• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

bırakınca ne yapacaksak, bir sürü borç harç nasıl olacak acaba :KK43:

Aynen bende onları düşünüyorum. Bi süre sonra işyerinde ki sıkıntıları anlatmamaya başladım sürekli bırak deyince. Borç olmasa yine çalışırım ama rahat olurum biyerde. Şimdi mecburum :(

Aynen bende onları düşünüyorum. Bi süre sonra işyerinde ki sıkıntıları anlatmamaya başladım sürekli bırak deyince. Borç olmasa yine çalışırım ama rahat olurum biyerde. Şimdi mecburum :KK43:
bende zaten çok anlatan biri değilim ama bir iki şey anlatmak bile yetiyo bizimkine o yüzden artık hiçbirşey anlatmıyorum işle ilgili. bende aynen senin gibi borç olmasa da çalışırım, şuan onun arkasına sığınıp susturuyorum eşimi :) evde oturayım diye mi okumak için yıllarca ailemden ayrı kaldım,ben çok kızıyorum bana işten çık deyince, tabi çalışıcaz. Allah sağlık versin yeter ki

bende zaten çok anlatan biri değilim ama bir iki şey anlatmak bile yetiyo bizimkine o yüzden artık hiçbirşey anlatmıyorum işle ilgili. bende aynen senin gibi borç olmasa da çalışırım, şuan onun arkasına sığınıp susturuyorum eşimi :) evde oturayım diye mi okumak için yıllarca ailemden ayrı kaldım,ben çok kızıyorum bana işten çık deyince, tabi çalışıcaz. Allah sağlık versin yeter ki

Aynen öyle canım haklısın. Bende senin gibi düşünüyorum :) işte kafam dağılıyo iş güç arkadaşlarla muhabbet :)

Çalışın kızlar gerçekten maddiyat bir yana onca yıl okuyup emek verdikten sonra öylece oturmak çok koyuyor insana tecrübeyle sabit:KK66:O kadar aktif bir hayattan öğrencilikten sonra ki öğrenciyken bile çalıştım, yıllarca dershanecilik yaptım şuan ben evde kendimi çok kötü hissediyorum ama bu da bir dönem atanacağım inşallah her şeyin zamanı var yoluna girecek inanıyorum:KK49:Eşlere bakarsak onlar ya hep ya hiç modundalar hiç gri yok onlarda ya siyah ya beyaz olmak zorunda.Ama çalışmak manevi olarak da insana iyi hissettiren bir durum.Allah bana da önce bebişimi hem de işimi kısmet eder bir gün inşallah yoksa bu boşluk çok fena çookk:KK61:

kızlar daha adetime 6 gün var kan tahlili yaptırsam çıkar mı çok mu erken

bence acele etme varsa bile çıkmayabiliyor bünyeler çok değişken, benim doktorum bhcg değerinin en belirginin ortaya çıktığı, yükselişe geçtiği zamanın tam beklenen adet günü olduğunu söylemişti canım azıcık bekle dua et içini ferah tut:KK66:

Çalışın kızlar gerçekten maddiyat bir yana onca yıl okuyup emek verdikten sonra öylece oturmak çok koyuyor insana tecrübeyle sabit:KK66:O kadar aktif bir hayattan öğrencilikten sonra ki öğrenciyken bile çalıştım, yıllarca dershanecilik yaptım şuan ben evde kendimi çok kötü hissediyorum ama bu da bir dönem atanacağım inşallah her şeyin zamanı var yoluna girecek inanıyorum:KK49:Eşlere bakarsak onlar ya hep ya hiç modundalar hiç gri yok onlarda ya siyah ya beyaz olmak zorunda.Ama çalışmak manevi olarak da insana iyi hissettiren bir durum.Allah bana da önce bebişimi hem de işimi kısmet eder bir gün inşallah yoksa bu boşluk çok fena çookk:KK61:

Amin cnm inşallah. Hem bebiş hemde iş gelir hayırlısıyla :)

Benim Annemde çalışıyordu. Küçükken herkesin annesi evde benimki niye değil diye çok ağlardım. Bana anneannem baktı okul çağında da evde yalnız kaldım. Ama şimdi bakıyorum da annemin bana okurken evlenirken çok desteği oldu. Sadece babam çalışsaydı daha çok zorlanırdım memur çocuğuyum. Bende inşallah bi evladım olursa her türlü arkasında durabileyim istiyorum imkanları elimden geldiğince zorlayıp onu da ayakları üzerinde duran ni birey olarak yetiştirmek istiyorum. Neyse bebiş bi gelsin de :) :KK46:

Kızlaarr buarada ben erken adet olacağım galiba benimkinin ayak sesleri duyuldu bile geceden beri göğüslerim sızlıyor,erken yumurtladım zaten bu ay öyle olunca da adet de erken olacak galiba.Zaten çalışmadıkta hiç benim umutlar pufff uçtu:rolleyes:

Aralık yaklaştı güzel haberler başlasın artık topikteee:KK73:

