Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

ohh be catladık meraktan

ayyy yorumların hepsini okuyayım dedim ama 3.sayfadan hooop son sayfaya atladım meraktan hadi bakalım sonu güzel olur inşallah

bu akşam giremiyorumm misafirler var hemen kaçtım odaya çıkıcam. aramadı daha yarın belki arar bende msj atmak istemedim arayıpta ne dicemki o arasın diye bekliorum. aslında böyle ağır ağır ilerlemesi hoşuma gidiyor. heyecan artıo beklemek bile güzel ama dayanamıyorumda. bu arada sesi çok ama çok çok çok güzeldi bunuda es geçmişim söylemeyi sabahki iş yoğunluğumdan.

Akşam sizin msjları okurken deprem oldu korkumdan unuttum çatlamıştım meraktan oh ne güzel duygular bunlarya bugünlerin tadı bir başka oluyor her dönemin tadı başkada bu dönemler dahada bir başka hayırlısı olsun cnm havada aşk kokusu var

Canım sen o msj atmayınca atma aramadan arama sonuçta sen ilk adımı attın gerisini ona bırak. Hayırlısını iste belli mi olur belki bu adam hayatının erkeği

cecile konuyu baştan sona heycanla okudum ve senin adına çok sevindim....inş çok mutlu olursun

ay ayy baştan sona okudum umarım herşey güzel olur cecile bizde seninle tekrar o heyecanları kalp atışlarını midemizdeki kelebek kıpırtılarını yaşadıkk hey gidi günlerrr
havada aşkkk kokusu var mis gibi yazda geliyoo tadından yenmez

ay arkadaşım konuyu soluksuz okudum :)
ve senin adına çok ama çok sevindimmmm :)
Allah tamamını erdirsin inşallahhhhhh :):):):)

Hepsini okudum ben de heyecanla.Senin adina cok sevindim.Cok mutluluk verici bu duygular,heyecanla beklemeler falan...Insan resmen havalarda geziniyo sevincten,boyle dogru duzgun ise falan da veremiyo kendini.Cok iyi anliyorum seni...Insallah diledigin gibi olur =)

mseaj atıcak atıcak dıyıp durduk attı ve aramıs bıle senı =) çok sevındım canım ınsallah cok uzel olur hersey..

kısa sürede bu telde konusmalar yogunlasır sız bulusursunuz yakında

senin şu heyecanın hepimize yansıdı.aşka getirdin kocişlere yaradı
2 gündür kocamla mesaj yoluyla haberleşiyorum yau

ne güzel valla hepiniz aynı zamanda aşka geldiniz sağolun duygularıma ortak oldunuz. birazdan dışarı çıkıcam. haftasonları pek giremiyorum. daha aramadı. acaba msj atsam mı diyorum kendimi zor tutuyorum. oda benden bekliyormu acaba şuan msj atmamı yada aramamı. ne dicemki hem çalışıyor çocuk ondan birşey yapmıyorum nasılsa arar gene. facesinden takip ediyorum girmemiş orayada. yoğunmuşta çok. Allah kolaylık versin işleri çabucakta bitsin işllahh yorulmasın çok akşama girerim tekrar. umarım arar bugün o güzel sesini tekrardan duyarım.

ay çok heyecanlandım, bana ne oluyosa :)))

baştan sona tüm heyecanım ve tebessümümle okudum, hakkınızda hayırlısı

ama bence mesaj atma,sen zaten ilk adımı attın..devamını o getirsin, hem sevmiyormuş mesaj atmayı işleri de yoğunsa akşam geç vakit arayabilir bence

Yok canım bence sen daha msj atma ilk adımı attın zaten gerisini ona bırak inşallah arada en kısa zamanda başbaşa görüşürsünüz

Ayy sirita sirita okudum valla, nasil da ozleniyor o flort donemi heyecanlari.
Nasilsa sinyali vermissin, o seni arar merak etme. Aradiktan sonraki adimi sen yaparsin.
Kocamla beni tanistirdi arkadaslarim, ertesi gun sabah o mesaj atti ilk. Ben de yarim saat bekleyip oyle cevaplamistim uzerime atladi olmasin diye Sonra cevapladi, o da cevabima karsilik verince o gun bir daha yazmamistim Baslarda ne kadar agir satarsan o kadar uzerine dusuluyor. Ama agirdan alirken de inceden ilgini belli etmeyi unutmayacaksin yoksa ilgilenmiyor deyip vazgecmesin Ay ne sirin oluyor bu ask oyunlari

aradı tekrar ama evdeydim ve malesef evde konuşamıyorum açmadım msj attım k.bakma açamadım evdeyken konuşamıyorum diye. Sonra 2 saat geçti ben aradım o açmadı şuan öle kaldı. Yarın arar kesin. En azından bugün aradı yaa yeter. Çok ağır ilerliyor yaaa ahhhh hele bii sevgili olalımm bunların hepsini sorcam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…