- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 28
benimde ihtiyacım vardayok malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde ihtiyacım vardayok malesef
anladım canım bakan arkadaşlar var ama bir konu aç istersen bakan çıkabilirbenimde ihtiyacım varda
acıyorum da pek ilgilenmiyolar sansımı denerimanladım canım bakan arkadaşlar var ama bir konu aç istersen bakan çıkabilir
tatlım hep is hep is falında dediklerin bunlar ve enerjini azaltıyo seni kırmak istemem ama tarotun da bazı kuralları var kahvenin de tatlm is hayatın mahvolur bak sürekli baktırırırsan senin iyilign icin bitanemİş hayatım için rica etsem? Bazı sıkıntılarım var başarılı huzurlu olabilecek miyim?
tatlım hep is hep is falında dediklerin bunlar ve enerjini azaltıyo seni kırmak istemem ama tarotun da bazı kuralları var kahvenin de tatlm is hayatın mahvolur bak sürekli baktırırırsan senin iyilign icin bitanem
sorunuzu alayım??merhaba,
Ben de sizden, genel acilim rica ediyorum. Tesekkur ederim simdiden!her sey gonlunuzce olsun:)
PHayır cv yazmıyor.
genel acilim da olabilir, sanirim spesifik bir soru sormak gerekio.sorunuzu alayım??
tatlım cuma ya da cumartsi bakacagm okul olmadıgı zamanlar bakıyormgenel acilim da olabilir, sanirim spesifik bir soru sormak gerekio.
Is hayatimla ilgili soriyim o zaman. Bekledigim/ istedigim gibi bir ise baslayabilecek miyim?
simdiden tesekkur ederim.
tamam, bekliyorum bentatlım cuma ya da cumartsi bakacagm okul olmadıgı zamanlar bakıyorm
canım engelleri aşacaksın sen.bu aralar yolculuk var.bozulan iliskiler yeniden toparlanck merak etme.canım yanlıs anlama ama sen biraz tembelsn yani basladıgn isi tam bitirmiyorsun ve motivasyonun eksik.senin sevddigin adam şair ruhlu,yeni fikirlere acık ve zarif bir genc adam.sen baskalarının fikirlerinin etkisi altına cok kolaylıkla giriyorsun.arkadslarını ve insanları cok seviyorsun.sanata önem veriyorsun ve bu ara davet ya da bir fırsatla karsılasacksın.iliskilerdeki problemlerinzden biri de sen hep kendini savunuyorsun bu
bisey degl cnimm :*aaaaaaa banada bakmissssinnnn cok tsk ederim yeni görüyorum .cok sevindim .
aaaah bi de sevducegum gelse cok daha sevinicem .insallah dedigin gibi engelleri asarim .bozulan iliski dedigin ,herhalde sevdigim cocuktur , insallah geri gelir
tembellim biraz,sevdigim Adam sair ruhlu fln degil yani en azindan ben göremedim o yanini
ehh canım ama hislerm kuvvetlndi gibiNasılsın? ilerlettin mi biraz ?
bnde kitaptn bakıyorm hislermi kullanarakBende yeniyim tarotta fakat kitaptan bakıp yapıyorum siz buldunuz mu daha kolay bi yöntem kartları okumak adına