Bu çocuklar nerde oynasın park güvenli değil ,bahçede kurallar var çocuklar anlarmış gibi kuraldan apt aman komşular rahatsız olmasın ,sokaklar desen malumunuz....anlayış sadece biraz anlayış sizinde çocuğunuz var henüz küçük belki bir iki yıla iki çocuğa bedel ses çıkaracak bilemeyiz...
Benimde üst katım öyle helede yaz tatilinde massalah ses hic eksik olmaz ama ben dert etmiyorum. Cocuk bu sonucta rahat rahat sokaga da salamiyosun ki bu devirde enerjilerini atmaları icin. Ayrıca seninki de yarin öbür gun buyuduguunde anlarsin belki biraz komsunu. Ilk günden dan diye bunun icin gitmek hele hic hos degil
herkese selam,
Karşı dairemize bugün iki küçük çocuklu bir aile taşındı. Yatak odalarımız bitişik ve çok ses geçiriyor duvarlar. Çocuklar çığlık çığlığa yüksek bir yerden güm diye atlayıp yerde yuvarlanıyorlar. Ne konuştuklarını bile duyuyorum. Şimdi diyorum ki bebeğimi de alıp kapılarını çalsam ve desem ki; "kolay gelsin, bir şeye ihtiyacınız var mı? Bizde bebek var, duvarlar çok ince her sesi geçiriyor, ağlar çığlık atar şimdiden kusura bakmayın" olur mu?
Eşim de diyor ki saçmalamaçocuklar yeni evin hevesiyle yapıyordur, yapcağın şey çok saçma olur diyor. Sizce normali ne bunun? Gitmeyim mi tanışmaya?
O komşu benim.
Yaaa amaa biraz konu sahibinin yüreğine insin istedimvalla çok isterdim bi de komşuyu dinleyelim
ama sizin şehirler tutmadı
Yahu daha bugün taşınmışlar, ev yerleşmedigi için çocuklar ortalıkta koşturuyordur belki yatakları bile kurulmamıştir. O evde matkap sesi de olur, çekiç sesi de olur. Senin bebek gecenin köründe altına yaptı diye ağladığında sizin gürültü de ona gidecek düşünuyo musun bunlari?
Karşı komşu ilk taşındığım gün senin gibi kapima gelse, yazarım onu bi kenara, külüme muhtaç olsa zor bulur. Biraz anlayışlı olun dünya sizin etrafınızda dönmüyor sadece
Yaaa amaa biraz konu sahibinin yüreğine insin istedim
Gene onu sahibine yüklenmiş
Üst katıma bir aile taşındı, ilk taşındığı gün gece 1 i geçiyordu ve evde hala matkap çalışıyordu,
Eşya sesleri vs..
Aynı gün eşimin bir kaç saat sonra şehirlerarası araba kullanması gerekecekti. Ve ben hamile+1.5 yaşında çocuğun uykudan zıplayıp ağlaması ile uğraşıyordum
Sitede oturuyoruz, güvenlikten rica ettik, bir bakın bu saat artık bu kadar gürültü için uygun değil diye.
Kapıdan kovup bildiklerini okumaya devam ettiler.
Sonrasında da polis aradık.
Konuyu buraya sinirli yazmıştım, sonradan taşınma esnasında biraz müsamahalı olabilirdin yorumları gelmişti.
Çok haklı görüyorken kendimi ben de hata yapmış olabilirim diye düşündüm.
İlk gün için şartlarımı çok zorlayıp idare etmeli miydim?
Yada bir şeyler hazırlayıp kolay gelsin hoşgeldiniz diye ikram ederken derdimi anlatabilirdim.
Onun yerine taşınma telaşındaki insanların kapısına polis göndermiş oldum.
Hala tamamen haksız olduğumu düşünmüyorum.
Gece 1 de matkap çalışmaz
Kapıya uyarmaya gelen güvenlik hırpalanmaz
Yan komşu artık biraz sessizlik dendiğimde kadının üstüne yürünmez. ( yürümüş)
Buna rağmen alternatif düşünmeliydim.
He bu inceliği hakeden insanlar değil, o ayrı...
Halbuki tepenizde ceviz kırsa susmalıydınız aaa taşınan her daim haklıdır. Hele çocukları istediklerini yaparlar. Sadrazamın sol kolu ya bunlar, paşa torunu bunların çocukları. Yol yordam öğrenmek zor gelir bu ilkellere. Kaide, kural, nizam dersin bön bön bakarlar. Güvenlik pataklarlar. Kadının üstüne yürürler. Al işte. Geçmiş olsun, Allah iyilerle karşılaştırsın.
Siz öyle yaparsanız onlar da aaa ne demek bizdeki çocuklar da çok sesli siz de şimdiden kusura bakmayın der yollarlar sizi. Şimdi siz rahatsızsınız ama sizin bebeğiniz de ses çıkarıyor sonuçta. Sizinki bebek diye karşı tarafın daha az ses çıkarmasını bekliyorsunuz ama yok öyle bir dünya maalesef daha da sapıtırlarherkese selam,
Karşı dairemize bugün iki küçük çocuklu bir aile taşındı. Yatak odalarımız bitişik ve çok ses geçiriyor duvarlar. Çocuklar çığlık çığlığa yüksek bir yerden güm diye atlayıp yerde yuvarlanıyorlar. Ne konuştuklarını bile duyuyorum. Şimdi diyorum ki bebeğimi de alıp kapılarını çalsam ve desem ki; "kolay gelsin, bir şeye ihtiyacınız var mı? Bizde bebek var, duvarlar çok ince her sesi geçiriyor, ağlar çığlık atar şimdiden kusura bakmayın" olur mu?
Eşim de diyor ki saçmalamaçocuklar yeni evin hevesiyle yapıyordur, yapcağın şey çok saçma olur diyor. Sizce normali ne bunun? Gitmeyim mi tanışmaya?
Mesajlarınızı şimdi okudum da gerçekten çocuklar konusundaki tahammülsüzlüğünüz çok üzücü.Halbuki tepenizde ceviz kırsa susmalıydınız aaa taşınan her daim haklıdır. Hele çocukları istediklerini yaparlar. Sadrazamın sol kolu ya bunlar, paşa torunu bunların çocukları. Yol yordam öğrenmek zor gelir bu ilkellere. Kaide, kural, nizam dersin bön bön bakarlar. Güvenlik pataklarlar. Kadının üstüne yürürler. Al işte. Geçmiş olsun, Allah iyilerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?