Hanimiş bizim listemiz aman da aman :KK46:
zobiska zobiska ........................3 Aralık:nazar:
yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık:nazar:
nane-limon nane-limon .................4 Aralık:nazar:
B balarisi1 .......................6 Aralık:nazar:
T tpm .............................6 Aralık:nazar:
KEVOK KEVOK ........................7 Aralık:nazar:
C ceyloss27 ......................8 Aralık:nazar:
K kuse .............................9 Aralık:nazar:
denizz87 denizz87 ......................9 Aralık:nazar:
W Wonderful222 ..................10 Aralık:nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık:nazar:
U UYAA38 ......................11 Aralık:nazar:
D Duuyguu09 .................12 Aralık:nazar:
nesnesly nesnesly ......................13 Aralık:nazar:
S srn_frh .......................14 Aralık:nazar:
aleysa aleysa ..........................15 Aralık:nazar:
Akasya Akasya .........................15 Aralık:nazar:
T tanem7777 ...................15 Aralık:nazar:
bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık:nazar:
yaren92 yaren92 .......................19 Aralık:nazar:
abadiss abadiss .........................19 Aralık:nazar:
hzrn6 hzrn6 ..........................20 Aralık:nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık:nazar:
azure34 azure34 ........................24 Aralık:nazar:
K kahve_delisi .................25 Aralık:nazar:

Bat lar yaklaşıyor,bir çoğumuzda heyecanlar doruktadır. listemizin ilk hamişini dört gözle bekliyoruz. Özellikle zobiska zobiska , yasuyasu yasuyasu , nane-limon nane-limon , B balarisi1 , T tpm , KEVOK KEVOK nerelerdesiniz açılışı sizlerden bekliyoruz ilk sıralardasınız hadi verin bize güzel haberleri:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Benim 15 aralik canim yanlis yazmisim sanirim cok pardon :( duzeltebilirmisin simdi farkettim :(

inşallah canım Allah biran önce hepimize birer bebiş, arkasından da sana bir iş versin inşallaaaahhhhhh

Benim Annemde çalışıyordu. Küçükken herkesin annesi evde benimki niye değil diye çok ağlardım. Bana anneannem baktı okul çağında da evde yalnız kaldım. Ama şimdi bakıyorum da annemin bana okurken evlenirken çok desteği oldu. Sadece babam çalışsaydı daha çok zorlanırdım memur çocuğuyum. Bende inşallah bi evladım olursa her türlü arkasında durabileyim istiyorum imkanları elimden geldiğince zorlayıp onu da ayakları üzerinde duran ni birey olarak yetiştirmek istiyorum. Neyse bebiş bi gelsin de :) :KK46:
en büyük çalışma sebebim çocuğuma/çocuklarıma güzel bir gelecek verebilmek ama ortada çocuk yok :( doğmamış çocuğa don biçip duruyorum :(

Kızlaarr buarada ben erken adet olacağım galiba benimkinin ayak sesleri duyuldu bile geceden beri göğüslerim sızlıyor,erken yumurtladım zaten bu ay öyle olunca da adet de erken olacak galiba.Zaten çalışmadıkta hiç benim umutlar pufff uçtu:rolleyes:

Aralık yaklaştı güzel haberler başlasın artık topikteee:KK73:
kız neden tembellik yaptın bakıyım sen niye çalışmadın ah ahhhhhh. çalışkan kızlar hadi şenlendirin artık şu topiği :)

Benim 15 aralik canim yanlis yazmisim sanirim cok pardon :KK43: duzeltebilirmisin simdi farkettim :KK43:
K kahve_delisi .................15 Aralık:nazar:

Günler geçtikce insan daha bir heycanlanıyor Rabbim bizlerede nasip etsin. Allahım herkese nasip etsin dua edelim bol bol ve zaman /sabır hakkımızda inşallah en hayırlısı olur :)
hiç mi hiç heyecan yok bu defa, çünkü olmadığını kabullenmiş bulunuyorum bu ay itibariyle. belki de daha bat a çok var ondan böyle duygusuzumdur :) bat yaklaştıkça heyecan basar mı acaba

K kahve_delisi .................15 Aralık:nazar:

Iyi akşamlar herkese :) kızlar siz moralimi düzelttikten sonra kendimi işime verdim enerjim yerime geldi. Kociş kombiyide yaptırmış ;) bugün çok güzel olacak :KK45: Sizler nasılsınız:KK54:

Iyi akşamlar herkese :) kızlar siz moralimi düzelttikten sonra kendimi işime verdim enerjim yerime geldi. Kociş kombiyide yaptırmış :KK66: bugün çok güzel olacak :KK45: Sizler nasılsınız:KK54:

İyi akşamlar canım, haberler iyiymiş, kombi normale dönmüşken bugünü kaçırmayın hiç:KK53:
Ahh ben pas geçtim resmen bu ayı (hoş dolu geçirdiğimizin de neticesini görmedik ama) bari siz kendinizi kurtarın:KK55:

İyi akşamlar canım, haberler iyiymiş, kombi normale dönmüşken bugünü kaçırmayın hiç:KK53:
Ahh ben pas geçtim resmen bu ayı (hoş dolu geçirdiğimizin de neticesini görmedik ama) bari siz kendinizi kurtarın:KK55:

Netteki hesaba göre 3-4 aralık yumurtlama görünüyor bakalım erkenden başladık devamm :KK76::KK76:

Back