- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
Tamam sen ne zaman uygunsanCanım üniversite sınavları filan derken uzadı ara... :) şimdi sınavlarım var atlatayım onları sana dönüş yapacağım. Soru. Sonra cinsiyet burç. Dogum tarihi filan hep aynı şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen ne zaman uygunsanCanım üniversite sınavları filan derken uzadı ara... :) şimdi sınavlarım var atlatayım onları sana dönüş yapacağım. Soru. Sonra cinsiyet burç. Dogum tarihi filan hep aynı şeyler
Tarot destem var Ama bakamiyorum henüzArkadaşlar uzun zaman sonra tekrar aranıza döndüm yalnız artık karşılıklı bakacağım falıma bakanların falına ama.
uzman olan güzel hisleri olanlarınkine ve özel olarak canım kardeşim bildiğim Kova hatunu kardeşime karşılıksız bakacağım o benim kardeşten öte can arkadaşım...
Tamam kuzum :****Tamam sen ne zaman uygunsan
Öğrenince gelirsin o zaman :)Tarot destem var Ama bakamiyorum henüz
keşke bana da bakabilseydin :/Öğrenince gelirsin o zaman :)
Sen kahve bakmıyor muydun şekerim :)keşke bana da bakabilseydin :/
iskambilden bakıyordum ama kartlarım yok :/Sen kahve bakmıyor muydun şekerim :)
Kupa asi,kupa ikilisi,kiliç üçlüsü,azize karti bu kartlari küs olduğunuz bi Biri için Nasil yorumlariz?Öğrenince gelirsin o zaman :)
Sirasiyla Kupa asi,kupa ikilisi,kiliç üçlüsü,azize karti bu kartlari küs olduğunuz bi Biri için Nasil yorumlariz?Öğrenince gelirsin o zaman :)
sınav haftam bitsin haber veririmBana da bakarmisin bende sana bakarım istersen kahve fali rica etsem
Tesekkür ederim canım başarılar sana sınavdasınav haftam bitsin haber veririm
merhaba rica etsem banada bakarmısınCanım üniversite sınavları filan derken uzadı ara... :) şimdi sınavlarım var atlatayım onları sana dönüş yapacağım. Soru. Sonra cinsiyet burç. Dogum tarihi filan hep aynı şeyler
Bana bakarmısın rica etsemsınav haftam bitsin haber veririm
Sibel hanim merhaba,Sirasiyla Kupa asi,kupa ikilisi,kiliç üçlüsü,azize karti bu kartlari küs olduğunuz bi Biri için Nasil yorumlariz?
Canın tartot mu bakıyosun ya cok zor durumdayım nolur bakarmısınSibel hanim merhaba,
Ben bu kisi ile barisacaginizi soylerdim.
Cunku aranizda yogun bir sevgi var.
Çok Teşekkür ederim.zaman verebiliyir musunuz?çok sağolun sevgilerSibel hanim merhaba,
Ben bu kisi ile barisacaginizi soylerdim.
Cunku aranizda yogun bir sevgi var.