canim beni unuttun mu?tamam, bekliyorum ben
Yeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
tatlm performn sınavlr var yogunmcanim beni unuttun mu?
su aralar bakamamBen de ilişki açılımı istiyorum
tamam canim, basarilar dilerim simavlarinda.tatlm performn sınavlr var yogunm
sagol canimmtamam canim, basarilar dilerim simavlarinda.
selam..4 lü ilişki açılımı bakabilir misin?Yeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
sagol canimm
ne gibi gelismeİşle ilgili gelişmeler yaşadım.. uygun olduğunda tarot bakabilir misin? ya da kahve..
Yeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
Bana da bakarmisin? Ilk defa cevap yazıyorum yeni katildim ve bu kulüp muhteşemYeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
Aa cok sevindim boyle dusunmeneArkadaşlar uzun zaman sonra tekrar aranıza döndüm yalnız artık karşılıklı bakacağım falıma bakanların falına ama.
uzman olan güzel hisleri olanlarınkine ve özel olarak canım kardeşim bildiğimKova hatunu kardeşime karşılıksız bakacağım o benim kardeşten öte can arkadaşım...
Canım üniversite sınavları filan derken uzadı ara... :) şimdi sınavlarım var atlatayım onları sana dönüş yapacağım. Soru. Sonra cinsiyet burç. Dogum tarihi filan hep aynı şeylerAa cok sevindim boyle dusunmene
Nerelerdesin uzun zamandir :)
Bakim icin ne gerekiyor? :)