Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

günaydın canım akşam yumurtlama testini yaptım ama tek çizgi çıktı ve hala kasık ağrılarım devam ediyor sanırım üşütmüşüm kızlar çatlama iğnesini kendim nasıl vurabilirim ?
kendisi yapanlarda oluyomuş ama ben yapmadım hiç

bak sen şansa :) hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

bak sen şansa :) hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

İnşallah. :) Sende böyle dedikten sonra . (hamişlerin duası kabul olur derler ya ondan )
Bu ay elimden geleni yaptım. Sert kahve olsun, abdest olsun, muz olsun, meryem suresi olsun :) aklıma ne geldiyse yaptım.
Artık kısmette varsa olur inşallah ama şimdi en zor tarafı beklemek tabii ..

sabahları arada eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir

yaren92 canım sen napıyorsun. Bizim önceki konuya bir göz attımda baya bi hamilelik cetveli gördüm maşallah. Senle ben kaldık herhalde :)

yaren92 canım sen napıyorsun. Bizim önceki konuya bir göz attımda baya bi hamilelik cetveli gördüm maşallah. Senle ben kaldık herhalde :)

galiba öyle oldu cnm. bende bu ay doktorumu felan değiştirdim. yumurta takibine devam ediyoruz. sen neler yaptın ben arada gelip bakıyorum buraya.

galiba öyle oldu cnm. bende bu ay doktorumu felan değiştirdim. yumurta takibine devam ediyoruz. sen neler yaptın ben arada gelip bakıyorum buraya.
Bende arada bakıyorum. Bat'a doğru daha sık girmeye başlıyorum buralara :) Bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim. çift çizgiyi geç de olsa yakaladım. Hayırlısı artık, bakalım beklemekten başka çaremiz yok

ben başka bi topiğe takılıyorum. bıraktıydım gecen ay girmiyodum bu ara tekrar girmeye başladım. konuşmak iyi geliyor. inşallah tutmuştur cnm okudum. bat ne zaman

ben başka bi topiğe takılıyorum. bıraktıydım gecen ay girmiyodum bu ara tekrar girmeye başladım. konuşmak iyi geliyor. inşallah tutmuştur cnm okudum. bat ne zaman
23 OCAK olarak biliyorum ama inşallah şaşmaz. Geç yumurtlama oldu çünkü. Dün akşam çatlama meydana geldi :)

23 OCAK olarak biliyorum ama inşallah şaşmaz. Geç yumurtlama oldu çünkü. Dün akşam çatlama meydana geldi :)

bnmde geçen ay 11 gün gecikti. bundan sonra kızmızılar gelmesin demiyorum bebiş yoksa gününde gelsin kırmızılar benim de 29u bat

bnmde geçen ay 11 gün gecikti. bundan sonra kızmızılar gelmesin demiyorum bebiş yoksa gününde gelsin kırmızılar benim de 29u bat
Bencede insanın beklentisi yükseliyor valla. Peki yumurtlama tarihlerin ne durumda, geçtimi yoksa bu aralar mı? Ama aman her gün kıymetli bizim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…