eğer ki deniz kenarındaki bir şehirde yaşıyorsam hiç aklıma bişey gelmez çok da rahat giderdim.ama karasal iklim ki ben ankarada yaşıyorum kabul etmem.şimdi bizler burda hep birbirimizi normal kıyafetlerle gördüğümüzden ben bir de mayo giymem bikini giyiyorum kendimi çıplak gibi hissederdim.ama bu bir antalya da bir muğla da öyle gelmezdi bana.yani bu şahsım adına ortama göre değişir.
Dar görüşlü değilsin canım..
Bak şimdi denize gidiyoruz orada tanımadığımız onca insanın içinde mayo ile duruyoruz .
Ama flört ettiğimiz biriyle bence ilk günlerde denize gidilmez. ha fethiye'de yaşarım alanya'da yaşarım o ayrı.
Oralarda hayatın bir parçası bu tarz giyinmek veya denize gitmek vs..
İstanbul'da yeni tanışan bir çift envayi tür şey yapabilir deniz yeni yakınlaşan bir çift için fazla amiyane tabirle "cıvık" bir aktivite..
Dar görüşlü değilsin canım..
Bak şimdi denize gidiyoruz orada tanımadığımız onca insanın içinde mayo ile duruyoruz .
Ama flört ettiğimiz biriyle bence ilk günlerde denize gidilmez. ha fethiye'de yaşarım alanya'da yaşarım o ayrı.
Oralarda hayatın bir parçası bu tarz giyinmek veya denize gitmek vs..
İstanbul'da yeni tanışan bir çift envayi tür şey yapabilir deniz yeni yakınlaşan bir çift için fazla amiyane tabirle "cıvık" bir aktivite..
ben olsam gitmem.. gitmeyi bir kenara bırak görüşmeyi de keserim.. sonuçta yeni tanıdığın biri.. niyet bana göre vücudnu görmek istemektir.. beyfendi beğenmezse eğer seninle bir ilşkiye başlamayacaktır bile..
ben olsam gitmem.. gitmeyi bir kenara bırak görüşmeyi de keserim.. sonuçta yeni tanıdığın biri.. niyet bana göre vücudnu görmek istemektir.. beyfendi beğenmezse eğer seninle bir ilşkiye başlamayacaktır bile..