Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

zobiska ........................3 Aralık yasuyasu ......................4 Aralık nane-limon .................4 Aralık B balarisi1 .......................6 Aralık T tpm .............................6 Aralık KEVOK ........................7 Aralık C ceyloss27 ......................8 Aralık K kuse .............................9 Aralık denizz87 ......................9 Aralık W Wonderful222 ..................10 Aralık ZehreNur ....................11 Aralık U UYAA38 ......................11 Aralık D Duuyguu09 .................12 Aralık nesnesly ......................13 Aralık S srn_frh .......................14 Aralık aleysa ..........................15 Aralık Akasya .........................15 Aralık T tanem7777 ...................15 Aralık K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 ....................15 Aralık bahar12umut ...............17 Aralık yaren92 .......................19 Aralık abadiss .........................19 Aralık hzrn6 ..........................20 Aralık @nurduaa.......................21 Aralık azure34 ........................24 Aralık
only_time .....................26 Aralık
Kizlar cepten bu kadar yapabildim kusura bakmayin ,pazartesi duzeltirim söz

slm kızlar bende geldim aranıza bat 15 aralık

ben de varım kızlar...ve listenin sonuna talibim
bat 26 aralık
hepimize uğur getirsin inşallah burası...

Hoşgeldiniz kızlar topik uğurlu gelir güzel haberler paylaşırız inşallah:)

Kizlar herkese hayirli hzftasonlari diliyorumbirsey sorucam ben bu ay 4 gun erken yunurtladim.acaba 4 gun erken mi bat olur yoksa ayni duzende mi devam eder bu durumu yasiyan varmi.?

Kizlaar nerelerdesiniz

Merhaba canım hafta sonu olunca yoğun geçiyor ancak uğrayabildim :)
Bat yumurtlamaya göre değişiyor yumurtlamadan 14 gün sonra bat oluyor.Ben de geç yumurtlamıştım geçen ay, öyle hesapladım tuttu ve bu ay ben de erken yumurtladım normalde geçen adet tarihime göre 10 aralık ama yumurtlamaya göre 7-8 aralık olacak gibi benmki de.
Aman batsın da gelmesin batlar yaaa

yazzz arkadsim gelmz olasica batimi 26 aralik :)

kızlarrrr herkese günaydınnn güzel hamiş adayları hepinizi kocaman öpüyorum (kendimi de tabi) dün işyerinde çok yoğundum işten çıktım başka işler falan derken akşamın bi vakti eve girdim telefondan bile giremedim genelde işyerinden telden giriyorum yakalanmamak için benim çalışmalar iyi gidiyo bakalım artık sonucu nolcak aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoş gelmiş sefa getirmiş aralık ayı hepimize mutluluklar getirsin bu topic de uğurumuz olsun inşallahhhh

Aminn caaniimm

artık Aralıktayız hayırlı haberler peş peşe gelsin inşallah

Hafta sonu ağzını gözünü yamulttuğum listemizi yeni gelen arkadaşları da ekleyerek düzelttim çok şükür:) Yeni arkadaşlara hoşgeldiiiinnnn diyoruz ve hepimiz için yeni ay bol bebişli olur inşallah
zobiska ........................3 Aralık
yasuyasu ......................4 Aralık
nane-limon .................4 Aralık
B balarisi1 .......................6 Aralık
T tpm .............................6 Aralık
KEVOK ........................7 Aralık
C ceyloss27 ......................8 Aralık
K kuse .............................9 Aralık
denizz87 ......................9 Aralık
W Wonderful222 ..................10 Aralık
ZehreNur ....................11 Aralık
U UYAA38 ......................11 Aralık
D Duuyguu09 .................12 Aralık
nesnesly ......................13 Aralık
hilal1907 .......................13 Aralık
S srn_frh .......................14 Aralık
aleysa ..........................15 Aralık
Akasya .........................15 Aralık
T tanem7777 ...................15 Aralık
K kahve_delisi .................15 Aralık
agustos72 ......................15 Aralık
bahar12umut ...............17 Aralık
yaren92 .......................19 Aralık
abadiss .........................19 Aralık
hzrn6 ..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
azure34 ........................24 Aralık
only_time .....................26 Aralık
Hijyenik ........................26 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…