• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni taşındığımız evimiz

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
çok zorlandım fotoları yüklerken umarım olmuştur yorumlarınızı bekliyorum kızlar
$son resim 068.webp$son resim 090.webp$son resim 086.webp$son resim 085.webp$son resim 084.webp$son resim 082.webp$son resim 078.webp$son resim 077.webp$son resim 081.webp$son resim 094.webp$son resim 075.webp$son resim 073.webp$son resim 072.webp$son resim 071.webp$son resim 070.webp$son resim 069.webp$son resim 091.webp

Evin güzel allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin ama kızının odası çok çok güzel çok hoş çok beğendim ağız tadıyla otur inş. Kızın çok tatlı yerim onu ben yaa ):):)::1:

teşekkür ederim arkadaşlar bir kaç foto daha var ama bilgisayar yüklemiyor neden bilemedim.sizler sorum 3 olan resim yani tv.duvara assak mı asmasak mı yoksa tv sehpasına mı koysak karar vermedik klimanın tam altında balkonu içeriye aldık klimayı takcak duvar kalmadı mecburen

güle güle oturun canım ağız tadıyla.. minik hatunun odasıda çok şık mış:nazar::71::71:

eski oturma odam dar uzundu yolluk pembeli lilalı halım vardı ortada şimdi bu eve olmadıyeni halı alamadım idareten salon da masnaın altına serdiğim halıyı oturma odasına transfer ettim .perde de uymadı o da değişcek ama biraz daha zamanı var şu 2 yandan toplanan fransız dantline benzeyen perdeler var ya onlardan istiyorum var mı böyle perde kullanan onunda sto gibi ipi var galiba

hayırlı uğurlu olsun yni eviniz allah minik meleğinizi de size bağışlasın balkonun manzarasını ve miniciğin odasını beğendim.ama yatak odan çok küçük bu bir dezavantaj neyse o kadarda nazarlık olsun iyi günler geçirin evinizde:nazar:

manzaranızı çok beğendim biraz dar ama cocuklu ailenin evi böyle olur

4 oda 1 salon evim 140 metrekare bence normal evlerden biraz büyük bile...dedim ya resimlerin tümü nedense yüklenmedi.oturma odamda tv.yeri hakkında fikir istiyorum sizlerden duvara mı asalım yoksa tv.sehpasına mı koyalım tv.yorum yapan herkese çok teşekkür allah daha iyilerini nasip etsin herkese

Canım fikir sormuşsun,bence tv duvarda güzel duruyor, ben öyle yaptım. altınada yine tv ünitesi al ama altı boş kalmasın. Hem çocuklar içinde daha emniyetli duvarda olması, üzerine düşecek diye bir sıkıntın kalmıyor.İyi günlerde mutlu ve huzurlu oturman dileği ile...

arkadaşlar oturma odama kruvase perde yaptırmayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun mu temizliği zor oluyor mu

canım güle güle otur evin çok hoş ayrıca fiskos örtüne bayıldım hazır mı aldın diktirdin mi ben de istiyorum bu tarz bişey..hazırsa yakından bir foto eklermisin ben de diktirmek isterim...

eviniz hayırlı uğurlu olsun gülee güle oturun,çok sade ve ferah bir evniz var,manzarası da çok hoş:)

Back
X