- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
- Konu Sahibi sirinsmurff
-
Ağız kokusundan benim de midem bulanır gerçekten
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Vallaa ne denirki yaa kötü bir durum...
Eğer , sohbet muhabbet ilerlese samimiyet oluşsa söylersiniz kibarca ama çok yeniymiş durum.
O zaman bu durumda , ya devam edip katlanmalısınız ya da rest çekmelisiniz...
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Böyle birşey nasıl söylenir hiç bilmiyorum. Gerçekten de çok düzgün birine benziyor, o yüzden hemen kestirip atmak istemiyorum aslında. Ama ağız kokusu da eziyet yani. Off bilmiyorum yaa çok kötüyüm
Daha sadece bir defa görüştük. Kişisel bakımdan konu açtım zaten. Ben de bakımıma çok dikkat ederim dedi. Ama heralde kendi kokusunu hissetmiyor, zaten bu ve benzer durumda olan insanlar kendi kokularını duymuyorlar galibaDişlerinde çürük olabilir, reflüsü olabilir, diş bakımından gir bir gün konuya.
Onun yanina gittiginde kendin seker yiyomus gibi onada uzat her seferinde illaki alir almazsa naz yap aa küserim falan ilerki zamanlarda soylersin kibarcaDaha sadece bir defa görüştük. Kişisel bakımdan konu açtım zaten. Ben de bakımıma çok dikkat ederim dedi. Ama heralde kendi kokusunu hissetmiyor, zaten bu ve benzer durumda olan insanlar kendi kokularını duymuyorlar galiba. Napıcam yaa, tanıştığımdan beri günlerdir bu konuyu düşünüyorum, kafayı yiyicem artık .
çok doğru söylemiş bak arkadaş :)Onun yanina gittiginde kendin seker yiyomus gibi onada uzat her seferinde illaki alir almazsa naz yap aa küserim falan ilerki zamanlarda soylersin kibarca
Onun yanina gittiginde kendin seker yiyomus gibi onada uzat her seferinde illaki alir almazsa naz yap aa küserim falan ilerki zamanlarda soylersin kibarca
Mantıklı aslında, denemeye çalışayım. Çok teşekkür ederim, sağolun. Ama inşallah kalıcı bir çözümü de vardır bu problemin.çok doğru söylemiş bak arkadaş :)
Aynen size katılıyorum, çok haklısınız.Bunun öpmesi, birlikte uyuması falan var... Karşınızda otururken bu denli rahatsız olduysanız yakınlaşmak isteseniz ne olacak?
Çok zor bir durum. Kalıcı bir çözüm lazım.
İnşallah öyledir canım. O günden beri devamlı dua ediyorum, çünkü koku haricinde adamı gerçekten çok ama çok beğendimBazen basit bir tedaviyle sorun cozulebilir..
Ben de kötü kokulardan acayip derecede rahatsız oluyorum canım. Kendim de zaten sürekli kendi kendimi kontrol ederim kötü kokuyor muyum diye, kişisel temizliğime her daim özen göstermeye çalışırım.Ben olsam söylerim. Çünkü en tahammül edemediğim şeylerden biridir ağız kokusu. Toplu taşımada falan öyle birine denk gelsem, akşama kadar baş ağrısı, mide bulantısı çekiyorum.
Kibar bi şekilde söyleyebilirsiniz. Yanlış anlama ama acaba dişlerinde ya da midende bir sorun mu var, biraz nefesin kokuyor gibi geldi diyebilirsiniz. Mide ve diş rahatsızlıklarının böyle belirti verdiğini söyleyebilirsiniz.
Ben de kötü kokulardan acayip derecede rahatsız oluyorum canım. Kendim de zaten sürekli kendi kendimi kontrol ederim kötü kokuyor muyum diye, kişisel temizliğime her daim özen göstermeye çalışırım.
Bence de söylemek en doğrusu biliyorum, ama işte cesaret edemiyorum söylemeye. Ben böyle şeyleri söyleyemem ki. Elime yüzüme bulaştırırım kesin. Dozunu ayarlayamayıp incitmekten korkuyorum açıkçası .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?