Yeni Tarot Bakmaya Başladım

Yeni içtim onu yükleyeyim dedim henüz bakılmamışken :)

IMG_2144.JPG IMG_2150.JPG IMG_2152.JPG IMG_2154.JPG IMG_2157.JPG IMG_2168.JPG

Yeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
Bende istiyorum lütfen lütfen lütfen cok istiyorum .ilişki açılımı istiyorum . Benim hava da kalan bir ilişkim var merak ediyorum .bu kişi bana aşkla geri gelecek mi?ne zmn gelir? Güzel bir ilişki görünüyor mu bu kişiyle ?? :KK14:o_O
Isim fln gerek mi bilmiyorum ama sorum bu :KK43:lütfen cok rica ediyorum

merhaba,
Ben de sizden, genel acilim rica ediyorum. Tesekkur ederim simdiden!her sey gonlunuzce olsun:) ❤️

bana da tarot bakabilir misiniz? ilişki için..
sen iliskilerde korkaklık yasıyorsun eger sevdigin biri varsa tartısma yassayablirsin bu ara.ya da bi arkadsnla tartısablirsin.bu aralar acı cekebilirsn ama bir iliski olacak.iliskin varsa eger evlilik olacak.bu kisi ile ciddi olacaksın.sevgilin varmı bilmiyorum ama eger olursa cok cesur olacak.bası dik biriş ve alnı genc biri bu kisi

sen iliskilerde korkaklık yasıyorsun eger sevdigin biri varsa tartısma yassayablirsin bu ara.ya da bi arkadsnla tartısablirsin.bu aralar acı cekebilirsn ama bir iliski olacak.iliskin varsa eger evlilik olacak.bu kisi ile ciddi olacaksın.sevgilin varmı bilmiyorum ama eger olursa cok cesur olacak.bası dik biriş ve alnı genc biri bu kisi
sevgilim vardı tartıştık ayrıldık :KK43: yeni bir ilişki başlar mı bilemiyorum hayırlısı korkaklık kısmı evet biraz varya çok teşekkürler canım.

Bende istiyorum lütfen lütfen lütfen cok istiyorum .ilişki açılımı istiyorum . Benim hava da kalan bir ilişkim var merak ediyorum .bu kişi bana aşkla geri gelecek mi?ne zmn gelir? Güzel bir ilişki görünüyor mu bu kişiyle ?? :KK14:o_O
Isim fln gerek mi bilmiyorum ama sorum bu :KK43:lütfen cok rica ediyorum
canım engelleri aşacaksın sen.bu aralar yolculuk var.bozulan iliskiler yeniden toparlanck merak etme.canım yanlıs anlama ama sen biraz tembelsn yani basladıgn isi tam bitirmiyorsun ve motivasyonun eksik.senin sevddigin adam şair ruhlu,yeni fikirlere acık ve zarif bir genc adam.sen baskalarının fikirlerinin etkisi altına cok kolaylıkla giriyorsun.arkadslarını ve insanları cok seviyorsun.sanata önem veriyorsun ve bu ara davet ya da bir fırsatla karsılasacksın.iliskilerdeki problemlerinzden biri de sen hep kendini savunuyorsun bu

ben de genel açılım istiyorum şu 7li olandan lütfen bana da bakın
gecmise bakarsak hayatını bekliye almıssın.biraz sıkıntılar yasamıssın hayattan bunalmıssın.suan da hatından memnun degilsin,yapmakta oldugun bir isi degistirmek istiyorsun fakat suan icin dogru bir zaman degil.isin mimarlık,dizayn gibi bir is mi?maddi olan ugraslarda büyük bir enerji sarfedeceksin.sen cok dürüst,ilke sahibi,dogrucu ve guvenilir bir kisilige sahipsin.düsüncelerini toplumsal ya da ahlaki deger ugruna terk edebilen ve uc noktalarda gezinmeyen birisin.sorumluluk sahibi ve calıskan birisin.geleneklere saygın var.maddi sıkıntılar,parasal sorunlar olacak sımdıye bakarsak.ama hallolacak ufak birsey yani.genel gelecege bakacak olursak istedigin biseyin gerceklesmesi icin ilk adımları atacaksın.iliskilerde canlılık ve yogunluk görülüyor. bir yolculuga cıkacaksın veya bir macera ile karsılasabilirsn.alman greken tedbirlere bakacak olursak askta mutsuzluk olacak etkenlerden uzak durmalısın.kararlarını akıllı ve mantıklı bir sekilde vermelisin.gecmisle bagını koparmalısın.nedensiz sıkıntıları kendinden uzak tutmalısın.cevrendeki olaylara bakarsak bi iliskin yoksa iliski var sanki olacak.güclü cevik biri ile tanısacaksın.sanssız donemdesın ama atlatacaksın.onundeki engellere bakacak olursak ki ilerde engeller kalkıyo bi kötü durum görmedim ve zaten atlatmak üzeresin bu kötü dönemi.cok az bi süre ile atlatacaksın.bunları toparlarsak mutlu bir hayatın ve tutkulu bir iliskin olacak.

X