- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
pazar günü canım gün içinde olmuştuSon çalışmanız ne zaman olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar günü canım gün içinde olmuştuSon çalışmanız ne zaman olmuştu
Bence bugünde çalışın olmaz mı. Nolur nolmaz.pazar günü canım gün içinde olmuştu
OTURUP KALKARKEN NASIL AĞRIYOR YA SANIRSIN HASTA OLUCAM YABence bugünde çalışın olmaz mı. Nolur nolmaz.
elektrikle ne işiniz var :) kombi falan çalışmadığı için miGünaydın
Dün yumurtam çatladı ama akşam çalışma yapamadık. Çünkü elektrikler yoktu arıza varmış :) Şansımıza...
Bugün akşama geç kalmayız inşallah. Siz ne dersini?
Bence bugünde çalışın olmaz mı. Nolur nolmaz.
Aynen öyle :) Hatta bu bizim iş şeye benzedi ; hocam çalışamadık sular kesildi :)elektrikle ne işiniz var :) kombi falan çalışmadığı için mi
Canım bende hep ona göre çalışıyordum ama ovulasyon testi çok farklı 2 gün sonra çift çizgi çıktı . Tabi akıntını falanda gözlemle.YUMURTLAMA GÜNÜ HESAPLAMADA BU ÇIKIYOR
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
13/1/2015 ile 18/1/2015 tarihleri arasındadır.
AKŞAM HER İHTİMALE KARŞI TESTİ YAPICAM CANIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTIĞI ZAMAN MI YUMURTLAMA OLUYORCanım bende hep ona göre çalışıyordum ama ovulasyon testi çok farklı 2 gün sonra çift çizgi çıktı . Tabi akıntını falanda gözlemle.
Çift çizgi çıktıktan sonra yumurta çatlıyor. 24 saat içinde falan. Çift çizgi çıktığı gün , öncesi ve sonrası çok önemli.AKŞAM HER İHTİMALE KARŞI TESTİ YAPICAM CANIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTIĞI ZAMAN MI YUMURTLAMA OLUYOR
TAMAM CANIM AKŞAM YAPAYIM YARIN HABERDAR EDERİMÇift çizgi çıktıktan sonra yumurta çatlıyor. 24 saat içinde falan. Çift çizgi çıktığı gün , öncesi ve sonrası çok önemli.
öyle bişey yok diye biliyorum ama doktormu söyledikızlar çatlama iğnesini vuruldugumuz gün neden ilişki yok acama zararlı mı ki _?
çarşamba vurul iğneni perşembe ilişki dedi canımöyle bişey yok diye biliyorum ama doktormu söyledi
günaydın canım akşam yumurtlama testini yaptım ama tek çizgi çıktı ve hala kasık ağrılarım devam ediyor sanırım üşütmüşüm kızlar çatlama iğnesini kendim nasıl vurabilirim ?öyle bişey yok diye biliyorum ama doktormu söyledi
canım bunlara kafanı takıp da kendini de bebeğini de yıpratma, hayırlısını iste Allahtan, dua et, gönlünü ferah tut yeter.Kuzummm senin yardimina ihtiyacin var biz dort gun once doktoro gitmisrik gebelikten supheli doktor beta hcg kan testi yapti test sonucu 217.78 cikti 2haftalik gebesin dedi ve ultrosonda gozukmuyo cok kucuk oldugu icin simdi gittik gene ayni test yapildu 281.85 cikti ama doktor normal kanimin 500 olmasi gerektigini soyledi butin hamilelere soruyorum kizlar sizin beya hcg degeriniz kac haftalikken degeriniz neydi un aglamaktan mahfoldummm ne olur bilgi verin bana
Ya canım takma kafana kan değerin düşük çıkar aaa niye düşük bi problem var derler. Yüksek çıkar aaa bu kadar yüksekse benim keseyi görmem lazım göremiyorum bi problem var derler. En iyisi beklemek öyle çok sık doktora gitmek insanın psikolojisini bozuyor tatlım üzme kendini.Kuzummm senin yardimina ihtiyacin var biz dort gun once doktoro gitmisrik gebelikten supheli doktor beta hcg kan testi yapti test sonucu 217.78 cikti 2haftalik gebesin dedi ve ultrosonda gozukmuyo cok kucuk oldugu icin simdi gittik gene ayni test yapildu 281.85 cikti ama doktor normal kanimin 500 olmasi gerektigini soyledi butin hamilelere soruyorum kizlar sizin beya hcg degeriniz kac haftalikken degeriniz neydi un aglamaktan mahfoldummm ne olur bilgi verin bana
Günaydın :)
Evelsi günü elektrikler kesildi çalışamadık demiştimya. Dün akşam eve gider gitmez testi yaptım bide ne göreyim dahda koyu çift çizgi :) Hadi hayırlısı inşallah.
sitme krhn canım sen naptın?
Bu gün hazır hastaneye gitmişken ağrılarınıda sor istersen.canım tek çizgi çıktı bende çalışma yapmadı bu gün iğnemi vurulup bu gün yapacagım inşallah ama benim ağrılarım hala devam ediyor