Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hayatım, ondan şimdi biz neyiz kafasında kendini yiyorsun. O kadar aşk, tutku dolu olsan etikete bakar mıydın hiç?Shizofrensin galiba.
Enazinda ben hoslandigim adamla sevisiyorum iyi veya kotu. peki ya Sen? Esinle mantik icin sevisiyorsun galiba malum ona karsi yogun duygular hissetmedigin icin sirf mantiksal evlendigin icin
…dedi yeni tanıdığı adama ilk buluşmada verip (bekaretini) burada ağlayan kız.Mantik icin evlenmekte ne bileyim yani.. yada mantik icin biriyle beraber olmak acizliktir,
Konuyu mu silmişCalci alıntılamasa konuyu okuyamayacağız. Konu silmek yasak. Kaç kere yazıldı.
Aleksandrite değilse 1 yılda geri çıkıyor o kıllarLazerde tek tek kıllarını yaktığın insandan hoşlanmak da ne bileyim. Ne de kılllıdır o başta
Evet buraya takıldım bende
Daha alacak, verecek hesapları var diyorsun yani.Yakında gelecektir yine , ondan aramıştır.
napacaksın işte kaderrr.senin gibi donanımlı olamadımEvet sizin gibi bos uyeyler sagolsun
Arap olsa saç ektirir bordo bordo, bu Arap değil bence.Adam Arap mıymış evlimiymis noldu yaw iki dk da
Yok aşkla veriyorum şükür kırbaç kemer kelepçe herşey mevcut aşk yuvamızdaMantıksal verme ama
Ben galiba anladım ajsjxjssjsjsjsYa anlatmazlarsa
Gecenin en iç açıcı yorumualdım verdim ben seni yendim
Hiç hassasiyeti olmayan ben bile bu kadar hızlı yapamadım bunlarıHem bekaret konusunda bu kadar hassas olup hem de şaaak diye aynı eve girip şaaak diye sevişebiliyorsunuz bunu anlamıyorum işte.
Adam lazerde para öderken cebinden deste deste para çıkarmış o anda adama aşık olmuş işteLazerde tek tek kıllarını yaktığın insandan hoşlanmak da ne bileyim. Ne de kılllıdır o başta
Evet buraya takıldım bende
Olsaymisin keske tuhnapacaksın işte kaderrr.senin gibi donanımlı olamadım
Yok ya ben ıpl yaptırdım 7 yıl oldu bir tane bile geri çıkmadıAleksandrite değilse 1 yılda geri çıkıyor o kıllar
E ben hep azgınim ahahahha birsey diyor muyum yazık banaAlıntılama allaaaşkına, aralarda yok olsun o yorumum, alıntılama utandım la.
Utandırma beni. Normal gadın olmaya çalışıyom ben, azdırma, azarım biliyorsun ashs
Dogru amaEvet hayatım, ondan şimdi biz neyiz kafasında kendini yiyorsun. O kadar aşk, tutku dolu olsan etikete bakar mıydın hiç?
Deli gibi de pişmansın aslında, sevgilin bile olmayan biriyle oldun diye. Dediğin gibi düşünseydin iyi vakit geçiriyorum, adamdan da hoşlanıyorum, akışına bırakayım, olursa olur derdin. Ama adam sevgili istemiyorum derse diye ödün kopuyor.
Ha bence yine sorun yok. Ama sence sorun var işte, mesele orada. İddia ettiğin şeyle içinde bulunduğun durum birbirini tutmuyor.
Evet calci konuyu silmiş. Sen alıntı yapmasan sayfalarca boş boş okuyacağız. Yazıyorlar, işlerine gelmeyince siliyorlar.Konuyu mu silmiş