• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni taşınan karşı komşu

İnşallah dediğiniz gibidir. Umarım anneleri de sizin gibi düşünüyordur. Saldım çayıra mevlam kayıra çok anne yok mu? "Yapsın tabi paşam" annesiyse diye korkum yersiz mi?
bu saatte gercekten bu kadar mi usune duruyosunuz bu konunun. bu kadar takilmayin kendinize yazik.

korkunuz yersiz mi degil mi yasayip gorursunuz, simdiden dusunmeniz sonucu degistirmez

bu saatte gercekten bu kadar mi usune duruyosunuz bu konunun. bu kadar takilmayin kendinize yazik.

korkunuz yersiz mi degil mi yasayip gorursunuz, simdiden dusunmeniz sonucu degistirmez

Evet çocuğumu uyuttum, kendim de ancak uyuyacağım günlerdir uykusuzum hastayım da.

Şu an saat 12. Hala mesela çığlık geliyor. Ama ilk günleridir ilerde değişir diye umut ediyorum. Bence pazar günü taşınmak yasak olduğu halde taşınan ve asansörle buzdolabı falan taşıyan insanlardan çok şey bekliyorum ya neyse.
Gece 12 de ne yerleşmesi ya? Akşam 9 da bıraktık biz herşeyi çayımızı yaptık içtik, kendi evinin düzenini kuracak diye komşunun düzenini bozmaya hakkı var mı kimsenin? 6 ayımı zehir etti üst komşu kulaklarım pamuk tıkamaktan yara oldu. Bir de millet kalkmış seni tahammülsüzlükle suçluyor. Eminim bir tanesi de benim eski üst komşudur. Gecenin 12 sinde patapat balkondan bişey silkeleyen, 12-1 demeden gece vakti elektrik süpürgesi açacak kadar şuursuz!, çocuğu da yatak odasında mı tepiniyor parkta mı belli olmayan...

Ben kaç gece uykusuz kaldım uyuyamadım , hakkımı da helal etmiyorum. Çocuktur ne yapalım diye vicdan rahatlatan sorumsuz ailelerin haberi olsun.. sözüm hastalık ağlama vs gibi özel durumlar dışı içindir.

Üç çocuklu mu diyeyim antipatik olmamak için ne diyeyim anlamadım ki iki çocukları var gerçekten?
Çocuklarının başında dursun, ağzını bantlasın demiyorum ki. Malikaneden gelmiyorlarsa apartmanlarda nasıl davranılacağını biliyorlardır diye umut ediyorum.
Sizi cok kaygili goruyorum bazen yan komsun cocuksuz bir cift olur sabaha kadar tartisirlar,sesli sevisirler,gece yarilarina kadar arkadas agirlar sesli muzik dinlerler vs. "Iki cocuklu" kelimesini irrite oldugnuz duruma sifat olarak kullandigniz aşikar.Ha bu arada umudediyorjm diyorsunuz da yani bi sabredin ilk gunden yana yakila gelip burda konu acmanin alemi neydi?
Ps:allahin sopasi yok.

İnşallah dediğiniz gibidir. Umarım anneleri de sizin gibi düşünüyordur. Saldım çayıra mevlam kayıra çok anne yok mu? "Yapsın tabi paşam" annesiyse diye korkum yersiz mi?

O tip düşünen bir insansa zaten üstü kapalı uyarın yine dikkate alınmayacak ki
Yani boşyere gitmiş olacaksın

Sen bi kaç gün duymamaya çalış
Zaten muhtemelen erken yatıp uyur çocuklar taşınma düzenlerini bozmuştur

Onun dışında içeri girip çıkarkende muhtemelen gürültü yaparlar ama sen bebekle uğraşmaktan duymazsın :)

Her gun ses oluyorsa bir gün gidersin tanışmaya çocuklar biraz buyuklerse biraz oynayıp güldürüp sonra akşamları ses yapmak yok x kardeşiniz uyumalı buyumeli falan dersin

Gece 12 de ne yerleşmesi ya? Akşam 9 da bıraktık biz herşeyi çayımızı yaptık içtik, kendi evinin düzenini kuracak diye komşunun düzenini bozmaya hakkı var mı kimsenin? 6 ayımı zehir etti üst komşu kulaklarım pamuk tıkamaktan yara oldu. Bir de millet kalkmış seni tahammülsüzlükle suçluyor. Eminim bir tanesi de benim eski üst komşudur. Gecenin 12 sinde patapat balkondan bişey silkeleyen, 12-1 demeden gece vakti elektrik süpürgesi açacak kadar şuursuz!, çocuğu da yatak odasında mı tepiniyor parkta mı belli olmayan...

Ben kaç gece uykusuz kaldım uyuyamadım , hakkımı da helal etmiyorum. Çocuktur ne yapalım diye vicdan rahatlatan sorumsuz ailelerin haberi olsun.. sözüm hastalık ağlama vs gibi özel durumlar dışı içindir.

İşte şimdi gitsem söylesem kötü komşu olacağım. Tahammülsüzüm ya ben. Zaten çocuk sesinden bayılacağım bu sitede. Resmen atıyorlar çocukları bahçeye. Bir tanesi kendi söyledi, Bebek kardeşim var annem beni eve almıyor, bahçede dur diyor ondan hep oynuyoruz dedi.

Sizi cok kaygili goruyorum bazen yan komsun cocuksuz bir cift olur sabaha kadar tartisirlar,sesli sevisirler,gece yarilarina kadar arkadas agirlar sesli muzik dinlerler vs. "Iki cocuklu" kelimesini irrite oldugnuz duruma sifat olarak kullandigniz aşikar.Ha bu arada umudediyorjm diyorsunuz da yani bi sabredin ilk gunden yana yakila gelip burda konu acmanin alemi neydi?
Ps:allahin sopasi yok.

