Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben garipserim..
İstanbuldaysanız yeni tanışan bir çiftin yapabileceği çok fazla şey var.
istanbul gibi bi yerde yapabilecek gerçekten çok şey var.
Nazikçe geri çeviririm farklı aktiviteler yaparım canımmç
Grup halinde bir etkinliğe davet ediliyorsa normal. İkiniz yalnız olacaksanız bana da biraz ilginç geldi.
Ama bir de şu var, aranızda lafa dökülmeyen de olsa birşeyler varsa, yani ilişki başlangıcındaysanız çok da anormal değil.
aslında grup halinde onun bir arkadaşı ve kızarkadaşıda gelecekti yani başabaşa olmayacaktık aslında evet aramızda elektrik var ama daha çok yeni bana tuhaf geldi redettim
çakalın amacı senin fiziğine bakmakniyetinin ne olduğu belli, hayır dediğin iyi olmuş. Heleki istanbul gibi bir yerde gezilecek yer yok ne demek aklinialirimsmile
peki gruptakileri yakından tanıyormusun ? yeni tanıştığınız kişiyle farklı bi ortamda daha birlikte olmuşsanız ters bi durum yok bence ama aksi halde senin fiziğine bakmak :)
çakalın amacı senin fiziğine bakmakniyetinin ne olduğu belli, hayır dediğin iyi olmuş. Heleki istanbul gibi bir yerde gezilecek yer yok ne demek aklinialirimsmile
aynen çakalın amacı bu. gitmemek bi yere alakanı bile kes bence.
havuza ya da denize davet etmesi bana anormal gelmedi
çevremdeki birçok arkadaşada gelmedi ama bana tuhaf geldi çakalık yapıyo gibide geldi hata bu yaşanılan çevre ilede alakalı birşey sanırım antalyada ,izmirde tanışanlar o sıcakta çay içmeye gitmektense havuzu tercih edebililer gayette normal oralarda ama istanbulda bilmiorum normal deil