Kontakt Lens yeni solotica crystal fotosu

bugün eklerim canım :) ama bu resimde gece çekilmedi gündüz çekildim ama flash açıkmıydı hatırlamıorum.bu gün havada açık gibi güneşte görünüşünü bir de normqal ortamda görünümünü çeker koyarım :)

canım crystaller nc galiba cor serisindede var mı bilmiyorum açıkcası ama yeni seriymiş gri yeşil değilde mavi gri durdu daha çok ama makyajıma görede değişiyor.Yeni resimlerim bunlar

canım crystaller nc galiba cor serisindede var mı bilmiyorum açıkcası ama yeni seriymiş gri yeşil değilde mavi gri durdu daha çok ama makyajıma görede değişiyor.Yeni resimlerim bunlar

Esas goz renginiz sanirim acik ve cidden sahane durmuslar. gule gule kullanin ^^

kahverengi mi vov $ok oldum. ortadan kahverengi fiskirmamis. genelde cok belli olur ya mavi ve tonlari lens kullananlarda. goz capiniz nedir ? cok guzel oturmus ve kaynasmis lensiniz. haftasonu lens almak icin cikacagim bunu da listeme ekliyorum. paylasiminiz icin cok tesekkur ederim ^^

bence lens konusunda kendi gözleri koyu olanlar daha şanslı çünkü ortadaki boşluktan kahve rengi fırlamıyor pupil gibi duruyor koyu oldukça.mesela siyah göz düşünün pupilde siyah bi fark yaratmıyor

nedense bana da ortaki boşluk kahverengi göründü mü hatta geniş olarak yayıldı mı doğal gibi geliyor..siyah minicik bi gözbebeği görüntüsü çok yapay geliyor benim de gözüm koyu kahve ve bende nc crystal düşünüyorum baddem de çok güzel durmuş ..göz renklerimiz aynı olduğu halde bende de ondaki gibi durur mu bilemiyorum...göz rengi aynı olan kişilerde bile aynı renk lens farklı bir etki yaratabiliyor..onu farkettim ben

bence kahverengi göz mü saha şanslı siyah göz mü daha şanslı derseniz pupil görünümü konusunda 2 si ve eşit şansa sahip..
böyle düşünmemin nedeni gözler siyah bile olsa bu boşluğun gözbebeği gibi durduğunu düşünmüyorum..onda da lens anlaşılıyor..çünkü çoğu lenste pupil boşluğu insanın gerçek gözbebeği gibi düzgün bir şekilde yuvarlak boşluk olmuyor..bir tarafı dar bir tarafı geniş asimetrik boşluk oluyor..dolayısıyla siyah gözde belki lensten çok anlamayanlar kişiler bu gözün lens olduğunu anlamasa bile pupil şekli düzgün olmadığı için gözbebeği doğuştan sorunlu bir kişi olduğunu düşünebilir..ışığa göre de büyüyüp küçülme durumu da gözükmez her ışıkta pupil boyutu sabit kalır...bence ifadesiz ve sağlıklı olmayan bir görünüm veriyor..açıkcası siyah gözün de bence çok bir farkı yok bu pupil dezavantajı konusunda...

Son düzenleme:
kızlar daha iyi yardımcı olabilmek için tam yüz cristallerimle resim ekliyorum.Kimse lens olduğunu kesinlikle anlamıyor.çok çok memnunum.Bide bende öyle pupil boşluğu falan gözükmüyor :S

canim bayildim rengine tam istedigim renk ice lar biraz daha acik ve bugulu gibi geliyo ama bu renk harika cok yakismis canim kesin cristal ismarliycam ve goz rengimiz cok yakin

kızlar daha iyi yardımcı olabilmek için tam yüz cristallerimle resim ekliyorum.Kimse lens olduğunu kesinlikle anlamıyor.çok çok memnunum.Bide bende öyle pupil boşluğu falan gözükmüyor :S

sevgili BADDEM harika durmuş bunlar bende bu kadar acmadı gözümü şanslısın güzel bir çift denk gelmiş sana bence :))

baddem harika olmuş bu lens,kahve gözde bu kadar açık renk lense önyargılıydım ama sper olmuş,günışığında güneşli ortamda da buna yakınsa kusursuz

çok teşekkürler hepinize evet forumlardan bakıyorum benimkiyle alakası olmayan cristaller var ben çok şanslıyım sanırım bende tam anlamıyla mavi-gri durdu ve bazen çok açık renk oluyor buz rengi gibi bazen de tam anlamıyla masmavi oluyor ve bunların yanında inanılmaz doğallık tabiki b&l grey doğal duruyor diye övüyodum şimdi buna gülüyorum sadece gerçekten aradığım lensi rengi bu sefer buldum şimdi tek korkum süresi dolunca aldığım cristallerim farklı renk çıkarsa

Arkadaslar cristallerim geldi ama ben begenmedim quartzo gibi buda bende yesil durdu eger quartzolariniz varsa cristal kesinlikle almayin cunki quartzonun biraz daha natural duran hali eger cok natural bi yesil istiyosaniz cristal ok ama ben bazi fotolarda grilik gormustum ama yesil gibi oldu bende kesinlikle ice ismarliycam artik en azindan mavi oldugu kesin eger newyork ta oturan bi arkadas varsa uygun bi fiyata satabilirim bir kere denemek icin taktim quartzo yu denememis olsaydim belki begenirdim cok yakin oldu rengi neyse almak isteyen olursa resimleride ekliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…