Yeni Tarot Bakmaya Başladım

İş hayatım için rica etsem? Bazı sıkıntılarım var başarılı huzurlu olabilecek miyim?

İş hayatım için rica etsem? Bazı sıkıntılarım var başarılı huzurlu olabilecek miyim?
tatlım hep is hep is falında dediklerin bunlar ve enerjini azaltıyo seni kırmak istemem ama tarotun da bazı kuralları var kahvenin de tatlm is hayatın mahvolur bak sürekli baktırırırsan senin iyilign icin bitanem

tatlım hep is hep is falında dediklerin bunlar ve enerjini azaltıyo seni kırmak istemem ama tarotun da bazı kuralları var kahvenin de tatlm is hayatın mahvolur bak sürekli baktırırırsan senin iyilign icin bitanem

Aradan zaman geçti ve önceden baktırdığım zamanki olaylarla bu zaman bir değil ki?

Bende yeniyim tarotta fakat kitaptan bakıp yapıyorum siz buldunuz mu daha kolay bi yöntem kartları okumak adına

canım engelleri aşacaksın sen.bu aralar yolculuk var.bozulan iliskiler yeniden toparlanck merak etme.canım yanlıs anlama ama sen biraz tembelsn yani basladıgn isi tam bitirmiyorsun ve motivasyonun eksik.senin sevddigin adam şair ruhlu,yeni fikirlere acık ve zarif bir genc adam.sen baskalarının fikirlerinin etkisi altına cok kolaylıkla giriyorsun.arkadslarını ve insanları cok seviyorsun.sanata önem veriyorsun ve bu ara davet ya da bir fırsatla karsılasacksın.iliskilerdeki problemlerinzden biri de sen hep kendini savunuyorsun bu

aaaaaaa banada bakmissssinnnn :KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:cok tsk ederim yeni görüyorum .cok sevindim .
aaaah bi de sevducegum gelse cok daha sevinicem .insallah dedigin gibi engelleri asarim .bozulan iliski dedigin ,herhalde sevdigim cocuktur , insallah geri gelir :KK36:
tembellim biraz,sevdigim Adam sair ruhlu fln degil yani en azindan ben göremedim o yanini :KK70:

aaaaaaa banada bakmissssinnnn :KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:cok tsk ederim yeni görüyorum .cok sevindim .
aaaah bi de sevducegum gelse cok daha sevinicem .insallah dedigin gibi engelleri asarim .bozulan iliski dedigin ,herhalde sevdigim cocuktur , insallah geri gelir :KK36:
tembellim biraz,sevdigim Adam sair ruhlu fln degil yani en azindan ben göremedim o yanini :KK70:
bisey degl cnimm :*

X