Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Bencede insanın beklentisi yükseliyor valla. Peki yumurtlama tarihlerin ne durumda, geçtimi yoksa bu aralar mı? Ama aman her gün kıymetli bizim için :)

ya aslında ne durumda bilmiyorum. normalde bu ay klomen ve ınofolic kullandım. yarın kontrolüm var aslında önce ki doktorumda ama eşim gitme diyo. internette ki ovulasyon günü hesaplama da 16sı diyo. normalde akıntıdan anlardım ben ama 4 5 aydır hissetmiyorum o akıntıyı. doktora gitsemde gün aşırı ilişki diyo zaten. biz de öyle yapıyoruz

ovulasyon testi niye kullanmıyorsun peki. Bende netteki hesaplayıcı takvimleri baz alıyordum ama hata yapmışım.1 hafta oynuyor arada. En azından acabalardan kurtulursun.

ovulasyon testi niye kullanmıyorsun peki. Bende netteki hesaplayıcı takvimleri baz alıyordum ama hata yapmışım.1 hafta oynuyor arada. En azından acabalardan kurtulursun.

ya aslında kullanıcaktım ama şimdi zaten doktor yumurta takibi yaptığı için gerek dedim. zaten o söyler diye. bu ay testlerimi yapılacak bakalım sonrası nasıl olacak bilmiyorum. bende interneti baz alıyordum bi ara nette ki tarihten 1 hafta önce gitmiştim doktora o da bana yumurtan çatlamış demişti.

Sürekli dr kontrolündeysen tamam o zamn. Ama bu ay olmazsa tavsiye ederim. Denemekten bişey çıkmaz.

kizlar eger adetleriniz bi erken bi gec oluyorsa hamile kalma olasiliginiz yuksekmis bana hep oyle deniliyor

Hala gelen giden yokmu o zaman 31. gün bugün ay heyecanlandım şimdi.
evet gelen giden yok hala merak içindeyim
kizlar eger adetleriniz bi erken bi gec oluyorsa hamile kalma olasiliginiz yuksekmis bana hep oyle deniliyor
benimki hiç gecikmez nerdeyse saati dakikası bile aynı bu defa gecikesi tuttu inşallah öyledir

Puffff gecen ay 8 gün taktı resmen, bende duymustum bunu, aslında bu ay birazda bu bilgiden dolayı umutlandım bellllki bugün test yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…