Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Sitme krhn bende çatlatmak iğnesi vurunucam ayin 25i gibi merak ediyorum acaba ovulasyon testi alsammi yinede sen aldın mi çünkü ne zaman catladigini bilemiyorum

Puffff gecen ay 8 gün taktı resmen, bende duymustum bunu, aslında bu ay birazda bu bilgiden dolayı umutlandım bellllki bugün test yaparım diyorum

Herkese günaydın. Mutlu sabahlar
Güzel haberlerini bekliyoruz. Yaptın mı test, bir gelişme varmı?

Herkese günaydın. Mutlu sabahlar
Güzel haberlerini bekliyoruz. Yaptın mı test, bir gelişme varmı?
Yaptım yaaa sonrada pisman oldum (tabi pozitif cıksaydı olmazdım) :)) henüz gelisme yok anlayacagın, hala olmadım ama sanki inceden bi sancı var gibi..

Yaptım yaaa sonrada pisman oldum (tabi pozitif cıksaydı olmazdım) :)) henüz gelisme yok anlayacagın, hala olmadım ama sanki inceden bi sancı var gibi..
Napalım geleceği varsa eninde sonunda gelecek en iyisi biz kendimizi sıkmayalım (elimizdeyse tabii) :)

testler negatif gelen giden yok, ikimizde çaresizce bekliyoruz Allah hayırlara çıkarsın inşallah

PEMBEDOLAP hiç ağrımın olmaması çok ümitlendirdi beni bide gecikince, vücudum beni her ay farklı bi şekilde kandırıyo bu ayda bu şekilde kandırdı kendimi hamile sanmam için. hayırlısı deyip susuyoruz zaten, başka söylicek sözümüz yok. hayırlısı
Ay ciddi misin yaa niye böle olduk peki bizzz (( kac gün sonra oldu seninn?
4 gün geçti, sürekli düşündüğümğz için böyle olduk sanırım

Benım de dokuz gun var daha adetıme cok erken bılıorum ama goguslerım belırtı vermesı lazımdı acıma hafıf dolgunluk falan dıer ıkı dusügumde oyle olmustu Sımdı bıse olmayımca olmadı yıne galıba dıorum yumurtlama gunumden bı gun once bırlıktelık oldu sonra uc gun olmadı bıgun oncekı tuttuysa tuttu yoksa bu ay da hüsran

bende bu ay çok ümitliyim umarım yine hayal kırıklıgına ugramam günler geçmiyo artık içimde bir sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…