyordum. burnumu açmadan da ağzıma bir lokma tatlı bir şey atıyordum ve sonra burnumu açıyordum :) nasıl formül ama :)
Sportoto kuponu gibi oldu bakalim kac mac tutturcaz kimler galip gelicekzobiska ........................3 Aralık.......................................???
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
gokceasaf ......................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
hilal1907 .......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Akasya .........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 ......................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
azure34 ........................24 Aralık
only_time .....................26 Aralık
Hijyenik ........................26 Aralık
N niliferrr .........................29 Aralık
Aralık ayı anne adaylarımız şu an 31 kişiyiz. Yarından itibaren teker teker listemizdeki bu 31 hatunun bekleyişleri ya mutlu sona kavuşmaya başlayacak ya da bazılarımız umudumuzu 2015 yılına devretmeye başlayacağız. Sonuç ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden sabırla yolumuza devam edeceğiz. Henüz listemizden güzel bir haber alamadık. İnşallah ilerleyen günlerde bol hamişli bir liste görürüz. Şimdiden hamiş arkadaşlara hayırlı olsun diyor ve bakalım listemizin ilk hamişi kim olacak çok merek ediyorum :)
benim dileğim listenin full tutması :)Sportoto kuponu gibi oldu bakalim kac mac tutturcaz kimler galip gelicek
O zaman buyuk ikramiyebenim dileğim listenin full tutması :)
ammiiiinnnn canım, inşallah testle bu ay tuttturursunnetten aldum ben ovulasyon testi yarindan itibaren kullnmaya baslicam bugunde incir kurune basladim Rabbim sen buyuksun buradaki butun arkdslara hayrli evlatlar nasip et:#
yupppiii büyük ikramiye bizim topiğe çıkacak :) :) :)O zaman buyuk ikramiye
insallah canim ya 16.deneme bu ay hamd olsun bi problemimiz yok duydugum dualari kurleri taktikleri yapuyorum ... elbet bzmde yuzumuz gulecek d9ktr ustune bada basa stres yapma diyo ama nafileeeammiiiinnnn canım, inşallah testle bu ay tuttturursun
elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, elbet birgün biz de dileğimize kavuşacağız. Rabbim şuan vermiyorsa hayırlısı böyle demek ki. bize sabırla beklemek düşüyor.insallah canim ya 16.deneme bu ay hamd olsun bi problemimiz yok duydugum dualari kurleri taktikleri yapuyorum ... elbet bzmde yuzumuz gulecek d9ktr ustune bada basa stres yapma diyo ama nafileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?