- 19 Mayıs 2014
- 307
- 301
- 78
Netteki hesaba göre 3-4 aralık yumurtlama görünüyor bakalım erkenden başladık devamm
Hesaplamaların yanında akıntını da takip et canım bence teyit etmiş olursun, vakitlice başlamak en güzeli haydi rastgele
Kızlar bi sorum olacakbana geçen ay gittiğim doktor progestan verdi hem adeti düzenler hem hamileliği destekler diye. Adetinin 16. günü başla dedi. Ama başka konulardan okuduğum kadarıyla bu ilaç düşük tehlikesinde veriliyomuş. Gerçi ben 2 ayrı doktora gittim bir tanesi yakından görüştüğümüz güvendiğim birisi o da kullan hamileliği destekler dedi. Bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı tereddütteyim
Çok sağol canım valla içim rahatladı yumurtanın rahime tutunmasını sağlıyorsa kullanmak mantıklı o zaman ben de aldım ama daha günüm gelmedi bide tereddütlerim vardı. Kullanmaya başlıycam amacanım ben bu ilacı gebeliğimde kullandım düşük tehlikesi varken kullanılıyor ama aynı zamanda gebelik tedavisindede kullanılıyor. yumurta takibi görürken vermişti doktor adetin 13 gününde felan başlıyodum bende yutmaya. doktor yumurtanın rahime tutunmasını sağlıyor dedi. hatta ben çatlatma iğnesi olmıcam mı dedim doktor progestan kullanıyosun ya onun için dedi.
Çok sağol canım valla içim rahatladı yumurtanın rahime tutunmasını sağlıyorsa kullanmak mantıklı o zaman ben de aldım ama daha günüm gelmedi bide tereddütlerim vardı. Kullanmaya başlıycam ama
Aynen aynen bana da dedi uyku hali yapabilir diyebenim hapı 10 gün yutmam gerekirken fazla yuttum ama doktor bişi olmaz dedi. hapın bi zararı yok sadece uyku yapıyor bu da benim için iyi olmuştu uyku sorunum vardı :) :)
Ben izmir canimKizlaar nerelerdesiniz
Hosgeldin canim Aminnn....hemen ekliyorumben de varım kızlar...ve listenin sonuna talibim
bat 26 aralık
hepimize uğur getirsin inşallah burası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?