kendisi yapanlarda oluyomuş ama ben yapmadım hiçgünaydın canım akşam yumurtlama testini yaptım ama tek çizgi çıktı ve hala kasık ağrılarım devam ediyor sanırım üşütmüşümkızlar çatlama iğnesini kendim nasıl vurabilirim ?
bende kendim yapmayı düşünüyorum ama bu ilaçlardan falan olabilir mi ağrılarkendisi yapanlarda oluyomuş ama ben yapmadım hiç
olabilir ondandır, belkide yumurtlama ağrısıdırbende kendim yapmayı düşünüyorum ama bu ilaçlardan falan olabilir mi ağrılar
http://www.canersonmez.com/index.php/2011/11/yumurtlama-ilaclari/olabilir ondandır, belkide yumurtlama ağrısıdır
o zaman endişenlemene gerek yokmuşhttp://www.canersonmez.com/index.php/2011/11/yumurtlama-ilaclari/
bu linkte okudum canım normalmiş kasık ağrısı
evet canım inşallah da öyledir yaa :)o zaman endişenlemene gerek yokmuş
çoğu kişinin profil resmi görünmüyo seninkide yok, senmi sildin yoksa sitedemi sorun var acabaevet canım inşallah da öyledir yaa :)
bilmiyorum ki canım bende yeni yükledim resim :)çoğu kişinin profil resmi görünmüyo seninkide yok, senmi sildin yoksa sitedemi sorun var acaba
bak sen şansa :) hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah :)Günaydın :)
Evelsi günü elektrikler kesildi çalışamadık demiştimya. Dün akşam eve gider gitmez testi yaptım bide ne göreyim dahda koyu çift çizgi :) Hadi hayırlısı inşallah.
sitme krhn canım sen naptın?
bak sen şansa :) hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
sabahları arada eşine keçiboynuzu pekmezi de yedirİnşallah. :) Sende böyle dedikten sonra . (hamişlerin duası kabul olur derler ya ondan )
Bu ay elimden geleni yaptım. Sert kahve olsun, abdest olsun, muz olsun, meryem suresi olsun :) aklıma ne geldiyse yaptım.
Artık kısmette varsa olur inşallahama şimdi en zor tarafı beklemek tabii ..
Ayy öylemi yapıyım aslında sabahları o bana yedirir zorla kan olsun diye. Demek onada gerek. Tama canm uygulıycam. Sen yersen bende yerim hhehesabahları arada eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir
tabi ki canım önce onun yemesi gerek yumurtalarımıza hücum eden askerler için :)Ayy öylemi yapıyım aslında sabahları o bana yedirir zorla kan olsun diye. Demek onada gerek. Tama canm uygulıycam. Sen yersen bende yerim hhehe
yaren92 canım sen napıyorsun. Bizim önceki konuya bir göz attımda baya bi hamilelik cetveli gördüm maşallah. Senle ben kaldık herhalde :)
Bende arada bakıyorum. Bat'a doğru daha sık girmeye başlıyorum buralara :) Bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim. çift çizgiyi geç de olsa yakaladım. Hayırlısı artık, bakalım beklemekten başka çaremiz yokgaliba öyle oldu cnm. bende bu ay doktorumu felan değiştirdim. yumurta takibine devam ediyoruz. sen neler yaptın ben arada gelip bakıyorum buraya.
Bende arada bakıyorum. Bat'a doğru daha sık girmeye başlıyorum buralara :) Bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim. çift çizgiyi geç de olsa yakaladım. Hayırlısı artık, bakalım beklemekten başka çaremiz yok
23 OCAK olarak biliyorum ama inşallah şaşmaz. Geç yumurtlama oldu çünkü. Dün akşam çatlama meydana geldi :)ben başka bi topiğe takılıyorum. bıraktıydım gecen ay girmiyodum bu ara tekrar girmeye başladım. konuşmak iyi geliyor. inşallah tutmuştur cnm okudum. bat ne zaman
23 OCAK olarak biliyorum ama inşallah şaşmaz. Geç yumurtlama oldu çünkü. Dün akşam çatlama meydana geldi :)
Bencede insanın beklentisi yükseliyor valla. Peki yumurtlama tarihlerin ne durumda, geçtimi yoksa bu aralar mı? Ama aman her gün kıymetli bizim için :)bnmde geçen ay 11 gün gecikti. bundan sonra kızmızılar gelmesin demiyorum bebiş yoksa gününde gelsin kırmızılarbenim de 29u bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?