- 18 Şubat 2018
- 11.928
- 53.240
- 44
Aslan misin kuzum?Ben kahve içiyordum ya hiçbir şeyden haberim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslan misin kuzum?Ben kahve içiyordum ya hiçbir şeyden haberim yok.
Evet. Çok haşin olup hobi olarak da bekaret alıyormuşuz bana kimse demedi çok gücendimAslan misin kuzum?
Eşimle yeni tanıştığımızda ablaları burcumu sormuş,Eşim aslan deyince bir irkilmişler önce,tabi sonradan anlattılar bunu bana.Ben de son derece masum bir aslanım,bazen çekilmez huylarım olabiliyor ama olsun o kadarcık ya.Aslanları koruma derneği kuracağım. Ne istiyorlar bizden. Kendi halinde tatlı tatlı oturuyoruz.
Ben yavru kedi gibiyim hiç aslanlığım kalmadı eşimden önce tam bir aslandim ama burnum düşse yerden almazdım hele birine gıcık oldum mu tamam. İki çocuktan sonra esgal bu oldu amaEşimle yeni tanıştığımızda ablaları burcumu sormuş,Eşim aslan deyince bir irkilmişler önce,tabi sonradan anlattılar bunu bana.Ben de son derece masum bir aslanım,bazen çekilmez huylarım olabiliyor ama olsun o kadarcık ya.
Ya benim en kötü özelliğim herşeyi kontrol altında tutmaya çalışmam,burçlara da pek inanmam ama almişsam bu özelliğini almışım sanırım.Bir de kedilere aşığım.Ben yavru kedi gibiyim hiç aslanlığım kalmadı eşimden önce tam bir aslandim ama burnum düşse yerden almazdım hele birine gıcık oldum mu tamam. İki çocuktan sonra esgal bu oldu ama
Eki Görüntüle 3049947
Hep bu astroloji uzmanları yüzünden. Aslan burçları , Kendini beğenmiş sabit fikirli , kimseyi beğenmeyen gösteriş meraklısı övünmeyi seven bencil. Kibirli kişilerdir yazıyorlar. Bunu ilk uydurani bir bulsam.Eşimle yeni tanıştığımızda ablaları burcumu sormuş,Eşim aslan deyince bir irkilmişler önce,tabi sonradan anlattılar bunu bana.Ben de son derece masum bir aslanım,bazen çekilmez huylarım olabiliyor ama olsun o kadarcık ya.
Aslan burcu asla geri vermez.Geri alın bence.
Aman yaaa burçlara göre arkadaş,eş seçenler bile var.Hep bu astroloji uzmanları yüzünden. Aslan burçları , Kendini beğenmiş sabit fikirli , kimseyi beğenmeyen gösteriş meraklısı övünmeyi seven bencil. Kibirli kişilerdir yazıyorlar. Bunu ilk uydurani bir bulsam.
Dünyada 12 çeşit insan olurdu burçlar doğru olsa. En mülayim en tatlı burç yengeç di mi? Gel gör ki en çok cinayet işleyen burç yengeç. Yani astrologlar bi baksın bu konulara. Askan kadar başlarına taş duşesiceler.Aman yaaa burçlara göre arkadaş,eş seçenler bile var.
Anammm benim kocam yengeç,kendime dikkat edeyim.Dünyada 12 çeşit insan olurdu burçlar doğru olsa. En mülayim en tatlı burç yengeç di mi? Gel gör ki en çok cinayet işleyen burç yengeç. Yani astrologlar bi baksın bu konulara. Askan kadar başlarına taş duşesiceler.
Bilmem aslan böyle mi oluyormuş ben de Allah'ım nolur bana sorumluluk verilmesin diye geziyorum şey var ama ortak iş yapmayi sevmem. İşin içine başkası girdi mi tüm modum düşüyor.Ya benim en kötü özelliğim herşeyi kontrol altında tutmaya çalışmam,burçlara da pek inanmam ama almişsam bu özelliğini almışım sanırım.Bir de kedilere aşığım.
İşte o,en basiti temizlik yaparken elimin ayağımın altında kimse olmayacak.Bilmem aslan böyle mi oluyormuş ben de Allah'ım nolur bana sorumluluk verilmesin diye geziyorum şey var ama ortak iş yapmayi sevmem. İşin içine başkası girdi mi tüm modum düşüyor.
Yengeç'te ani sinir patlamalari falan çok oluyor ama. Öyle öyle cinayet işliyor olabilirler. Çok sabredip alttan alıp birden her şeyi silebilirlerDünyada 12 çeşit insan olurdu burçlar doğru olsa. En mülayim en tatlı burç yengeç di mi? Gel gör ki en çok cinayet işleyen burç yengeç. Yani astrologlar bi baksın bu konulara. Askan kadar başlarına taş duşesiceler.
Demek ki neymiş kükremek iyiymiş.Yengeç'te ani sinir patlamalari falan çok oluyor ama. Öyle öyle cinayet işliyor olabilirler. Çok sabredip alttan alıp birden her şeyi silebilirler
Ay aynen. Bu yüzden haftasonu temizlik yapmam. Eşim evdeyken hiç yapmam. Genelde işe el atmaz o otururken iş yapmak da zoruma giderİşte o,en basiti temizlik yaparken elimin ayağımın altında kimse olmayacak.
Onu bilmem de,keçi gibi inatçı adam.Inadina gitmezsen şeker gibi ama.Yengeç'te ani sinir patlamalari falan çok oluyor ama. Öyle öyle cinayet işliyor olabilirler. Çok sabredip alttan alıp birden her şeyi silebilirler
Aa bak tersim çok pistir, fena kukrerim ama çok da tembelimdir. Ellemesen yastık gibi tüm gün kanepede oturabilirimDemek ki neymiş kükremek iyiymiş.
İnadına gitme o zamanOnu bilmem de,keçi gibi inatçı adam.Inadina gitmezsen şeker gibi ama.
Artık bu burç işine inanmaya başladım çünkü bu benAa bak tersim çok pistir, fena kukrerim ama çok da tembelimdir. Ellemesen yastık gibi tüm gün kanepede oturabilirim