Elektronik Ev Aletleri yeni tv

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
yeni eve taşınacağız gerçi 1 sene var ama ben yavaş yavaş evi düzeyim diyorum
bir tane salon için bir tane de oturma odası için tv düşünüyorum
kaç ekran almalıyım karar vermedim led mi lcd mi olsun
markası ne olsun

tavsiyelerinizi bekliyorum

markası ne olsun

salonun ve oturma odan kaç metrekare?
led tv daha az elektrik harcar ve görüntüsü daha nettir...

televizyonda film izlemek sizin için keyif ise 3d'lere de bakabilirsin..

plazma tv için panasonic
3d led tv lg 3d led tv'lere bakmanı öneririm...

ama asıl en önemlisi televizyonların için ne kadar bütçe ayırdığın... bunu bilirsek daha çok yardımcı oluruz...

salonun ve oturma odan kaç metrekare?
led tv daha az elektrik harcar ve görüntüsü daha nettir...

televizyonda film izlemek sizin için keyif ise 3d'lere de bakabilirsin..

plazma tv için panasonic
3d led tv lg 3d led tv'lere bakmanı öneririm...

ama asıl en önemlisi televizyonların için ne kadar bütçe ayırdığın... bunu bilirsek daha çok yardımcı oluruz...

samsung 40D5000 öneririm tüm özellşikler mevcut

markası ne olsun

Led tv öneririm bende sana.

Eğer fiyat belirtirseniz yardımcı olurum.

İzleme mesafeleri de şu şekildedir.

http://media1.ntvmsnbc.com/i/NTVMSN...e Elektronik/2009/11/091125-panelTVler111.jpg

Benim de nişanlım samsung 40D5500 almış 1700'e. Bu konuda benim pek bilgim yok bilgisi olanlar ürünü değerlendirirse sevinirim.

marka olarak sony ya da lg derim biz sony aldık bugun 106 ekran media marketten kampanya vardı 1700 küsürdü sanırım ya da birazdaha fazla

Benim de nişanlım samsung 40D5500 almış 1700'e. Bu konuda benim pek bilgim yok bilgisi olanlar ürünü değerlendirirse sevinirim.

Hayırlı olsun. Samsung ta iyidir. Zaten en iyi televizyon üreticileri samsung ve lg dir. güle güle kullanın. :)

marka olarak sony ya da lg derim biz sony aldık bugun 106 ekran media marketten kampanya vardı 1700 küsürdü sanırım ya da birazdaha fazla

Hangi modelini aldınız peki ? Hayırlı olsun size de. :)

markası ne olsun

Yaklaşık olarak 6 aylık araştırma sonucunda ben tercihimi plazmadan yana kullandım. İlk olarak tv almak istediğimde hep led led diyordum :))) şimdi düşünüyorum da tamamen bilmemekten kaynaklıymış öyle dememin sebebi. Teknoloji marketlerindeki HD kalitede video görüntülerine asla aldanmayın onlar vitrin. O çok parlak görüntüleri yarım saat izleyince başınızda büyük ihtimal bir ağrı başlayacaktır. Çünkü mağaza modu diye bütün tv lerin ayarlarını dinamik moda getiriyor ortaya vivid görüntüler çıkıyor. Şu an digitürk yada teledünya gibi bir platforma sahip olsanız dahil izleyebileceğiniz kaliteli yayın sayısı çok çok az. Tavsiyem istediginiz tv leri yanyana koydurun ve uydu görüntüsü açtırın alt yazı kayan haber kanalı yada futbol maçı görüntüsünü izleyin; fark o zaman oraya çıkıyor. Bir çok led aydınlatmalı LCD ve LCD televizyonda görüntüleri tabiri caizse çamur gibi buğulu bir görüntü göreceksiniz. Bu dediğimi bir çok teknoloji market kabul etmiyor ama siz üstelerseniz koyuyorlar yanyana; bu şekilde görmenizi de "işte kablolar hepsine aynı anda iletmiyor ondan kalitesiz görüntü var" diye yorumluyorlar; bir çok eleman da daha nasıl bir ürün sattığının bile farkında değil.

Bana gelince ben oturma odama 50 inch büyüklüğünde yeni nesil bir plazma aldım; montaja gelen adam bile dalga geçti siz yanlış almışsınız bunu salona asalım diye, astırdığım yüksekliğe bile bu kadar alçakta olmasın az daha yukarda olsun diye müdahele etmeye çalıştı tabi ama izin vermedim. Eğer plazma düşünyorsanız plazmada ne kadar büyük o kadar iyi mantığı var. Tam olarak araştırıp içinize sinmeden onun bunun tavsiyesiyle bir tv almayın.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
hala araştırıyoruz makine müh arkadaşlara sorup almayı düşünüyorum

ama zor iş elektronik işi,seçtiğim modelleri yazıp fikrinizi almak isterim

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
hala araştırıyoruz makine müh arkadaşlara sorup almayı düşünüyorum

ama zor iş elektronik işi,seçtiğim modelleri yazıp fikrinizi almak isterim

Sorun ama birazda bu şans işi :) Şimdi siz en güvendiğiniz marka size bozuk bir ürünü sattığında ya da servislik bir durum olduğunda gecikme vs de en nefret ettiğiniz marka olabiliyor. :) Siz yine de tercihlerinizi yazın bizim önerdiklerimize de bakın derim. :)

odanın büyüklüğüne göre inch seçersen iyi olur tabi,bir de elektiriği az yakanlara dikkat et derim.görüntü kalitesi de önemli.
biz philips kullanıyoruz.samsung da iyi diye duydum.

odanın büyüklüğüne göre inch seçersen iyi olur tabi,bir de elektiriği az yakanlara dikkat et derim.görüntü kalitesi de önemli.
biz philips kullanıyoruz.samsung da iyi diye duydum.

televizyon alacaksan zaten samsung, philips, lg alacaksın. Görüntü kalitesinde en iyi tv ler bunlarda.

3D daha çok yeni ve İLKEL bir teknoloji bulaşmamanı tavsiye ederim. Yada illaki alacam dersen de çok beklentin olmasın.

3D daha çok yeni ve İLKEL bir teknoloji bulaşmamanı tavsiye ederim. Yada illaki alacam dersen de çok beklentin olmasın.

ilkel mi :) canım ne yaptın sen.. hiç teknosada falan izlemedin mi ? 3D videolarını ? nasıl ilkel buldun anlamadım :(

Back
X