Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni transfer olup gün sayanlar
- Konu Sahibi bgnsngnm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Bnmde test tarihim 9 temmuzMerhaba arkadaşlar. Yeni transfer yaptırıp gün sayanlar. neler hissediyorsunuz. zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz. konuşalım belki zaman daha çabuk geçer benim 3. transferim, 29 haziran transfer günüm, 9 temmuzda test tarihim.
canım sen test yapıcam diosun yaptınmı? ağrın faln varmı nasıl hissedysnBnmde test tarihim 9 temmuz
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Yaptım cnm ama ikinci çizgi yok gibicanım sen test yapıcam diosun yaptınmı? ağrın faln varmı nasıl hissedysn
olsun canm sıkma canını kanda bile daha yarın beta hcg salgılanmaya başlıcakmış öle yazıo internetteYaptım cnm ama ikinci çizgi yok gibi
- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 36
Hayırlsi insallah sıkmiyorm canımı içim rahat sanki olucak bu seferolsun canm sıkma canını kanda bile daha yarın beta hcg salgılanmaya başlıcakmış öle yazıo internette
inşallah canım inşallah olur. Allah hayıtlısıyla yüzümüzü güldürür inşallahHayırlsi insallah sıkmiyorm canımı içim rahat sanki olucak bu sefer
evet bi saniye bile aklımdan çıkmıyor. zamanını nasıl geçiriyosun. kaçıncı bu senin. nasılsın neler hissediyosunBenim de transfer tarihim 29 haziran test günüm 9 temmuz . Günler geçmiyooor
Benim 2. Bu . Dondurulmuş . Bi belirtim yok . Şimdiye kadar hep evde dizi izleyerek geçirdim ama bugün artık dışarı çıkacağım vakit başka türlü geçmiyorevet bi saniye bile aklımdan çıkmıyor. zamanını nasıl geçiriyosun. kaçıncı bu senin. nasılsın neler hissediyosun
yaş kaç canım kaç yıllık evlisin. inşallah güzel haberler alırızBenim 2. Bu . Dondurulmuş . Bi belirtim yok . Şimdiye kadar hep evde dizi izleyerek geçirdim ama bugün artık dışarı çıkacağım vakit başka türlü geçmiyor
canım hiç sıkma canını çok normal o. ümitlendirmek istemem ama tutunma lekelenmesi olabilirKızlar benden az önce kahverengi akıntı geldi . Bugün ilk kez dışarı çıkmıştım şimdi delirmek üzereyim
Tutunma lekelenmesi için erken değil mi ?canım hiç sıkma canını çok normal o. ümitlendirmek istemem ama tutunma lekelenmesi olabilir
6. gün diilmi bgn. 6-12 günlerinde olabiliomuş o akıntıTutunma lekelenmesi için erken değil mi ?
Evet 6. Gün . Bugün ilk kez dışarı çıktım . Biraz yoruldum da . İstanbuldayım ben sokaklar çukur dolu eşim ne kadar dikkat etse de bazı çukurlara çok sert girdi benim gözümü korkutan daha çok bu oldu . İnşallah inşallah dediğin gibidir6. gün diilmi bgn. 6-12 günlerinde olabiliomuş o akıntı
inşallah canım benim. Allah yüzümüzü güldürür inşallah. yaş kaç bu arada sizde sorun neydiEvet 6. Gün . Bugün ilk kez dışarı çıktım . Biraz yoruldum da . İstanbuldayım ben sokaklar çukur dolu eşim ne kadar dikkat etse de bazı çukurlara çok sert girdi benim gözümü korkutan daha çok bu oldu . İnşallah inşallah dediğin gibidir
32. Erkek kaynaklı bizde . Sizde sıkıntı neinşallah canım benim. Allah yüzümüzü güldürür inşallah. yaş kaç bu arada sizde sorun neydi
bizdede eşimde azosperm var bende de polikistik over var bakalım ne olcak32. Erkek kaynaklı bizde . Sizde sıkıntı ne