Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Çok belli değil mi başşak = ...ak
Başak burcu mağdurları hangi bayrak altında ağlıyor?
Bir eşya almamız en az 6 ay sürer. En iyisi ve en uygun fiyatları olmalı çünkü (!)
Akşam eve gelir gelmez perdeleri düzeltir.
Sabah evden çıkarken ya da kahvaltıda yapılacak ev işlerini saymaya başlar ama eve gelince kendisi yapar. Çünkü evdeki akrep ve aslan g.tunu keser çok virvirlanirsa. Ona kalsa sürekli evde temizlik yapılıp temiz kıyafet koklanir. Sabun kokusu takıntılı manyak.

Bence ne hissettiğini falan sormayın, akışına bırakıp muhtac gibi görünmeyin bari. Bekaretim gitti evlenelim gibi sanmasın o itici bir durum

Bu Araplar bizimkileri ne çitiledi arkadaş helal olsun valla 1.dünya savaşında kazık attılar, sonra gelip İstanbul'daki en iyi konutları satın aldılar üstüne Şeymaydı bu kızçeydi parayla göz boyayıp dişledilerNe Arapmış arkadaş, petrol varsa dert yok valla bir petrolümüz olmadı gitti pehhhhh

Onların suçu degil ki. Asıl paragöz kadınlarımızın suçu

Ilk defadan sevişmek ne bileyim biraz şey olmuş

Olan olmuş. Keşke sonradan üzüleceğiniz birşey yapmasaydınız. Ama zamanı geriye alıp düzeltemezsiniz o yüzden ben size tavsiyelerimi vericem şimdi:
Birincisi adamın sizi kullanmasına izin vermeyin. Anladığım kadarıyla siz adamdan hoşlanmışsınız bu yüzden böyle birşey yaşanmış ama erkekler malesef düz mantık olabiliyor, o yüzden sizinle sadece takılmak aracıyla birlikteyse ve sevgili bile olmayacaksa sizinle; bunu anlayabilmek için biraz mesafeli olun.
Kısaca adamın amacı sadece cinsellikse bunu anlamak için bir süre cinsellik yaşanabilecek ortamlarda bile bulunmayın(sizin amacınız bu değil çünkü)
İkinci olarak da duygu ve düşüncelerinizi anlatın bence. Yani dümdüz ‘biz neyiz?’ diye sormayın tabi ama ilişkilere bakış açısını ve beklentisini sorabilirsiniz. Veya ‘sanırım bir arkadaşım bana birini düşünüyor, hayatımda biri olup olmadığını sordu’ gibisinden dolaylı yoldan ne tepki vereceğini sorun.
Genelde erkekler bazı şeyleri kolay elde edince kıymet bilmiyor ama umarım sizinki daha farklı olur.

Şimdi hangi burçlar sırtlan, hangileri azgın, hangileri bakire oluyormuş, noluyormuş?
Arada burçlar da konuşulmuş, kaçırdım ben orayı. Mesela başşak burçları noluyor?

İkizler kesin sırtlan ve azgın oluyordur, herkes nefret ediyor burcumdan :/

Adam bizim eve gidip flim bakalım demiş ya Allah aşkına kaç günlük bir ilişki ki hemen, beraber olmuşsun ileride evleneceğin, adama ne diyeceksin dayanamadım aniden oldu mu diyeceksin. Ki adam seni metres olarak kullanıyor ciddi düşünen bir insan hemen yatak demez neyse bol şanş hayatta sana..

aaa araplar din kardeşlerimiz bizim ...kızlarımızı onlar dişlemiyecekde kimler dişleyecek ...demek güzel dişliyor ki kızcağız nasıl olduğunu anlamadan verivermiş bekaretini

yazmıyım dedim ama astroloji isin icine girince yazıyım
meshur ekollerden birinde ileri seviye yani 2 sınfıı bitirmis
hazıran ayında 3 sınıf uzmanlık ve kehanet sınıfında olan bir astrolog olarak
aslan burcu diye yaftalama muhtemel sen günes burcunu biliyorsundur astroloji yukselen burca göre bakılır

2cisi erkekle flörtöz olan koç akrep ikizler ve kovadır özelliklede bunların flort ve ask iliskileri icin venus juno mars ve eroa bakılır tek düze mantıkla olmaz ,

3 sene okulunu okumusmum 1 senedir astrolojik danısmanlık veren biri olarak aslan burcunu yedirmem

Buram buram yanık kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…