Yani çocuklardan bahsedeceğim için iki küçük çocukları var diye belirtmem gerekiyor elbette konunun başında :D

Konu açtığım için sizden çok çok özür dilerim kusura bakmayın bilemedim. Her isteyen özgürce fikir danışabilir sandım. Affedin :D

Yatak odalarımız ve salonlarımız bitişik. Çocuk odaları apayrı yönlerde. Bebek de bakıcı başladığından beri kendi odasında yatıyor. Hem ben bir çocuğa apartman kültürü öğretememekle bebek ağlamasını bir tutamıyorum nedense.

Apartman kültürü? Cocuga? Bence direkt baglasinlar cocuklari agizlarinida bantlasinlar.....

O tip düşünen bir insansa zaten üstü kapalı uyarın yine dikkate alınmayacak ki
Yani boşyere gitmiş olacaksın

Sen bi kaç gün duymamaya çalış
Zaten muhtemelen erken yatıp uyur çocuklar taşınma düzenlerini bozmuştur

Onun dışında içeri girip çıkarkende muhtemelen gürültü yaparlar ama sen bebekle uğraşmaktan duymazsın :)

Her gun ses oluyorsa bir gün gidersin tanışmaya çocuklar biraz buyuklerse biraz oynayıp güldürüp sonra akşamları ses yapmak yok x kardeşiniz uyumalı buyumeli falan dersin

Şu an çığlık kıyamet geliyor da heralde ancak fırsat oldu banyo yapıyorlar diye düşünüyorum. Yarın okul var ya.

Şu an çığlık kıyamet geliyor da heralde ancak fırsat oldu banyo yapıyorlar diye düşünüyorum. Yarın okul var ya.

Her çocuk aynı değil canım kimi yemek yerkende yapıyor :KK45:

Kaç yaşlarında bu çocuklar gördünüz mü?

Her çocuk aynı değil canım kimi yemek yerkende yapıyor :KK45:

Kaç yaşlarında bu çocuklar gördünüz mü?

Yanlış görmediysem Kız 5 var, oğlan da 7-8 yaşında.
Girip çıkarken bağırmaları sorun değil, giriş salon tarafında.

Yani çocuklardan bahsedeceğim için iki küçük çocukları var diye belirtmem gerekiyor elbette konunun başında :KK70:

Konu açtığım için sizden çok çok özür dilerim kusura bakmayın bilemedim. Her isteyen özgürce fikir danışabilir sandım. Affedin :KK70:
O zaman siz yorum kurallarini falan belirleyin ona gore seyler yazayim.Empati sabir ve biraz hosgoru olsa zaten sonra varsa bi problem ve ailesi bu konuda rahatsa gider konusursunuz direk.Neyse bunlar hep apartman kulturunu bilmeyisimizden :işsiz: Ha bi de insanlar hafta ici calisiyorsa izne ayrilamiyorsa tasinmak icin en uygun vakit pazar gunu degil midir hazir eşi falan da işte degilken?Boyle bi kural oldugnu bilmiyordum apartman kulturum cok zayif

O zaman siz yorum kurallarini falan belirleyin ona gore seyler yazayim.Empati sabir ve biraz hosgoru olsa zaten sonra varsa bi problem ve ailesi bu konuda rahatsa gider konusursunuz direk.Neyse bunlar hep apartman kulturunu bilmeyisimizden :işsiz: Ha bi de insanlar hafta ici calisiyorsa izne ayrilamiyorsa tasinmak icin en uygun vakit pazar gunu degil midir hazir eşi falan da işte degilken?Boyle bi kural oldugnu bilmiyordum apartman kulturum cok zayif

Ben sizin yorumlarınızla ilgili bir yorumda bulunmadım ki, sorularınıza cevap veriyorum sadece. Yorum kuralları zaten belli.
Çoğu iş yerinde artık taşınma izni var. İzinde sıkıntıları yok zaten, tüm hafta taşındılar ama bugün yerleştiler eve.
Oturduğumuz yerde bazı kurallar var örneğin pazar günü tadilat, taşınmak vb yasak. Diğer günler de belli saatler içinde yapılıyor.

Hamilesin kırılma ama çok büyük konuşuyorsun belkimm dediydi dersin

herkese selam,

Karşı dairemize bugün iki küçük çocuklu bir aile taşındı. Yatak odalarımız bitişik ve çok ses geçiriyor duvarlar. Çocuklar çığlık çığlığa yüksek bir yerden güm diye atlayıp yerde yuvarlanıyorlar. Ne konuştuklarını bile duyuyorum. Şimdi diyorum ki bebeğimi de alıp kapılarını çalsam ve desem ki; "kolay gelsin, bir şeye ihtiyacınız var mı? Bizde bebek var, duvarlar çok ince her sesi geçiriyor, ağlar çığlık atar şimdiden kusura bakmayın" olur mu?
Eşim de diyor ki saçmalama :işsiz: çocuklar yeni evin hevesiyle yapıyordur, yapcağın şey çok saçma olur diyor. Sizce normali ne bunun? Gitmeyim mi tanışmaya?
Canim tanışmaya değil direkt uyarmaya git bence
çünkü bazı insanlar anlayişsiz oluyor sizin kek yapıp goturmenizden
Yüz bulup daha çok azabilirler hiç gerek yok
Mesafeli olmak iyidir
Sizi cok cok iyi anlıyorum

Back