Bencede insanın beklentisi yükseliyor valla. Peki yumurtlama tarihlerin ne durumda, geçtimi yoksa bu aralar mı? Ama aman her gün kıymetli bizim için :)
ovulasyon testi niye kullanmıyorsun peki. Bende netteki hesaplayıcı takvimleri baz alıyordum ama hata yapmışım.1 hafta oynuyor arada. En azından acabalardan kurtulursun.ya aslında ne durumda bilmiyorum. normalde bu ay klomen ve ınofolic kullandım. yarın kontrolüm var aslında önce ki doktorumda ama eşim gitme diyo. internette ki ovulasyon günü hesaplama da 16sı diyo. normalde akıntıdan anlardım ben ama 4 5 aydır hissetmiyorum o akıntıyı. doktora gitsemde gün aşırı ilişki diyo zaten. biz de öyle yapıyoruz
ovulasyon testi niye kullanmıyorsun peki. Bende netteki hesaplayıcı takvimleri baz alıyordum ama hata yapmışım.1 hafta oynuyor arada. En azından acabalardan kurtulursun.
Sürekli dr kontrolündeysen tamam o zamn. Ama bu ay olmazsa tavsiye ederim. Denemekten bişey çıkmaz.ya aslında kullanıcaktım ama şimdi zaten doktor yumurta takibi yaptığı için gerek dedim. zaten o söyler diye. bu ay testlerimi yapılacak bakalım sonrası nasıl olacak bilmiyorum. bende interneti baz alıyordum bi ara nette ki tarihten 1 hafta önce gitmiştim doktora o da bana yumurtan çatlamış demişti.
Sürekli dr kontrolündeysen tamam o zamn. Ama bu ay olmazsa tavsiye ederim. Denemekten bişey çıkmaz.
İnşallah gerek kalmaz .bu ay bi geçsinde düşünüyorrum kullanmayı
İnşallah gerek kalmaz .bide bakmışsın başka topiklere taşınmışız :) gebelikte yararlı besinler.....
Günaydn cnm. normalde kaç günde bir oluyorsun?bugün 30. günüm hiç ağrım yok normalde ççok ağrım olur testte negatif
günaydın 28-30 günGünaydn cnm. normalde kaç günde bir oluyorsun?
Hala gelen giden yokmugünaydın 28-30 gün
hamiş olmayasın :)15 ocak geldi çattı ama tık yok , bakalım...
Vallaa bilemiciiim hepimiz her an her sey olabiliriz :) sözde bu ay hic kafama takmadım ama tarih kapıya dayanınca düsünmeye basladım yine.. Gecen ay 8 gün gecikme yasamıstım umarım yine aynısı olmazzhamiş olmayasın :)
bugün 30. günüm hiç ağrım yok normalde ççok ağrım olur testte negatif
oh ohhhh ne güzel inşallah 9 ay boyunca gecikirler :)15 ocak geldi çattı ama tık yok , bakalım...
evet gelen giden yok hala merak içindeyimHala gelen giden yokmuo zaman 31. gün bugün ay heyecanlandım şimdi.
benimki hiç gecikmez nerdeyse saati dakikası bile aynıkizlar eger adetleriniz bi erken bi gec oluyorsa hamile kalma olasiliginiz yuksekmis bana hep oyle deniliyor
insallah canim insallah:)))))evet gelen giden yok hala merak içindeyim
benimki hiç gecikmez nerdeyse saati dakikası bile aynıbu defa gecikesi tuttu inşallah öyledir
Puffff gecen ay 8 gün taktı resmen, bende duymustum bunu, aslında bu ay birazda bu bilgiden dolayı umutlandımkizlar eger adetleriniz bi erken bi gec oluyorsa hamile kalma olasiliginiz yuksekmis bana hep oyle deniliyor
insallah vardir canimmPuffff gecen ay 8 gün taktı resmen, bende duymustum bunu, aslında bu ay birazda bu bilgiden dolayı umutlandımbellllki bugün test yaparım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?