Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Vay be! Vay be diyorum. Saatlerdir konuyu hatta konulari üyelikleri okuduktan sonra tespitim:

● Öyle böyle değil, acil beyin ameliyatı şart... Bir beyin cerrahı...
● Birde kulak burun boğazcı da dahil olursa araya, dili biraz sivri onu törpüler.
● Son olarak kadın doğum uzmanı da olmalı, "şaaaak" diye gideni "laaaaak" diye takıyorlar zaar.

Taburcu olduktan sonra bir ruh sağlığı açısından uzun süre takip gerekebilir.

Vay be vay be ne okudum ben bu gece...

Bu konuyu daha önce açmıştınız siz. Yabancıydınız hatta. Konuyu açalı da epey süre oldu. Bunu takıntı yapmışsınız. O zamandan bu zamana hiçbir şey değişmediyse sizinle fuckbody olarak takılıyordur.

Aaa evet ben de tam yazmıştım aynı konuyu açmıştınız diye Maşallah bulmuşsın bile sen

Ya konu sahibini bilmiyorum ama yoğunluktan bazen bana da öyle oluyor. İlk öpüşmemizde “seks yapmayacağız” dememe rağmen gözümü bir kırptım kendimi çocuğun kucağında buldum. Hâlâ daha öpüşürken kendimi kaybettiğim, bir anda kendimi seks yaparken bulduğum anlar oluyor.

Bu nasıl bir anlatım stili yav, evden eşya mı alıyor bekaretimi aldı kan geldi falan öpüşmeden bir anda nereye geldik ahshs bi tuhaf yazmışsınız. Konunun başı bana çok tanıdık geldi ayrıca lazere gelen müşteriyle flörtleşme falan, bu o üye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…