Yeni tanıştığınız birinin sizi havuza yada denize davet etmesi ne dersiniz

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.453
333
49
Arkadaşlar havalar malum çok sıcak ve bu aralar yeni tanıştığınız birisi şehir içinde pek yapılacak bişiy yok deyip sizi havuza yada denize davet etmesi normalmi sizce siz olsanız ne dersiniz ne düşünürsünüz

istanbul gibi bi yerde yapabilecek gerçekten çok şey var.
Nazikçe geri çeviririm farklı aktiviteler yaparım canımmç

istanbul gibi bi yerde yapabilecek gerçekten çok şey var.
Nazikçe geri çeviririm farklı aktiviteler yaparım canımmç

aynen bende öyle yaptım zaten ama konu açmamın sebebi dar görüşlü birimiyim acaba diye düşünmeye başladım birçok arkadaşım bunu gayet normal olarak karşıladılar

Grup halinde bir etkinliğe davet ediliyorsa normal. İkiniz yalnız olacaksanız bana da biraz ilginç geldi.
Ama bir de şu var, aranızda lafa dökülmeyen de olsa birşeyler varsa, yani ilişki başlangıcındaysanız çok da anormal değil.

Grup halinde bir etkinliğe davet ediliyorsa normal. İkiniz yalnız olacaksanız bana da biraz ilginç geldi.
Ama bir de şu var, aranızda lafa dökülmeyen de olsa birşeyler varsa, yani ilişki başlangıcındaysanız çok da anormal değil.

aslında grup halinde onun bir arkadaşı ve kızarkadaşıda gelecekti yani başabaşa olmayacaktık aslında evet aramızda elektrik var ama daha çok yeni bana tuhaf geldi redettim

çakalın amacı senin fiziğine bakmak :1: niyetinin ne olduğu belli, hayır dediğin iyi olmuş. Heleki istanbul gibi bir yerde gezilecek yer yok ne demek aklinialirimsmile

çakalın amacı senin fiziğine bakmak :1: niyetinin ne olduğu belli, hayır dediğin iyi olmuş. Heleki istanbul gibi bir yerde gezilecek yer yok ne demek aklinialirimsmile

bencede haklısın fizik görmek eskiden kız hamamı varmış şimdide havuz var demek bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

peki gruptakileri yakından tanıyormusun ? yeni tanıştığınız kişiyle farklı bi ortamda daha birlikte olmuşsanız ters bi durum yok bence ama aksi halde senin fiziğine bakmak :)

peki gruptakileri yakından tanıyormusun ? yeni tanıştığınız kişiyle farklı bi ortamda daha birlikte olmuşsanız ters bi durum yok bence ama aksi halde senin fiziğine bakmak :)

kendisiyle de daha çok yeni tanıştık evet elektrik var aramızda birşeyler olabilir ama henüz birşeyde onun arkadaşları ben tanımıyorum burda kendi yakın arkadaşlarımda ne var bunda falan dediler dar görüşlü birideilim bana ters geldi çok soudum kendisinden dahada görüşmek istemiyorum artık heralde

Aslında böyle erkeklere eskiden hamam vardı incelemek için artık havuz deniz kullanılıyor galiba devir değişti deyip laf çarptıracaksın :jeyyar:
Yerse... naniknanik

havuza ya da denize davet etmesi bana anormal gelmedi

çevremdeki birçok arkadaşada gelmedi ama bana tuhaf geldi çakalık yapıyo gibide geldi hata bu yaşanılan çevre ilede alakalı birşey sanırım antalyada ,izmirde tanışanlar o sıcakta çay içmeye gitmektense havuzu tercih edebililer gayette normal oralarda ama istanbulda bilmiorum normal deil

canım hemen kötü yorumlama karşındakini biraz tanımaya çalış ondan sonra kararını ver
seni havuza davet etmesinden farklı anlamlar çıkartma çünkü böyle düşünmen için daha çok erken

çevremdeki birçok arkadaşada gelmedi ama bana tuhaf geldi çakalık yapıyo gibide geldi hata bu yaşanılan çevre ilede alakalı birşey sanırım antalyada ,izmirde tanışanlar o sıcakta çay içmeye gitmektense havuzu tercih edebililer gayette normal oralarda ama istanbulda bilmiorum normal deil

evet canım bence sen haklısın
ben senın yerınde olsam ben de gtmezdim
sen doğru olanı yapmışsın
o kadar yer varken neden havuz :))

Back