hadi bakalım hayırlısı cnm guzel haberlerini bekliyoruzevet gelen giden yok hala merak içindeyim
benimki hiç gecikmez nerdeyse saati dakikası bile aynı bu defa gecikesi tuttu inşallah öyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısı cnm guzel haberlerini bekliyoruzevet gelen giden yok hala merak içindeyim
benimki hiç gecikmez nerdeyse saati dakikası bile aynı bu defa gecikesi tuttu inşallah öyledir
Puffff gecen ay 8 gün taktı resmen, bende duymustum bunu, aslında bu ay birazda bu bilgiden dolayı umutlandım bellllki bugün test yaparım diyorum
Yaptım yaaa sonrada pisman oldum (tabi pozitif cıksaydı olmazdım) :)) henüz gelisme yok anlayacagın, hala olmadım ama sanki inceden bi sancı var gibi..Herkese günaydın. Mutlu sabahlar
Güzel haberlerini bekliyoruz. Yaptın mı test, bir gelişme varmı?
Napalım geleceği varsa eninde sonunda gelecek en iyisi biz kendimizi sıkmayalım (elimizdeyse tabii) :)Yaptım yaaa sonrada pisman oldum (tabi pozitif cıksaydı olmazdım) :)) henüz gelisme yok anlayacagın, hala olmadım ama sanki inceden bi sancı var gibi..
testler negatif gelen giden yok, ikimizde çaresizce bekliyoruz Allah hayırlara çıkarsın inşallahYaptım yaaa sonrada pisman oldum (tabi pozitif cıksaydı olmazdım) :)) henüz gelisme yok anlayacagın, hala olmadım ama sanki inceden bi sancı var gibi..
Amiiiin amiin insallah.. Hem bisey olmayıp hem böyle gecikmesi stres yaratıyo saha fazla.. Bu 2. Gün benim gecikeli, senin?testler negatif gelen giden yok, ikimizde çaresizce bekliyoruz Allah hayırlara çıkarsın inşallah
benimde 2. günAmiiiin amiin insallah.. Hem bisey olmayıp hem böyle gecikmesi stres yaratıyo saha fazla.. Bu 2. Gün benim gecikeli, senin?
Yaaaa inanmıyorum birebir aynı :) hadi bakalım nereye kadar devam eder böylebenimde 2. gün
9 aya kadar devam eder inşallahYaaaa inanmıyorum birebir aynı :) hadi bakalım nereye kadar devam eder böyle
Günaydın Sah_b demekki hayırlısı bu ay değilmiş. birdahaki aya inşllh.Kızlar hastalandım yaaaaa.. :///
yine olmdı malesef [/QUOTE
Negatif olduğunu öğrenince O günlerde insan çok moralsiz oluyor ve stres yapıyor ben kendimden biliyorum. Canını sıkma sen olurmu. Hemen birdahaki aya odaklan . İnşallah hayırlısıyla şubata bekliyorum de gerisini Allaha bırak. Hayırlısı hakkımızda inşallah.
insallahh..Günaydın Sah_b demekki hayırlısı bu ay değilmiş. birdahaki aya inşllh.
Ay ciddi misin yaa niye böle olduk peki bizzz (( kac gün sonra oldu seninn?yine olmdı malesef
4 gün geçti, sürekli düşündüğümğz için böyle olduk sanırımAy ciddi misin yaa niye böle olduk peki bizzz (( kac gün sonra oldu seninn?