- 19 Aralık 2013
- 65
- 34
-
- Konu Sahibi sirinsmurff
Yani evet baska hastaliklarin habercisi olabilir umarim degildir ama en basitinden tuvalete cikamayinca veya acikinca bile kokabiliyorDişçiye gidince sorun hemen çözüldüyse çok güzel. Ama başka başka birçok sebep de olabiliyormuş. Bakalım zaman neyi gösterecek?
OlabilirYani evet baska hastaliklarin habercisi olabilir umarim degildir ama en basitinden tuvalete cikamayinca veya acikinca bile kokabiliyor
Iyi, güzel diyorsun ama ben de çekingen biriyim, öyle şeyler hiç yapamam. Nolucak benim bu halim. Beceriksizligimden önüme çıkan fırsatları kaciriyorum hep. Bunu kacirmasam bari.Mesajlaşmayi biraz hızlandırmak lazım. SANIRIM sana iş düşüyor burada.Nasilsin dışına çık bir yerde buluşalım mı de.bakalım ne yazacak
Yaz gözünü kapat gonder tuşuna bas.Bunda hiç birşey yok utanacak. Zaten beceriksizim deme olmada .Iyi, güzel diyorsun ama ben de çekingen biriyim, öyle şeyler hiç yapamam. Nolucak benim bu halim. Beceriksizligimden önüme çıkan fırsatları kaciriyorum hep. Bunu kacirmasam bari.
Bugün biraz biraz soru cevap şeklinde mesajlaşıyoruz. Bakalım nereye varıcaz?Yaz gözünü kapat gonder tuşuna bas.Bunda hiç birşey yok utanacak. Zaten beceriksizim deme olmada .
İlginize teşekkür ederim.Noldu buluştunuz mu
İlginize teşekkür ederim.
Evet dün akşam ikinci kez buluştuk. Ve yine net bir şekilde aynı kokuyu duydum. Nedense çok konuşmak gelmedi içimden, heralde kokudan olsa gerek. Bu yüzden ilkine göre daha isteksiz ve soğuk bir görüşme oldu. Ama ben yine koku konusundaki hassasiyetimi üstüne basa basa yineledim, örnekler vererek iyice üzerinde durdum. Ama tabi açıkça sizden kötü bir koku alıyorum diyemediğimden, kendisinin üzerine alındığını hiç sanmıyorum.
Koku meselesi olmasa adamın direk üstüne atlarım, o derece beğendim aslında. Ama o koku yok mu, çok fena. Annem de bir yandan sıkıştırıp duruyor, çok zor durumdayım. Off ya napıcam ben?
Yok bir ömür geçmez bu şekilde. Kesinlikle bir çaresi bulunmalı, yoksa bu işi başlamadan bitiricem.Bence mantığınla karar vermelisin. Bu şekilde bi ömür geçer mi düşün yani..
İlk görüşmemizde kişisel bakımına dikkat ettiğini dişlerini fırçaladığını, dişçiye gittiğini söylemişti aslında. Bilemiyorum dişleriyle mi ilgili, yoksa başka bir şeyden mi kokuyor acaba? Hatta ağzı değil de teni mi kokuyor, tam emin de olamıyorum ki. Çünkü dişlerine baktığını söylüyor.Buyuk ıhtımal tartar dolu dışleri temızletse geçer curukde olabılır sen ben dıslerimi temızletıcem sen ne kadar zamanda bır yapıyorsun filan dıye konu acsan
Tek başına boşanmaya yeterli sebep olduğunu biliyorum. Bilmiyorum ne yapıcam? Karar veremiyorum.bu mahkeme de boşanma sebebi biliyormusun , başka hiç bir sebep göstermeksizin sadece bu sebeple hakım davayı uzatmadan direk boşanma kararı veriyor ,
aracı olanlara biraz çıtlatsan belki bir etkisi olur ,
Aynen ben de hassasım, sizin gibi düşünüyorum ben de. Ama bir sürü artısı da var, şimdiye kadar bu kadar artısı bir arada olan başka kimse çıkmadı karşıma. O yüzden kestirip atmak istemiyorum. Çıkmazdayım resmen.Valla adam isterse bana %100 olsun ağız kokusu varsa benim için bitmiştir.öpüşemeyeceğim adamı nefesini hissedemediğim adamı napayum çekilir dert değil . Fazla hassasımdır bu konularda
merhaba onun uzerıne konustunuz mu?Hanımlar neden yazmıyorsunuz? Bir akıl verin lütfen.
Sizce gurur yapmayıp yine mesaj atayım mı, yoksa bu iş bitti mi sizce? Ama bitiyorsa da neden bitiyor, bilmek hakkım değil mi?
Mesaj atsam ona yapışıyorum zanneder mi? Kendimi asla bu duruma düşürmek istemem ama, neden uyumlu olamayız konusunda bana yeterli açıklama yapması gerekmiyor mu?
Off off kaç gündür düşünmekten midem ağrıdı. Bu işler ne zor işlermiş yaa.