• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Ne güzel sen çalışıyorsun en azından kafanı dağıtıyorsun oyalanıyorsun ben evde kurdukça kuruyorum iyice hiç zaman geçmiyor:KK61:
çalışıyorum ama son bir aydır bedenim işte aklım başka yerlerde nasıl çalışıyorum bana sor :( birde ben işten geç çıkıyorum eve geç gidince eşimle atışıyoruz. başka iş mi yok bırak orayı falan filan.... anlayacağın işte çalışmanın da getirdiği bir sürü stres var. zaten çok sinirli bir yapım var, bir de bu sıkıntılar eklenince stressiz bir günüm geçmiyor inan ki. bu kadar stresin içinde nasıl hamile kalabilirim bilmiyorum :(

çalışıyorum ama son bir aydır bedenim işte aklım başka yerlerde nasıl çalışıyorum bana sor :KK43: birde ben işten geç çıkıyorum eve geç gidince eşimle atışıyoruz. başka iş mi yok bırak orayı falan filan.... anlayacağın işte çalışmanın da getirdiği bir sürü stres var. zaten çok sinirli bir yapım var, bir de bu sıkıntılar eklenince stressiz bir günüm geçmiyor inan ki. bu kadar stresin içinde nasıl hamile kalabilirim bilmiyorum :KK43:

Aynen canım bende aynı durumdayım çalışıyorum ve stresten sabaha kadar dişlerimi sıkıyorum heralde her gün sabah kafam ağrıyarak uyanıyorum. Benim de eşim bırak çalışma diyo ama borçlarımız var. İşi bırakıp evde otursam daha çok sinir küpü olucam. Dün başımın ağrısından yattım uyudum boşa gitti dün :(
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu bana ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :(

Aynen canım bende aynı durumdayım çalışıyorum ve stresten sabaha kadar dişlerimi sıkıyorum heralde her gün sabah kafam ağrıyarak uyanıyorum. Benim de eşim bırak çalışma diyo ama borçlarımız var. İşi bırakıp evde otursam daha çok sinir küpü olucam. Dün başımın ağrısından yattım uyudum boşa gitti dün :KK43:
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu bana ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :KK43:
sıkma canını Allaha havale et, kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. "benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyor" derken seni en ince noktandan vurarak yapıyor zaten en büyük terbiyesizliği.

sıkma canını Allaha havale et, kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. "benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyor" derken seni en ince noktandan vurarak yapıyor zaten en büyük terbiyesizliği.

Benim meleklerimi karıştırmasın ya. Ben onun çocuklarına yavruları diyorum hala ama o üstüne hep böyle yapıyo. Annelikle ilgili resimler paylaşıyor çocuklarıyla resimler paylaşıyor işte annelik böyle bişey falan diye yazıyor bişeyler. Normalde bende engelli ama göreceğim şekilde yapıyo işte ya neyse. Offff

Benim meleklerimi karıştırmasın ya. Ben onun çocuklarına yavruları diyorum hala ama o üstüne hep böyle yapıyo. Annelikle ilgili resimler paylaşıyor çocuklarıyla resimler paylaşıyor işte annelik böyle bişey falan diye yazıyor bişeyler. Normalde bende engelli ama göreceğim şekilde yapıyo işte ya neyse. Offff
boşver umursama böyle insanları, kendine zarar veriyorsun. yokmuş gibi davran ki senin gözünde bir hiç olduğunu hissetsin

boşver umursama böyle insanları, kendine zarar veriyorsun. yokmuş gibi davran ki senin gözünde bir hiç olduğunu hissetsin

Aynen canım. Tşk ederim. Dedim ya artık bende de sabır taştı önceden hiç cvp vermezdim şimdi cvp verince bel altı vurmaya başladı. O konuşsun dursun. Yazınca rahatladım moralim de daha iyi şimdi :KK49:

çalışıyorum ama son bir aydır bedenim işte aklım başka yerlerde nasıl çalışıyorum bana sor :KK43: birde ben işten geç çıkıyorum eve geç gidince eşimle atışıyoruz. başka iş mi yok bırak orayı falan filan.... anlayacağın işte çalışmanın da getirdiği bir sürü stres var. zaten çok sinirli bir yapım var, bir de bu sıkıntılar eklenince stressiz bir günüm geçmiyor inan ki. bu kadar stresin içinde nasıl hamile kalabilirim bilmiyorum :KK43:

Desene hepimizin derdi kendine göre büyük, her durumun ayrı sıkıntısı..İnşallah tez zamanda bebişin gelir ve gelirken kısmetiyle gelir sana daha güzel istediğin gibi bir iş getirir canım :)

Aynen canım bende aynı durumdayım çalışıyorum ve stresten sabaha kadar dişlerimi sıkıyorum heralde her gün sabah kafam ağrıyarak uyanıyorum. Benim de eşim bırak çalışma diyo ama borçlarımız var. İşi bırakıp evde otursam daha çok sinir küpü olucam. Dün başımın ağrısından yattım uyudum boşa gitti dün :KK43:
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu bana ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :KK43:

Canım sen gönlünü çok rahat tut hiç üzerine bile alınma yokmuş gibi davran; onun tavırlarının annelikle uzaktan yakından ilgisi yok ; tamamen kişilik karakter meselesi, yazık ki kişiliği, karakteri anneliğe yakışır olgunluğa ermemiş.
Cennette meleklerin sana her zaman duacı, Rabbim de en hayırlı zamanda mükafatlandıracaktır seni.

