Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Aslanları koruma derneği kuracağım. Ne istiyorlar bizden. Kendi halinde tatlı tatlı oturuyoruz. 🙈
Eşimle yeni tanıştığımızda ablaları burcumu sormuş,Eşim aslan deyince bir irkilmişler önce,tabi sonradan anlattılar bunu bana.Ben de son derece masum bir aslanım,bazen çekilmez huylarım olabiliyor ama olsun o kadarcık ya😒.

Eşimle yeni tanıştığımızda ablaları burcumu sormuş,Eşim aslan deyince bir irkilmişler önce,tabi sonradan anlattılar bunu bana.Ben de son derece masum bir aslanım,bazen çekilmez huylarım olabiliyor ama olsun o kadarcık ya😒.
Ben yavru kedi gibiyim hiç aslanlığım kalmadı 😑 eşimden önce tam bir aslandim ama burnum düşse yerden almazdım 😅 hele birine gıcık oldum mu tamam. İki çocuktan sonra esgal bu oldu ama 👇

images (6).jpeg

Ben yavru kedi gibiyim hiç aslanlığım kalmadı 😑 eşimden önce tam bir aslandim ama burnum düşse yerden almazdım 😅 hele birine gıcık oldum mu tamam. İki çocuktan sonra esgal bu oldu ama 👇

Eki Görüntüle 3049947
Ya benim en kötü özelliğim herşeyi kontrol altında tutmaya çalışmam,burçlara da pek inanmam ama almişsam bu özelliğini almışım sanırım.Bir de kedilere aşığım😊😆.

Hep bu astroloji uzmanları yüzünden. Aslan burçları , Kendini beğenmiş sabit fikirli , kimseyi beğenmeyen gösteriş meraklısı övünmeyi seven bencil. Kibirli kişilerdir yazıyorlar. Bunu ilk uydurani bir bulsam. 😂😂😂

Aman yaaa burçlara göre arkadaş,eş seçenler bile var😆.
Dünyada 12 çeşit insan olurdu burçlar doğru olsa. En mülayim en tatlı burç yengeç di mi? Gel gör ki en çok cinayet işleyen burç yengeç. Yani astrologlar bi baksın bu konulara. Askan kadar başlarına taş duşesiceler. 🙈

Dünyada 12 çeşit insan olurdu burçlar doğru olsa. En mülayim en tatlı burç yengeç di mi? Gel gör ki en çok cinayet işleyen burç yengeç. Yani astrologlar bi baksın bu konulara. Askan kadar başlarına taş duşesiceler. 🙈
Anammm benim kocam yengeç,kendime dikkat edeyim🤣🤣.

Ya benim en kötü özelliğim herşeyi kontrol altında tutmaya çalışmam,burçlara da pek inanmam ama almişsam bu özelliğini almışım sanırım.Bir de kedilere aşığım😊😆.
Bilmem aslan böyle mi oluyormuş 😅 ben de Allah'ım nolur bana sorumluluk verilmesin diye geziyorum 😅 şey var ama ortak iş yapmayi sevmem. İşin içine başkası girdi mi tüm modum düşüyor.

Yengeç'te ani sinir patlamalari falan çok oluyor ama. Öyle öyle cinayet işliyor olabilirler. Çok sabredip alttan alıp birden her şeyi silebilirler 🤔

X