bgnsngnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
292
191
103
Çorlu
Merhaba arkadaşlar. Yeni transfer yaptırıp gün sayanlar. neler hissediyorsunuz. zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz. konuşalım belki zaman daha çabuk geçer :dua:benim 3. transferim, 29 haziran transfer günüm, 9 temmuzda test tarihim.

Merhaba arkadaşlar. Yeni transfer yaptırıp gün sayanlar. neler hissediyorsunuz. zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz. konuşalım belki zaman daha çabuk geçer :dua:benim 3. transferim, 29 haziran transfer günüm, 9 temmuzda test tarihim.
Bnmde test tarihim 9 temmuz

evet bi saniye bile aklımdan çıkmıyor. zamanını nasıl geçiriyosun. kaçıncı bu senin. nasılsın neler hissediyosun
Benim 2. Bu . Dondurulmuş . Bi belirtim yok . Şimdiye kadar hep evde dizi izleyerek geçirdim ama bugün artık dışarı çıkacağım vakit başka türlü geçmiyor

Kızlar benden az önce kahverengi akıntı geldi . Bugün ilk kez dışarı çıkmıştım şimdi delirmek üzereyim

6. gün diilmi bgn. 6-12 günlerinde olabiliomuş o akıntı
Evet 6. Gün . Bugün ilk kez dışarı çıktım . Biraz yoruldum da . İstanbuldayım ben sokaklar çukur dolu eşim ne kadar dikkat etse de bazı çukurlara çok sert girdi benim gözümü korkutan daha çok bu oldu . İnşallah inşallah dediğin gibidir

Evet 6. Gün . Bugün ilk kez dışarı çıktım . Biraz yoruldum da . İstanbuldayım ben sokaklar çukur dolu eşim ne kadar dikkat etse de bazı çukurlara çok sert girdi benim gözümü korkutan daha çok bu oldu . İnşallah inşallah dediğin gibidir
inşallah canım benim. Allah yüzümüzü güldürür inşallah. yaş kaç bu arada sizde sorun neydi

Back
X