Canım sen gönlünü çok rahat tut hiç üzerine bile alınma yokmuş gibi davran; onun tavırlarının annelikle uzaktan yakından ilgisi yok ; tamamen kişilik karakter meselesi, yazık ki kişiliği, karakteri anneliğe yakışır olgunluğa ermemiş.
Cennette meleklerin sana her zaman duacı, Rabbim de en hayırlı zamanda mükafatlandıracaktır seni.

Amin cnm çok saol. O kadar güzel yazmışsın ki bi an yine gözlerim doldu (ağlak bi yapım var). İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin

kızlar daha adetime 6 gün var kan tahlili yaptırsam çıkar mı çok mu erken

Aynen canım. Tşk ederim. Dedim ya artık bende de sabır taştı önceden hiç cvp vermezdim şimdi cvp verince bel altı vurmaya başladı. O konuşsun dursun. Yazınca rahatladım moralim de daha iyi şimdi :KK49:
hiçbirşeye moralini bozma çünkü hayatta hiçbirşey senden, sağlığından ve ailenden önemli değil. stresini eve de yansıtıp evde de huzursuz olmayın, yarın yokmuş gibi hayatın tadına vara vara doya doya yaşayın. hah şöyle rahatla, silkelen düzelt o moralini. iyi ol ki bebişin sana daha çabuk gelsin :)

Desene hepimizin derdi kendine göre büyük, her durumun ayrı sıkıntısı..İnşallah tez zamanda bebişin gelir ve gelirken kısmetiyle gelir sana daha güzel istediğin gibi bir iş getirir canım :)
sağol canım, bebişim gelsin yuvamız şenlensin de benim gözüm yok iş de güç de.
ben işimden memnunum çok şükür, doyumsuz biri değilim şükretmeyi bilirim. işsiz dönemlerim de oldu ben bu işi bulmak için ne kadar uğraştım o yüzden şikayetim yok çok şükür. de işte kocalara bişey anlatınca hemen bırak sen o işi modundalar, bilmiyorum hepsi de böyle mi :(

Hanimiş bizim listemiz aman da aman :KK46:
zobiska zobiska ........................3 Aralık:nazar:
yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık:nazar:
nane-limon nane-limon .................4 Aralık:nazar:
B balarisi1 .......................6 Aralık:nazar:
T tpm .............................6 Aralık:nazar:
KEVOK KEVOK ........................7 Aralık:nazar:
C ceyloss27 ......................8 Aralık:nazar:
K kuse .............................9 Aralık:nazar:
denizz87 denizz87 ......................9 Aralık:nazar:
W Wonderful222 ..................10 Aralık:nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık:nazar:
U UYAA38 ......................11 Aralık:nazar:
D Duuyguu09 .................12 Aralık:nazar:
nesnesly nesnesly ......................13 Aralık:nazar:
S srn_frh .......................14 Aralık:nazar:
aleysa aleysa ..........................15 Aralık:nazar:
Akasya Akasya .........................15 Aralık:nazar:
T tanem7777 ...................15 Aralık:nazar:
bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık:nazar:
yaren92 yaren92 .......................19 Aralık:nazar:
abadiss abadiss .........................19 Aralık:nazar:
hzrn6 hzrn6 ..........................20 Aralık:nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık:nazar:
azure34 azure34 ........................24 Aralık:nazar:
K kahve_delisi .................25 Aralık:nazar:

Bat lar yaklaşıyor,bir çoğumuzda heyecanlar doruktadır. listemizin ilk hamişini dört gözle bekliyoruz. Özellikle zobiska zobiska , yasuyasu yasuyasu , nane-limon nane-limon , B balarisi1 , T tpm , KEVOK KEVOK nerelerdesiniz açılışı sizlerden bekliyoruz ilk sıralardasınız hadi verin bize güzel haberleri:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

hiçbirşeye moralini bozma çünkü hayatta hiçbirşey senden, sağlığından ve ailenden önemli değil. stresini eve de yansıtıp evde de huzursuz olmayın, yarın yokmuş gibi hayatın tadına vara vara doya doya yaşayın. hah şöyle rahatla, silkelen düzelt o moralini. iyi ol ki bebişin sana daha çabuk gelsin :)

Heyooo :KK76: Amin inşallah hepimizin çabuk gelsin cnm :KK46:Tşk ederim

sağol canım, bebişim gelsin yuvamız şenlensin de benim gözüm yok iş de güç de.
ben işimden memnunum çok şükür, doyumsuz biri değilim şükretmeyi bilirim. işsiz dönemlerim de oldu ben bu işi bulmak için ne kadar uğraştım o yüzden şikayetim yok çok şükür. de işte kocalara bişey anlatınca hemen bırak sen o işi modundalar, bilmiyorum hepsi de böyle mi :KK43:

Benimki de öyle cnm. Hemen bırak der :)

Back